cevabın için çok teşekkür ederim baht.bugün dr aradım kan testi yaptırayım diye ama daha çok erken dedi ocakın 6sına kadar çıkmaz dedi.birde baht ben 6 aralıkta adet oldum normalde bugün adet olmam gerekiyor.benim adetlerim 23 günde bir oluyo bazen 24 e çıkabiliyor.ama ovalasyon günü18 aralıktı test yapmıştım, bende burdan yola çıkarak bu hafta perşembe diye hesaplamıştım.umarım çok karışık olmadı anlamışsındır inşallah.bugün kendimi çok kötü hissediyorum tuvalete gitmeye korkuyorum.ama henüz adet belirtim yok stresten karnıma ağrılar giriyo sadece kafamdan çıkardığım zaman karnımın ağrısı geçiyo.birde göğüs uçlarım hiç bu kadar hassas olmamıştı benim.umarım hamileyimdir.
slm baht.5 aylık evlıyım 3 aydır korunmamamıza ragmen hamıle kalmadım bu ayda korunmadık.normalde bugun adet olmalıyım ama dah bısey yok.adetım yaklaşınca gogus agrısından duramazdım ve akıntım olurdu.sımdı oyle bı sıkayetım yok akıntım hıç goguslerım cok sıs ve damr damar oldu gunde saat bası tuvelete gıdıyorum bunlar hamıleleık belırtısı olurmu yarım edersenn sevınıcem...
slm kızlar bende hala adet olmadım bılmıyorum kendımı ılacdandır dıye umutlanmamak ıcın sey verıyorum ama arada sırada bole adet agrısı gelıo ıslaklık oluyor wc gıttıgımde sankı adet olmusum gıbı hıssedıom aama hala bırsey yok test aldım aama yapasım yok gecen seferkıler gıbı umıtlenıp uzulmek ıstemıyorum
her tarafım sıstı gozum yuzum ellerım karnım goguslerım buyudu ama agrı yok sızce ne yapmam lazım
sesimi duyan varmııııııııııııııııııııııııııııııııı
ÖNCE CANIM BEYNİNİ RAHATLATMAK VE KENDİNİ SIKMADAN BÜTÜN OLASILIKLARI DÜŞÜNMEK SABAH OLDUĞUNDADA NORMAL BİŞEYMİŞ GİBİ DÜŞÜNÜP TESTİNİ YAPMAK EĞER AZCIK BİLİYORSAM TEST YAPMADAN DURAMAZSIN ÇÜNKÜ BENDE ÖYLEYİM TESTİ YAPTIKTAN SONRADA ENAZ 10 DAKİKA SONRA BAK BAŞINDA BEKLERSEN DAHADA STRES YAPARSIN HADİ BAKALIM YARIN BEKLİYORUM HABERİNİ MIZ MIZ BACIM :lepi:
ole aslınca hıc umıtlı degılım o yuzdende yapasım yok ama bakcaz ıste hayırlısıyla olsun deılse cıkmasın dıyorum
bahtım nasılsın bacım nasıl gidiyor hamişlik? bizde ctesi günü kesemizi görüdk çok şükür satıma göre nette 5+3 çıkıyor ama doktor daha yeni 4 haftalık dedi kesemiz 8 mm 2 hafta sora gel kalp atışlarına bakalım dedi. adet günümde bhcg 920 çıkmıştı halbuki kafam karıştı biraz? sence nedir?
baht cım merhaba, bişi sormak istiyorum..17 aralık ta 2. aşılamamı oldum..şuan 13. günümdeyim, göbeğiminde altında bir çizgi oluştu, buna hep dikkat ederim ben, ilk defa böyle bişi görüyorum kendimde, sence bu gebelik habercisimidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?