öyle benim demek istediğim de buydu aklın yolu bir
katılıyorum biraz garip bi başlık olmuş... vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle benim demek istediğim de buydu aklın yolu bir
demetnur sana katılıyorum. şu da var hamile kalmak için uğraşan arkadaşların bir kısmı hamile kaldıktan sonra tek bir soruyu bile yanıtlamaya üşeniyolar zıp hamile topiklerine kayıyolar. bencede bu arkadaşın yaptığı çok büyük bir yardımseverliktir..!!
birperi nekadardır var bu şikayetlerin allah sanada sabır versin bende 2sene önce kaybettim küçük nehir nazımı ama allah sabrını veriyo daha yeni iki buçukay olmuş şunu söyleyeyimsen şanslısın çünkü rahmin kendini alıştırmış bebek yatağına şansın çok her an olabilr şikayetlerinin belirgin leşmesini bekle yada bana daha çok bil gi ver ayrıca her gebelik bir öncekinden daha farklı belirti verir her kadın bir olmadığı gibi her gebelikte bir öncekinden farklı olabilir canım arkadaşım
kahorihama rumuzlu arkadaşım senin adeti bayağı kaymış çok düzensiz olmuş bunun için doktora baş vurdunmu bana sağlıklı gelmedi benim teyze kızı hapı bıraktıktan 1 sene sonra gebe kalabildi ama o 2sene kullandı hapı biraz uğraştı doktora mutlaka görün güzel kardeşim çünkü adet gün atımı bana fazla geldi haberini merakla bekliyorum
hakkında hayırlısı bitanem allah gönlüne göre versin