• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

canım inşallah eşine biran önce kavuşursun atama beklemek çok zor allah yardımcın olsun işallah gönlünüzdeki yer olur

sevgili baht, yazdıklarını okudum.. benim de sana sorum olacaktı.
aslında en başından yazsam iyi olacak :)
ben nisan ayına kadar hapla korunuyordum.korunmayı bıraktıktan sonraki aylarda reglimde bi düzensizlik olmamıştı taa ki bu aya kadar..bu ay ayın 6 sında regl olmam gerekirken ayın 1 inde kahverengi ufak bi lekelenmem oldu sadece bi anlık sonra bi gün hiç bişiy yoktu ertesi gün regl gibi 2 gün süren yoğun bi kanamam oldu bıçak kesildi bitti.ben normal zamanda reglimin sadece ilk günü çok ağrı çekerdim bu seferki 2 günlük kanamamın her anı ağrılıydı..şuansa akıntım var.
belirtilere gelirse bi çok kez duyduğum göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet ben de hiç olmadı.benim dikkatimi çeken bulantı,kokulara aşırı duyarlılık ve birde göbeğimin şekli.önceden zayıf olmama rağmen bi ayva göbeğim vardı ama şimdi onun yerine gergin şiş bi karın var.kasıklarım özellikle sağ tarafım sert.zaman zaman kasılmalarım oluyo.halsizlik ve uyku düzensizliği had safhada :(( ama gel gör ki idrar ve kan testim ikisi de negatif çıktı. nedir benim durumum bi anlam veremedim :uhm:
yardımcı olup fikrini söylersen sevinirim

Baht merhaba!Öncelikle sana tepki veren arkadaşları da hoşgörüyle karşılıyorum ;hani hakikaten şsten anlamayan biriysen insanlara yanlış öğütler verip,sorunlar yaşamalrına sebep olabilirsin diye düşünmüşler.
Ama sonuçta burası bir forum ve senin vereceğin cevapların da geçerlilik yüzdesi ne kadar yüksek olabilrse geçersizlik yüzdesi de bir o kadar olabilir.Bu gayet normal!Doktorların bile söyledikleri birbirini tutmazken senden yüzde yüz haklılık beklemek zaten aşırı iyimser bir yaklaşım olur.
Artı;herkes bu forumlarda soru sorup cevap almaya çalışıyor kendinden daha fazla tecrübesi olan birilerinden ve bazen arkadaşların mesajları arada kaynıyor ve kendilerine topik dahi açıyorlar sırf yazık ki iki cevap için.Bunlar da göz önüne alındığında gayet mertçe , insanca,açık yüreklilikle 'BEN YARDIM EDERıM' diyen bir arkadaşın üzerine fazla gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Sivri oklara rağmen verdiği cevaplarla da hanımefendi bir kişilik ortaya koyduğu konusunda sanırım benimle hemfikirsinizdir.
Umarım bu iyimser yaklaşımım doğrudur! Teşekkür ederim...

Bak az daha unutacaktım o kadar şey yazdım asıl soruyu unuttum :) erken belirtileri yazarken hiç bacaklarda sızlamadan falan bahsetmemişsin.Bi kaç kişide okudum bunu.Reglime bir hafta var ve sanki regl dönemimdeymişim gibi acayip bir sızı var bacaklarımda ki reglim her zaman düzgündür benim.Hani erken olacağımı hiç zannetmiyorum.Bunun dışında br belirtiden bahsetmek istemiyorum çünkü erken dönemde psikolojik olduklarına dair seninle hemfikirim.Ancak bu bacaklarımdaki sızlama görmezden gelinebilecek gibi değil.Sence belirtiler arasında var mıdır?

bence olayı o kadar abartmıslarkıııııııııııı baht arkadasımız sadece ogrendıgı seylerı bızlerle paylasmak amacı ben bunu anladım hepımız bılgılı ınsanlarız bant arkadasımız aaaaaaa sen hamılesın yada su bu onumu dınlıyeceksınız oda ılla benım dedıklerım dogru demıyor sadece bende oldu sendede olabılır ama genede sunu yaptır suna sor dıyor amacı kotu degıl kı

ha sıze gore cokkkkkk sacma gelır okumayın o zaman konuyu amannnnnnnnn deyıp gecın nerden bılecek dıye bu kadar tepkı vermenın anlamı

baht cım ben cok duzensız adet oluyorum yumurlama gunlerımı o yuzden takıp edemıyorum ben altarnatıf tıpta okumustum orda bı topıkte kurlerden bahsedıyo sogan kuru bogurtlen kuru vb. gıbı bunlar ıse yarıyomu yarıyosa nasıl kullnmak gerekıyo acaba bılgın varsa paylasırmıssın

