• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

yardımcı olacak arkadaş yok ortalarda konuyu açmışsınız yardımcı olucam diye ama keşke takipte etseniz

yardımcı olacak arkadaş yok ortalarda konuyu açmışsınız yardımcı olucam diye ama keşke takipte etseniz

sevgili aspirin baht arkadaşımız bir kaç gün burda olmayacağını söylemişti yoksa emin ol sana da yardımcı olmaya çalışırdı. ben pek tecrübeli değilim ne desem yalan olur ama ben de burda okuyup takip ettiğim kadarıyla herkesin belirtileri farklı oluyor hatta hiç anlamadan hamile olduğunu öğrenenler var. ama bacaklarda ağrı kasık ağrısı çok yaygın belirtiler.. günün de geciktiyse ümitlen diyemem ama bi şüphe var demek ki inş psikolojik değildir. damarların belli olması da hamilelik belirtsi olarak geçiyor bazı sitelerde. ben de kasık ağrısı çektim günüm gecikti ama günümden önce 2 günlük bi kanamam oldu üstüne mi gördüm acaba dedim kan ve idrar testlerim negatif çıktı :( inş her şey gönlünce olur inş sen hamişsindir canım
umarım yardımcı olabilmişimdir vereliniortak

sevgili aspirin baht arkadaşımız bir kaç gün burda olmayacağını söylemişti yoksa emin ol sana da yardımcı olmaya çalışırdı. ben pek tecrübeli değilim ne desem yalan olur ama ben de burda okuyup takip ettiğim kadarıyla herkesin belirtileri farklı oluyor hatta hiç anlamadan hamile olduğunu öğrenenler var. ama bacaklarda ağrı kasık ağrısı çok yaygın belirtiler.. günün de geciktiyse ümitlen diyemem ama bi şüphe var demek ki inş psikolojik değildir. damarların belli olması da hamilelik belirtsi olarak geçiyor bazı sitelerde. ben de kasık ağrısı çektim günüm gecikti ama günümden önce 2 günlük bi kanamam oldu üstüne mi gördüm acaba dedim kan ve idrar testlerim negatif çıktı :( inş her şey gönlünce olur inş sen hamişsindir canım
umarım yardımcı olabilmişimdir vereliniortak

teşekkür ederim cvp verdiğin için pazar gününe kadar bekliyicem bakalım hayırlısı inşallah alkisalkisalkis

hamilelik belirtilerin de kasık agrısı ve ayaklarda uyuşma olurmu lütfen cevap

Canım;kasık ağrısıyla kasık batmasını genelde karıştırıyorlar!Kasık ağrıın varsa iltihaplanman ya da benzeri şeylerde söz konusu olabilir ama kasık batması varsa gebelik söz konusu olabilir.Farkı şöyle anlayabilirsin;yerdeki bişeyi almak için dizlerini kırmadan eğildiiğinde ya da yüksekteki bişeye uzanırken kasıklarında kalın iğne dokunuşları gibi şeyler hissediyorsan bu batmadır!

hayırlısı olsun senin için.

Arkadaşlar merhaba bizim bu korunmadığımız 2. ayımızdı. Ancak 1 gün gecikmeyle adet oldum . Normalde 7 gün sürer ve aşırı kanamam olur ancak bugün 2. gün o kadar az geliyor ki kesilmek üzere ancak bel ağrısından duramıyorum. İlaçta içemiyorum. Doktoruma mail attım ancak cevap gelmedi. Çalıştığım için de izin alamıyorumSizce üstüne görme olabilir mi?acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gülüm üstüne görme beklenen adet tarihinden genelde önce olarak adlandırılan bişey.Oysa senin reglinden sonra olmuş;eğer geç döllenme olduysa neden olmasın;ama regllerin düzenliyse üzülerek söylemeliyim ki zannetmiyorum.

Gülüm üstüne görme beklenen adet tarihinden genelde önce olarak adlandırılan bişey.Oysa senin reglinden sonra olmuş;eğer geç döllenme olduysa neden olmasın;ama regllerin düzenliyse üzülerek söylemeliyim ki zannetmiyorum.

