gülyüz cüm test silik bile olsaa hamilesın cunku benımde basta hafıf silikti 2 test daha belırgın cıktı zaten kanda da pozıtıf cıktı hemen kanda baktır bence..
CANLAR GÜZEL HABERİM VAR SİZE BU GÜN GÜNÜM GEÇELİ SADECE 3 GÜN OLDU Bİ İDRAR TESTİ YAPIYIM BAKIYIM DEDİM ÇIKMAZ YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİKKAT 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEBEYİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HABER VERİYİM DEDİM YAKINDA KAN TESTİNE GDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİM İŞALLAH TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ HESABI KENDİ GEBELİĞİMİN FARKINA VARAMADIM ÖPÜYORUM SİZİ:CüvCüv:
slm arkadaşlar bugün üye oldum daha önceden formdan okuyordum size bir sorum olacak daha erken sanırım ama benim adetime 4 gün var bebek istiyorduk tam yumurtlamazamanımda korunmasız ilişki oldu şimdi bende sol kasıkta ağrı bele doğruda vuruyor göğüslerimde sızlama var birde bazı yerlerde okudum kirpiklerde belirti oluomuş benim alt kirpikler çapraz gibi öle hissetmek istediğim içinmi hissediyorum acaba birde yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba
selam arkadaslar benım bır sorum var...benım sat 10 kasım.benım yumurtlama gunum 24 kasım gıbıydı degerlendırdık.ama benım son zamanlarda ınanılmaz bel agrım var vesag kasıklarımda agrı vardı.dun bır ıkı damla kan geldı ve bugun sag tarafıma kramp seklınde agrılar var sızce hamıle olabılırmıyım.
selam arkadaslar benım bır sorum var...benım sat 10 kasım.benım yumurtlama gunum 24 kasım gıbıydı degerlendırdık.ama benım son zamanlarda ınanılmaz bel agrım var vesag kasıklarımda agrı vardı.dun bır ıkı damla kan geldı ve bugun sag tarafıma kramp seklınde agrılar var sızce hamıle olabılırmıyım.
birde akıntım çok sıvı yani o yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan diil buda bi belirtimi acaba
merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk dusunuyoruz fakat ben surekli krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek icin bu gebe kalmama engel olurmu ??? kuru kuru iliskiye suan giremiyorum bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz eger krem kullanmaman gerekiyorsa ???(((
teşekkür canım.çok tebrik ederim senide.ben yarın sabah bi test daha yapıcam beklemeden hemen atmışım çöpe sabah. kendine dikkat et dinlen bol bol
baht'cım sana bişey soracam.. ağrılarım üzerine doktora gittim.. adetime 5 gün vardı.. dr yumurta içe kanamaış ağrıların ondan dedi.. bi bilgin var mı bu konuda?? neden içe kanama olur?? bi sorun yok normal dedi.. bazen yumurta çatlarken içe kanarmış.. bende merak ettim doğrusu. nette araştırdım bişey bulamadım,bilgin varsa yaz lütfen.. bu arada yarın adet günüm.. inşallah olmam.. bu ay yumrta takibi yaptırdım.. dr dediği günlerde de birlikte olduk.. Allah isteyen herekse nasip etsin.. baht cım cevabını bekliyorum...yarın okurum.. öptüm seni... çok teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?