Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smart_girl az daha senin sorunu unutuyordum gebelerin bi çoğunda var ama 6 haftalık tan sora ortaya çıktığını biliyorum dğer az bölümündede gebenin vücut değişimi geçirip vücutta gerilme sonucu ortaya çıktığını duymuştum bi diğer kaynaktanda bazı kadınları sıcak havalar yüzünden vücudun alışık olmadığı kilo alımlarındada ağırlığa böyle ağrılarla tepki verdiğini dumuştum ama gebe kadınların şikayetlerinde çoğunun bunlardan yakındığını biliyorum bebek oluşumu geliştikçe vücudun gerilip karında kasıkta ve bacaklarda belde ağrı yaptığını biliyorum bi çoğuda böyle söyler zaten yardımcı olabildimmi bilmiyorum bendeki kaynak bu kadar
staree arkadaşım benim arkadaşlarımdan ve diğer insanlardan duyduğum ve gördüğüm bu belirtilerin çoğunun sonunda bebek çıktı 2 sindede sitrese bağlı adet bozukluğu çıktı ama benim üçüncü gebeliğimde buna benzer bişey yaşadım bir buçuk aylık hamileliğim idrar testindede kan testindede çıkmadı hcg sıvısı kana ve idrara geç düşmüş öyle dedi doktor ama bir buçuk aylık gebeydim ozaman çok azda olsa kan testi yanılabiliyormuş bana öyle demişti dok torlar biraz daha bekle iyi bir hastanade tekrar yaptır kan testini bence 2 ci kere garanti olur öptüm
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım