• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Arkadaşı sadece başlık yüzünden bu kadar hırpalamamak lazım.. bence tek istediği yardımcı olmak
bizlerden çok şey yaşadığı kesin sadece iddalı olmuş başlığı hepsi bu ama şurda size katılıyorum her hamilelik kendine özgüdür evet peki madem öyle biz neden o topik bu topik kendimize benzer şeyler aramaya bulmaya çalışıyoruz..?

bence her ınsan kendıne gore tecrubelıdır bırılerı bırazdaha tecrubelıdır orası ayrı bence ınsanlarrın ustune cok gıdıyosunuz tamam baslık bıraz cesurca bı hareke olmuss oda belkı ole demek ıstememıstır sonradan yanlıs anlasılmıssdır bunlar olabılır en azından ınsanları tanımaya calısın yargılamak kolay ama arkadas olmak okadr kolay degıl su 3 gunluk dunyada kalp kırmaya deymez arkadaslar hepımız derdımıze dermen bulmaya calısıyoruz ınsallah allah herkezın gonlune gore verır????

baht merhaba canım.. bende bu hafta şüphe içindeyım.. 2,5 ay önce ilk bebegımı kalp durması sonucu kaybettım malesef müdahale edıldı. 2 aylık süreden sonra buay bazı belırtıler yasıyorum.hafıf bulantı gıbı bogazımda bısey oturmus duruyor sankı kasıklarımda son bır haftadır yanma ve batma oluyo zaman zamangöğüslerimde herhangı bıdegısıklık yok belırgın.tuvalet esnasında sankı bir ağırlık var sonuna dogru agrı yapıyo gıbı.yanı kafam karısık ilkindede bunlar olmustu sankı ama göğüslerımdede belırtıler vardı.yorumunu beklıyorum

demetnur sana katılıyorum. şu da var hamile kalmak için uğraşan arkadaşların bir kısmı hamile kaldıktan sonra tek bir soruyu bile yanıtlamaya üşeniyolar zıp hamile topiklerine kayıyolar. bencede bu arkadaşın yaptığı çok büyük bir yardımseverliktir..!!

demetnur sana katılıyorum. şu da var hamile kalmak için uğraşan arkadaşların bir kısmı hamile kaldıktan sonra tek bir soruyu bile yanıtlamaya üşeniyolar zıp hamile topiklerine kayıyolar. bencede bu arkadaşın yaptığı çok büyük bir yardımseverliktir..!!

vereliniortak canım sana da katılıyorum zemuszemus

Son düzenleme:
bahtcigim senin iddali basliklarin kesin ve net tavirlarin,cümlelerin bizim kizlari böyle hiddetlendiriyor :sm_confused: kim bu bilmis dedim bende basligini görünce ama bizlere yardimci olmak istedigin belli tesekkürler arkadasim benim simdilik bi sorum yok olurda olursa yazarim :1hug:

peki arkadaşlar doğru söylemişsiniz sağolun insanları kırmadanda yorum yapılabiliyormuş değilmi evet iddalı olmuş canınız sağolsun söyleyin nası değiştiriyim öyle olsun ama sorunu olmayan insan bu başlığa güler geçer sorunu olan insanada patlamak için bir fırsattır bu

dediğin gibi beren doğum yapan kadınların çoğu bilgi vermek istemez niye bende bilmem ama ben insanlarla konuşmayı dertleşmeyi seviyorum bu konudada her konuda ne olursa olsun sizinle konuşabilirim isteyin yeter

birperi nekadardır var bu şikayetlerin allah sanada sabır versin bende 2sene önce kaybettim küçük nehir nazımı ama allah sabrını veriyo daha yeni iki buçukay olmuş şunu söyleyeyimsen şanslısın çünkü rahmin kendini alıştırmış bebek yatağına şansın çok her an olabilr şikayetlerinin belirgin leşmesini bekle yada bana daha çok bil gi ver ayrıca her gebelik bir öncekinden daha farklı belirti verir her kadın bir olmadığı gibi her gebelikte bir öncekinden farklı olabilir canım arkadaşım

birperi nekadardır var bu şikayetlerin allah sanada sabır versin bende 2sene önce kaybettim küçük nehir nazımı ama allah sabrını veriyo daha yeni iki buçukay olmuş şunu söyleyeyimsen şanslısın çünkü rahmin kendini alıştırmış bebek yatağına şansın çok her an olabilr şikayetlerinin belirgin leşmesini bekle yada bana daha çok bil gi ver ayrıca her gebelik bir öncekinden daha farklı belirti verir her kadın bir olmadığı gibi her gebelikte bir öncekinden farklı olabilir canım arkadaşım

baht ne büyük tesadüfkı bende kızım olsaydı adını nehır naz koyacaktım.ama cinsiyetını öğrenemeden kaybettım bebegımı canım. belırtılerımı son 1 haftadır yasıyorum son adet tarıhımde 15 temmuz.daha öncekı adetlerımde hafıf bı bel agrısı gelır ve adet olurdum ama işte bu sefer 1 haftadır kasıklarımda agrı ve zaman zaman yanma oluyor...hesaplara göre pazar gunu adet olmam lazım az kaldı gercı ama insan yınede sabredemıyo işte arkadasım.