Son düzenleme:
baht arkadasım ne kadar bahtsızmısınki yardımetmek icin cabalarken bile haksızlıga ugramıssın kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana yardımcı olmaya calısman cok guzel :1hug: öteki kızlarında tepkilerinde haklı oldukları taraflar var bende konuyu ilk gördügümde yaw buda kim daha önce yorumunu okumadıgım topiklerde hic görmedigim birisi nerden cıktı dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3 hatta bir ara acaba doktor bir arkadas bize yardımcı olmak icinmi geldi diye dusunmedimde degil ne yalan söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 neyse topikin hayırlı olsun a.s.

staree arkadaşım benim arkadaşlarımdan ve diğer insanlardan duyduğum ve gördüğüm bu belirtilerin çoğunun sonunda bebek çıktı 2 sindede sitrese bağlı adet bozukluğu çıktı ama benim üçüncü gebeliğimde buna benzer bişey yaşadım bir buçuk aylık hamileliğim idrar testindede kan testindede çıkmadı hcg sıvısı kana ve idrara geç düşmüş öyle dedi doktor ama bir buçuk aylık gebeydim ozaman çok azda olsa kan testi yanılabiliyormuş bana öyle demişti dok torlar biraz daha bekle iyi bir hastanade tekrar yaptır kan testini bence 2 ci kere garanti olur öptüm

sevgili kittycat evet rumuzu baht koyduk ama bahtsız çıktım olsun insanları birden inandıramam kendimi tanıyarak yavaş yavaş olacak kötü düşünende düşünmeyendende allah razı olsun 29 tyaşındayım 30 zuma gireceğim allah nasip ederse şimdiye kadar kimseye kin tutmadım bundan sonrada tutamam sana teşekkür ederim sizin güzel yazılarınız bana cesaret veriyor öpüyorum hepinizi

demetnur ben o kuru soğanı yaptım yapmaz olaydım yara varmış rahide azdırdı bacaklarıma kadar inip yara yaptı 4 hafta sünnetli çocuklar gibi yürüdüm ilaçlarla düzeldim bence deneme ama maydonozun yararını gördüm rahmi temizliyor yara varsada çözüyor yan etkiside yok ayrıca vücutdaki fazla yağların yakılmasınada yardımcı ben denedim emin olabilirsin denemeseydim sana önermezdim yan etkisi yok yararlı bir kür araştır bitki kitaplarını bana hak verceksin öp

kızlar 2 veya 3 gün yokum gelince görüşürüz hpinizi öpüyorum allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi alırım inşallah by

smart_girl az daha senin sorunu unutuyordum gebelerin bi çoğunda var ama 6 haftalık tan sora ortaya çıktığını biliyorum dğer az bölümündede gebenin vücut değişimi geçirip vücutta gerilme sonucu ortaya çıktığını duymuştum bi diğer kaynaktanda bazı kadınları sıcak havalar yüzünden vücudun alışık olmadığı kilo alımlarındada ağırlığa böyle ağrılarla tepki verdiğini dumuştum ama gebe kadınların şikayetlerinde çoğunun bunlardan yakındığını biliyorum bebek oluşumu geliştikçe vücudun gerilip karında kasıkta ve bacaklarda belde ağrı yaptığını biliyorum bi çoğuda böyle söyler zaten yardımcı olabildimmi bilmiyorum bendeki kaynak bu kadar

smart_girl az daha senin sorunu unutuyordum gebelerin bi çoğunda var ama 6 haftalık tan sora ortaya çıktığını biliyorum dğer az bölümündede gebenin vücut değişimi geçirip vücutta gerilme sonucu ortaya çıktığını duymuştum bi diğer kaynaktanda bazı kadınları sıcak havalar yüzünden vücudun alışık olmadığı kilo alımlarındada ağırlığa böyle ağrılarla tepki verdiğini dumuştum ama gebe kadınların şikayetlerinde çoğunun bunlardan yakındığını biliyorum bebek oluşumu geliştikçe vücudun gerilip karında kasıkta ve bacaklarda belde ağrı yaptığını biliyorum bi çoğuda böyle söyler zaten yardımcı olabildimmi bilmiyorum bendeki kaynak bu kadar

Canım teşekkür ederim.Ben soruyu sormayı az daha unutuyordum sense cevap vermeyi :) O da iyiymiş;ama unurmadığına sevindim.

