Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

butterflydsd hayırlı olsun canım allah sağlıklı gebelik dönemi versin sağlıklı sihatli doğum nasip etsin bebişini bekliyoruz hayırlısıyla öp.

sevgili staree evet idrar testinin yanılma payı çok fazla kan testi ise 100/ 4 hemen hemen benim mesala 3 gebeliğimdede idrara testi negatifti hormanalim yani hcg sıvım idrara düşmüyomuş bebek varken bile idrar testi yok çıktı ama bir buçuk aylık hamileymiştim

hmmm ama benim kan testim de negatif çıktı.. hadi gecikti olur böle şeyler dicem ama o zaman reglimden 4-5 gün önceki 2 günlük kanama neyin nesidir? :1no2:

pembebink senin cevap 8 ci sayfada geri dön oku bitanem ben sana hiç cevap vermemmi

sitare canım eh yetişmeye çalışıyom be bacım sizin canınız sağolsun

yaa ne yapayım meraktan ölücem başka kimseyede soramıyorum son bir kaç gündür accayip gerginim olur olmaz şeylere kızıyorum ani bir sinir patlaması oluyor

staree bacım azda olsa kan testi bir kerde olsa yanılma payı var yok diyen yalan söyler

staree bacım azda olsa kan testi bir kerde olsa yanılma payı var yok diyen yalan söyler

saol canım 2. regl dönemimi beklesem yoksa doktora gitsem mi diye düşünüyorum.. ben mi acaba çok dinliyorum bünyemin belirtilerini. bi de boş yere evham yapıosam diye gitmiom doktora.

pembebink olur canım böyle canını sıkma hayırlısını iste bana naz yapalirsiniz çekerim bi gebe kalında yeter dimi staree canım

teşekkür ederim baht görmemişim :) bişi daha sorucam gebeliğin ilk belirtileri arasında idrarın renginde değişme olurmu benimkinin rengi koyulaştı ama dediğim gibi sabahki ilk idrarım öyle sadece gün içinde normal sanki

staree doğru canım bebeği çok isteyen bacılarımın bazıları belirtileri psikolojik yaşıyo bende 3 cü çocuğumda hep böyle belirtiler yaşadım ama dört ay böyle belirtiler var zannettim ama yok muş bazen vücudumuzu bu belirtileri yapması için biz zorluyoruz ama suçlu değiliz çünkü illede bebek istiyoz olur böyle şayler her gebe yapmıştır böyle şeyleri

pembebinkim her kadını ve her erkeğin idrari sabah koyu çıkar çünkü idrara3 ve4 saat beklemiş olur bekleyen idrar sancıda yapar rengide koyulaşır bide doktorlar su tüketiminin az olmasındanda koyuluk olabilr diyolar bitanem ama gebelerin 100/ 10 idrarın koyu olup koku olduğunu söyler çoğundada böyle belirtileri gebelik belirtisi olarak söyler

kızlar özür diliyorum yemek yapmalıyım yemeğimi yapıp hemen dönücem öptüm bacılarım haydi görüşürük olurmu izin vamı?

anladım ama hergün ne kadar su içiyorsam yine o kadar içiyorum ve son bir kaç gündür böyle oluyor ayrıca demişsinizya rahim eğer gebeysen kendini yukarı çeker diye ben onu nasıl anlarım bilmiyorum son zamanlarda kendimi o kadar çok dinler oldumki ne normal ne değil bilmeme oldum, kontrollü biriyimdir ayrıca ama kendimi kontrol edemez oldum çok sabırsızlanıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum ama engel olamıyorum işte.Çok kafanızı şişirdim kusura bakmayın ayrıca teşekkürler kaydirigubbakcemile3

selam benim günüm4 gün geçiyor.dün test yaptım negatif çıktı günüm hiç gecikmezdi
acaba hamile olabilirmiyim

pembebinkgim olur böyle sabırsızlanmaların normal bu allahın mucizesine sabırsızlanmamak mümkünmü ama belirtilerin azda olsa var ümitte var dahası güzel haberlere canım inadına anne olacaksın allahın izniyle

ece44 olabilirsin idrar testi yaptıysan yanılma payı yüksek en garantilisi kan testi canım hayırlısı güzel heberlerini bekleriz öp.

sevgili assprin diğer sayfada okudum sorunu üstüne görme gebelik yaygın çoğu gebe üstüne adet göre biliyor seninde durumun bunu andırıyor benim biçok arkadaşım gebeliğinin 3 ayı adet gördü 4 ayda kesildi seninkide böyle bi durum olabilir kusura bakma geç cevap oldu ama burda yoktum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…