Sevgili smart girl yardımın için çok teşekkürler . Maalesef dün akşam kanamam başladı. İnsan bebek sahibi olmak isteyince herşeyden ümitleniyor işte. Ama maalesef kısmet 3. aya bakalım:Saruboceq:

slm kızlar bende yeni hamişim yardımcı olabikirim

oncalıkle tebrık ederım allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın nbenım sna sorum soyle benım normalde kasık agrılarım adetıme 1 2 gun once agrırdı ama sımdıden basladı gogus uclarım cok sızlıyo dokunamıyorum(daha once hıc dog ucum sızlamamıstı) ve afedersınız ama asırı bı gaz var ıdrarım bı koyu bı acık ve sabah kalktıgımda ıcımde cok tohaf oluyo sankı cok buyuk bı yuk tasıyomusum gbı yardımcı olursan sevınırım ve dıger arkadaslarımda tabı

demetnur tebrikler sağlıklı bir gebelik belirtileri gösteriyorsun ama tabiki önce allahtan bana kalırsa şimdiki belirtiler gebelik belirtilerinin en belirgin özellikleri daha öncede böyle belirtiler yaşamadığını söylüyorsun bence bebek belirtisi adetinden ne haber söylermisin

sevgili esmyrna bacım sen ve eşin sağlıklı olun da bebek nasıl olsa allahın yardımıyla olur ama önce sen iyi olki bebeği beklemenin tadı başka olur seninde hamiş haberlerini alacağız allahın izniyle

kızlar hiç birinizi tanımam ama ister inanın ister inanmayın sizleri özledim gelir gelmez netin karşısına geçtim

baht cım agzından bal damlıyo vallahı daha hastalanmadım 16 agustosta hastalanmama gerekıyo ama duzensız oldugu ıcın bellı degıl ben bı topık actım hamılelık belırtılerınde orda hada kapsamlı bı baka bılırmısın acaba

esmyr hayırlı uğrlu sağlıklı gebeliğin olsun tebrikler allah sağlıklı doğumlar versin kutlarım

merhabalar nolur benimde sorularıma cevap verin.
bu ay korunmayı bıraktık kasıklarımda ağrı oluyor ama hergün değil mesela dün hiç yoktu ama akşam tekrar başladı ve bugünde var hatta akşam ani bir hareket yaptım ve sağ kasığımda ani bir kasılma oldu,göğüslerimde bi hassasiyet yok ama 1 hafta önce vardı ve son bir kaç gündür dikkat ediyorum sabahki ilk idrarımın rengi koyu gün içinde normal renkte ama sabahları koyu renk başka da pek belirti yok geçen ay 18 temmuzda adet oldum bakalım çok merak ediyorum ve arada midem bulanıyomuş gibi oluyor ama çok çok hafif sizce durum nedir sevgiler

şimdi hayatım bebeği çok isteyip benim gibi her ay şüpeleniyorsan pisikolojik ama yo diyorsan adetini gebe kaldığın tahmini günü verirsen sana bişeyler söyleyebilirim yanlış anlama soru sormuyorum daha iyi belirtiler çıkarmaya çalışıyorum

son adetimin ilk günü 18 temmuz ama gebe kaldığım tarihi söyleyemem bilemiyorum ama 29 temmuzdan itibaren korunmuyoruz

bildiğimiz gebelik belirtilerinin zada olsa söylediğine bakılırsa evet gebeliği göstern bazı belirtiler var belirtilerin en yoğun olduğu zaman 4 haftalık olan zaman biraz daha kendini takip et bide eğer gebeysen rahimin kendini yukarı çeker çünkü adet görmeyeceğine işarettir adet görecek kadının rahimi aşağıda olur bi bak bakalım allahım sana güzel sağlıklı bebiş versin inşallah pembe bink senin cevap burda

Son düzenleme:
bahtcım öncelikle hoşgeldin biz de seni özledik gözlerim aramadı desem yalan opuyorumnanaktan
yaw arkadaşım ben hala regl olmadım ne olcek benim bu halim?? testler negatif çıksa da bi ihtimal var mıdır?? CADIARZU

Back