Kilo alıp vermeyle ilgili olabilr demişsin ama ben kendimi bildim bileli 178 boyum var kilomda 56'yı geçmez.Ondan olduğunu sanmııyorum.6. haftadan önce az da olsa olabiliyor demişsin ama o da bana rastlamaz herhalde :(
Şimdi bir kaç şey daha sormak istiyorum esasında ama bir kaç gün olmayacağını söylemişsin :( Benim regle ayın 15'inde 12'si gibi erken gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum bakalım ne çıkar.O zamana kadar görüşürüz inşallah :)

Deniz burda mısın?Özele msj atmışsın şimdi gördüm kusuruama bakma ya... :(

staree arkadaşım benim arkadaşlarımdan ve diğer insanlardan duyduğum ve gördüğüm bu belirtilerin çoğunun sonunda bebek çıktı 2 sindede sitrese bağlı adet bozukluğu çıktı ama benim üçüncü gebeliğimde buna benzer bişey yaşadım bir buçuk aylık hamileliğim idrar testindede kan testindede çıkmadı hcg sıvısı kana ve idrara geç düşmüş öyle dedi doktor ama bir buçuk aylık gebeydim ozaman çok azda olsa kan testi yanılabiliyormuş bana öyle demişti dok torlar biraz daha bekle iyi bir hastanade tekrar yaptır kan testini bence 2 ci kere garanti olur öptüm

çok tşk ederim sevgili baht opuyorumnanaktan

hamile arkadaşlara sorum olucak adetiniz geçiktikten sonra yani hamileliğinizi ilk öğrendiğiniz zaman akıntınız oldumu. yani illa olmasımı gerekiyor? herkeste oluyor mu yoksa kişiden kişiye farklılık gösteriyor mu?

bazı arkadaşların neden gereksiz yere bu şekilde hiddetlendiğine inanamıyorum.. arkadaşlar bi sürü topic var forumda, ilgilendiğiniz topiclere girin yazın, ilgilenmediğinize girmeyin.. neden gereksiz tartışmalar çıkarırsınız anlamam ki.. baht arkadaşım, böyle bir paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim. tabiki doktor değilsin, ve söylediklerin tamamıyle senin tecrübelerin.. bu ölçüde söyldiklerini dikkate alıcaz..
benim sorum yok, ama sorulanlar ve cevaplar da gayet fikir verici.. okurken bu yorumu yapmadan geçemedim de ..

teşekkürler tekrar.. :lepi:

yaa kızlar benım bı sorum olucakk benım adet olmama heme hemem 10 gun falan var ama kasıklarım agrıyo ve belım ve aclık hıssı hısedıyorum ozellıkle sabhları ve gece
ben anlamadım sımdı tecrubelı olan yorumlaya bılırmı benım normalde hasta olmama bı kac gun kala agrır yanı 10gun onceden agrımaz bıde bız cok ıstıyoruz bı bebegımız olmasını lutfen yardım edın????

sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım

Bildiklerimizi paylaşmak güzel ve olması gereken bir davranıştır.Ne güzel sen de tecrübelerinle yardımcı olmaya çalışıyorsun.Allah Razı Olsun

Arkadaşlar merhaba bizim bu korunmadığımız 2. ayımızdı. Ancak 1 gün gecikmeyle adet oldum . Normalde 7 gün sürer ve aşırı kanamam olur ancak bugün 2. gün o kadar az geliyor ki kesilmek üzere ancak bel ağrısından duramıyorum. ılaçta içemiyorum. Doktoruma mail attım ancak cevap gelmedi. Çalıştığım için de izin alamıyorumSizce üstüne görme olabilir mi?acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Back