Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Kızlar herkese merhabalar benim normalde yarın regl olmam lazım.Bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı.Ara ara sadece 1 er damla kanamam oluyor.Yalnız kendimi garip hissediyorum.Heyecandanmı bilemiyorum ama çok çarpıntım var.Resmen tüm vücudumda dolaşım sesi duyuyorum.Sizce normalmi?Şuan yurtdışındayım ve doktora gidemiyorum.Böyle şeyler yaşayan varsa lütfen yardııımmm

SENDE CANIM İŞALLAH GÖNLÜNDEKİ SENİN OLUR ÖPÜYORUM SENİ YARIN GÖRÜŞÜRÜK:lepi:

cnm dün gittim devlet hastanesine gripim ama hamilelikle ilgili şüphem var diye oda dediki ben ilaçları yazayım sana sen zübeyde hanımda bi kan tahlili yaptır negatifse içersin pozitifse orda bişiler yazdırırsın dedi öyle yaptık bugün öğlende çıkıyorum işten ve kan tahlili yaptırmaya gidicem ama sanki negatif çıkacak gibime geliyo bugün içim bi garip dışımda grip :))))))))))))))))) neyse dua et cnm hamile olduğumu öğreneyim bugün
:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar bi sorum olacak size kan testi yapyırdım değer 0,19 çıktı ama adetime 4 gün var daha sizce sonuç ne olabilir bi fikir verirseniz sevinirim

günaydın arkadaşlar bi sorum olacak size kan testi yapyırdım değer 0,19 çıktı ama adetime 4 gün var daha sizce sonuç ne olabilir bi fikir verirseniz sevinirim

ben adetime 3 gün kala evde idrar testi yapmıştım, 2. çizgi silik çıkmıştı
sonra kan testi yaptırdım 90 çıkmıştı
ama doktorum düşük dedi umutlanma hemen demişti
şükür bebeğim tutundu bana
inşallah seninde değerin artar canım ama yinede çok umut bağlama

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

slm kızlar benımde bugun adetım ama gelen gıden yok sadece huzursuzluk var ben adet olacagımı dusunuyorum ne bılıyım ıcımden ole gelıo goguslerım aynı sayılır cok az bole sertlık var bu halka kısmı rengı acık

merabalar benim bügün adtimin 18. günü.fakat 12.günden beri uzayan akıntım devam ediyor.yumurtmada sadece bir gün olmazmı.?

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

bu gün adetim geçeli tam 7 gün oldu oldu bu akşam annemlere gitmiştik ve ben resmen ayakta uyuyordum tansiyonumu ölçtüler 8'e 6 çıktı baya bi güşük normalime göre bi kaç saat sonra ancak kendime gelebildim. göğüslerim bi değişik ağrıyor ağırlıını hissediyorum. karnımın altınada kalçalarıma da hafifi batmalar oluyor hala bekliyorum test yapmıcam hemen çünki benim adetlerim düznsiz inşallah pazartesiye düşünüyorum.

mrb arkadaşlar.size bir sorum olacak.adetim perşembe günü ama benim kaç gündür göğüslerim çok hassaslaştı,kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor.ben klomen ve pregny iğne oldum.şimdiye kadar böyle belirtiler olmamıştı.sizce hamilelik olabilirmi?salı günü kan testi yapsam yani adete 2 gün kala çıkarmı sizce.lütfen cevap yazarmısınız

Çok acil yardıma ihtiyacım var kızlar.Yurt dışındayım ve bulundugum yerde doktora gitmek istemezsiniz! farklı idrarlarla 3 kere test yaptım.idrarımı 4saat tuttugumda silik 2.çizgiyi görebiliyorum gitgide koyulaşıyor..En son dün test yaptımFakat bugün kahverengi lekelenmelerle beraber kanamam olmaya başladı.Agrım yok.Parçacıklıda degil.Normal regl mi oldum ayırt edemiyorum sadece miktarı az.Napabilirim???

üstüne görüyor olabilirsin bi laboratuarda kan testi yaptır istersen benimde 8 gün geçti hala gelen giden yok dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı pek güvenemedim ama açıkcası idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıktığını okudum birçok yerde çünki

arkadaşlar ben 4.5 senedir evliyim eşimin sperm sayısından dolayı hamile kalamıyodum fakat geçen ay reglem 8 gün geçikti normalde 17 sinde olurken 25 inde oldum fakat bu ay hala olmadım bir belirtide yok ama bazen çok akıntım oluyo ama bu su renginde oluyo ve göğüslerimde şiş ama acımıyo normalde reğl olmadan ağrım olurdu göğsümde bide sağ yumurtalığımda çok bi ağrı oldu ilk önce apandisit zannetdim fakat değil bazen olan bi ağrı bu bunun sebebini ve bunlar acaba hamilelik olasılığım varmı diye sormak istedim dua edin ALLAHIM bana bu yeniyılda güzel ve çok istediğim hediyemi hayatımı versin. saygılarımla..akannehir

kızlar ben aralığın 5 de regl oldum ondan önceki aydaki 10.da olmuştum.bu ay tahmini 30aralık yada 1 ocak gibi bekliyorum ama buara gaz problemim var karnım hep şiş göğüslerimde dokundukça acıma var ara ara kasıklarımlarım ağrıdı bu güne kadar miğde bulantılarımda oluyor ama hiç kusmuyorum.ya sizce ne olabilir.ben anlayamadım.

HADİ İŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ:Saruboceq:

KORKMA BİTANEM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN İŞALLAH Şeniz

CANIM BU ıDRAR TESTLERıNıN YANILMA PAYI YÜKSEK O YÜZDEN 1 TANE DAHA ALIP YAP TAM OLSUN YıNE AYNI SıLıK ÇıFT ÇıZGı ÇIKARSA ERKEN GEBELıKTıR YANı GEBSıNDıR ıDRAR TESTLERı ıKıNCı DEFA YANILMAZ PEK ıŞALLAH GEBESıNDıR BıZLEREDE HABERLERıNı VERMEYı UNUTMA :lepi::hooray: O ÇARPINTINDA ÇOK FAZLA ıSTEDıĞıN ıÇıN HEYECANLINDIĞIN ıÇıNDıR YANı NORMAL BELLıKı SENDE ANNE OLMAYI ÇOK ıSTEYENLERDENSıN BU KADAR VÜCUNU TıTRETCEK KADAR HEYECANLANDIYSAN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN TATLIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…