ben size bildiğim ve araştırıp öğren diğim tüm belirtileri yazacağım buna göre karşılaştırma yapa bilirsiniz

normal bir gebelik belirtilerin çıkış zamanı 4 veya 3 haftalıkken belirir bunu herkez ve tüm doktorlar açıklamıştır çünkü bebeğin döllenip bölünme yapıp anne rahmine yuva yapması ve yerleşmesi 15 gün sürer böylece belirtilerin doğru çıkış noktası 4 haftalıktır
1- bulantı 2- buna bağlı kusma 3- kasıkta şişkinlik sertleşme 4-derin koku alma 5- tatlıya veya tam tersi tuzlu yiyeceklere istek 6- baş dönmesi -uyku düzensizliği uykuya eğilim ve gece uykusuzluğu 7- vücudun dirençsiz kalması 8- iş yapmama veya sıkılma daralma önceki durumlarınızla davranışlarınızda farklılık 9- sinir asabiyet 10- karında şişkinlik hissi 11- kabızlık

Son düzenleme:
bunun tam tersi gebelik belirtileri 1- bulantı çok az olup kusacak kadar olmaması 2-et ürünlerine düşkünlük 3- sadece gece uyku bozukluğu 4- karın bölgesinden göbek deliğine kadar olan bölümde fetus bağı denilen kahverengi dikey çizgi 5- rahimin kendini yukarı çekmesi 6- fazla akıntı 7- gündüz uykusuna düşmemek 8- vajınanın yumuşayıp renk değiştirip kararması yine bu söyladiklerimin en belirgin haftası 4 haftadır daha öncesi pek görülmemiştir psikolojik belirtiler hariç

Son düzenleme:
meraba baht bende d.k.hını 5ay önce bıraktım.Ve 1aydırda bebek için çalışmalar yapıyoruz.Hapı bırakınca adetim düzensizleşti.40 günde yada 30 günde oldum.Geçen ay 40 günde oldum.Şimdi en son düşünürsek eğer 30 günde olursa yarın adet olmam gerekiyor yok 40 günde olacaksam 19unda olmam lazım.Dünde göğüslerim sızlamaya başladı.Ben şimdi hangi tarhi baz alacağım hamile kalıp kalmadığı ne zamna öğrenecem.Biraz uzun oldu ama napim çok şaşkınım

sahte gebelik anne adayının kendinde gebeliği çok arzulaması beynininde ona itaat edrek gebelik belirtileri göstermesi bunlarda sırasıyla 1- bulantı aşırı kusma 2-aş erme özellikle tatlıya 3- karında şişkinlik 4- karıda şişkinlik uykuya eyimlilik bunlar anne adayının gebeliği fazla arzulamasıyla olan bilindik belirtiler ama dikkat edilmeli zira fazla kaptırmayın boş kese yapabilrsiniz ve bu kese boş olduğu için ağrısı fazla olur ayrıca adetide keser bi süre adet görmezsiniz bu boş kese hafta geçtikçe aynı bebek varmış gibi büymeye devam eder lütfen dikkat

kahorihama rumuzlu arkadaşım senin adeti bayağı kaymış çok düzensiz olmuş bunun için doktora baş vurdunmu bana sağlıklı gelmedi benim teyze kızı hapı bıraktıktan 1 sene sonra gebe kalabildi ama o 2sene kullandı hapı biraz uğraştı doktora mutlaka görün güzel kardeşim çünkü adet gün atımı bana fazla geldi haberini merakla bekliyorum

kahorihama rumuzlu arkadaşım senin adeti bayağı kaymış çok düzensiz olmuş bunun için doktora baş vurdunmu bana sağlıklı gelmedi benim teyze kızı hapı bıraktıktan 1 sene sonra gebe kalabildi ama o 2sene kullandı hapı biraz uğraştı doktora mutlaka görün güzel kardeşim çünkü adet gün atımı bana fazla geldi haberini merakla bekliyorum

Ben bekleeyi tercih ettim canım çünkü çok stresliyim eşimden görev nedeni ile 10 ay ayrı kaldım.e hapı bırakıncada düzen denen bişey kalmadı.Şİmdide eş durmu atamalrını bekliyoruz.Bakalım ne olacak

Back