Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smart_girl hemen hemen baştan beridir benlesin arkadaşım senin desteğine teşekkür ederim insan kendini yazıylada olsa nasıl iyiliğini kelimelere yansıtıyor teşekkür ederim canım arkadaşım hep yanımda ol emi öptüm seni allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın dilerim allahtan opuyorumnanaktan
yaaa kzılar bugun test yaptım ama negatıf cıktı offfff kasık agrılarım yok ama gogusumun ustu sertlestı ve damarlar cıktı anlamadım bu nasıl bı ısss adet olmama bı gun var ne yapıcam ben sımdı
sevgili esmyrna bacım sen ve eşin sağlıklı olun da bebek nasıl olsa allahın yardımıyla olur ama önce sen iyi olki bebeği beklemenin tadı başka olur seninde hamiş haberlerini alacağız allahın izniyle
esmyrna kadın kadını kollar iyi insanda karşısındakinin iyiliğini ister bu gün ben sizi dinlerim yarın siz beni dayanışma en güzel harekettir dimi bacım sizlerin hayırlı haberleri gökteki yıldızları yakından görüp parlaması gibidir benim için sizin sayenizde şairde oldum ya bıravo size seni öpüyorum sabırla güzel haberini bekliyorum
öncelikle selamlar ama bu tarz güzin ablalık rolü üstlenmeye çalışmak bir yöndende tehlikelidir kimi insan eger seni dinleyip doktor denilen insanları unutup sana dalarsa ki böle insanlar var sonunda yanlış bilgilendirmiş olup feci sonlar oluşabilir bugüne bugün hipokrat yeminiyle ort-ada doktor önlüğüyle dolaşıpta akılalmaz hatalar yapan insanlar varki kaldı ki sadece tecrübe SAĞLIĞA GELMEZZZZZZZZZZZZZZ
canım bızımkısı fala ınanma falsız kalma tarzında bır sey bır nevı hem dertlesme hem tecrubesı olanlardan bılgı edınme. bukadar abartmana gerek yokkı :uhm:
sunun surasında bu topike muayne olmaya gelmedık yazısıp eğlenıyoruz ıste. ilaç tavsıyesı falanda verılmıyor burda. :lepi::enbuyukkk:[/QU
İYİ EGLENCELER OZAMAN BAYANLAR SİZE yerimseniben