How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Bir doktora danismak her zaman en saglikli olanidir bence...burdan bu sekilde bilgi vermek hem yanlis hem hayal kirikligi..bi kere yanilticidir bu..saygilar.

gülyüz cüm test silik bile olsaa hamilesın cunku benımde basta hafıf silikti 2 test daha belırgın cıktı zaten kanda da pozıtıf cıktı hemen kanda baktır bence..

teşekkür canım.çok tebrik ederim senide.ben yarın sabah bi test daha yapıcam beklemeden hemen atmışım çöpe sabah. kendine dikkat et dinlen bol bol

Göklerde kartal gibiydim,
Kanatlarımdan vuruldum,
Mor çiçekli dal gibiydin,
Bahar vaktinde kırıldın,
Mor çiçekli dal gibiydin,
Bahar vaktinde kırıldın..

Yar olmadı bana devir
Her günüm bir başka zehir
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım..
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım..

Kimseye soramadım..
Doyunca saramadığım
görmeden duramadığım..
nazlı yarimden ayrıldım.
görmeden duramadığım
nazlı yarimden ayrıldım..

Yar olmadı bana devir
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım..
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım..

Ekmeğim bahtımdan katı
Bahtım düşmanımdan kötü
Böyle kepaze hayatı
Sürüklemekten yoruldum
Böyle kepaze hayatı
Sürüklemekten yoruldum

Yar olmadı bana devir
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım
Mapushanelerde demir
Parmaklıklara sarıldım

CANLAR GÜZEL HABERİM VAR SİZE BU GÜN GÜNÜM GEÇELİ SADECE 3 GÜN OLDU Bİ İDRAR TESTİ YAPIYIM BAKIYIM DEDİM ÇIKMAZ YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİKKAT 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEBEYİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HABER VERİYİM DEDİM YAKINDA KAN TESTİNE GDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİM İŞALLAH TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ HESABI KENDİ GEBELİĞİMİN FARKINA VARAMADIM ÖPÜYORUM SİZİ:CüvCüv:

Canım!Sürekli olmasa da haftada bir iki gün mutlaka topiğine bakıyordum.Biliyorum uzun zaman ihmal ettim yazmayı;ama bu güzel haberini duyunca T E B R İ K etmeden duramadım. :) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah... :) :nazar:

Çok sevindim senin adına;darısı isteyen diğer tüm arkadaşların başına!

slm arkadaşlar bugün üye oldum daha önceden formdan okuyordum size bir sorum olacak daha erken sanırım ama benim adetime 4 gün var bebek istiyorduk tam yumurtlamazamanımda korunmasız ilişki oldu şimdi bende sol kasıkta ağrı bele doğruda vuruyor göğüslerimde sızlama var birde bazı yerlerde okudum kirpiklerde belirti oluomuş benim alt kirpikler çapraz gibi öle hissetmek istediğim içinmi hissediyorum acaba birde yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba

selam arkadaslar benım bır sorum var...benım sat 10 kasım.benım yumurtlama gunum 24 kasım gıbıydı degerlendırdık.ama benım son zamanlarda ınanılmaz bel agrım var vesag kasıklarımda agrı vardı.dun bır ıkı damla kan geldı ve bugun sag tarafıma kramp seklınde agrılar var sızce hamıle olabılırmıyım.

slm arkadaşlar bugün üye oldum daha önceden formdan okuyordum size bir sorum olacak daha erken sanırım ama benim adetime 4 gün var bebek istiyorduk tam yumurtlamazamanımda korunmasız ilişki oldu şimdi bende sol kasıkta ağrı bele doğruda vuruyor göğüslerimde sızlama var birde bazı yerlerde okudum kirpiklerde belirti oluomuş benim alt kirpikler çapraz gibi öle hissetmek istediğim içinmi hissediyorum acaba birde yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba

Canım!Hoşgeldin;ben de uzun zamandır yazacak vakit bulamıyordum topiğe.Seninle siftahı yapayım :lepi:

Regline bahsettiğin gibi 4 gün varsa kanda çıkar.Hatta erken gebelik testleri var idrar yoluyla bakılan örneğin ClearBlue diye bir marka var.Bir de benim Amerika'dayken kullandığım EQ diye bir marka var digital bir idrar testi eczanelere sor ikisinden biriyle de deneyebilirsin;Ama kan testi tabi en kesin çözüm yalnız şahsi fikrim;beklenen regl tarihinden önce kan testi yaptırmayı doğru bulmuyorum.Çünkü regl öncesi yapılan kan testlerinden pozitif sonuç alan anne adaylarının %50'sinin gebeliklerinin devam edemediği söyleniliyor;o yüzden boşuna umutlanmaya sebep olmuş olursun..

selam arkadaslar benım bır sorum var...benım sat 10 kasım.benım yumurtlama gunum 24 kasım gıbıydı degerlendırdık.ama benım son zamanlarda ınanılmaz bel agrım var vesag kasıklarımda agrı vardı.dun bır ıkı damla kan geldı ve bugun sag tarafıma kramp seklınde agrılar var sızce hamıle olabılırmıyım.

cnm adetlerin düzenliyse daha 2 gün var adet olmana belkide yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin 2 gün sonra bi test yap istersen

Canım Sat'ın 10 kasımsa ve ovulasyon dönemini 24ü olarak belirlediysen demek ki 28 günde bir regl oluyorsun.Eğer bu doğruysa bu ayın 8i zaten senin regl günün.Bir ihtimal yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama onun içinde geç döllenmen olmuş olması lazım çünkü 12 gün falan geçmiş ovulasyonunun üzerinden.Genelde yerleşme kanamaları 7-8 gün sonra oluyor.Ovulasyonunda kayma olduysa ve her ay kendine 'belirti belirleyen' arkadaşlardan değilsen :) anlattıkların uygun neden olmasın! :CüvCüv:

ınş hamıleyımdır tessekkur ederım...eger yerlesme kanamasıysa kanda cıkar dımı.yarın test yaaptırayım

sağol cnm ama nedense sabredemiyorum ben şuan görev için başka biryerdeydim burasıda küçük bi ilçe yok erken gebelik testi int sipariş versem zaten adet günümde gelir ancak ama çok merak ediyorum sol kasığımdaki ağrı ve baskı geçmio ama anlamadım gitti

birde akıntım çok sıvı yani o yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan diil buda bi belirtimi acaba

merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk dusunuyoruz fakat ben surekli krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek icin bu gebe kalmama engel olurmu ??? kuru kuru iliskiye suan giremiyorum bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz eger krem kullanmaman gerekiyorsa ??? :((((

cnm jellerden kullan eczanelerde satılıo su bazlı ben dr a sormuştum oda bişi olmaz dedi gleit glen jel

birde akıntım çok sıvı yani o yumurtlama dönemindeki gibi yapışkan diil buda bi belirtimi acaba

Canım regl öncesi akıntı artar;sen iyiye yorumluyorsun tabi biz de inşallah öyledir diye düşünürüz ama çok umut bağlama olurmu!Hayırlısı olsun.

merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve cocuk dusunuyoruz fakat ben surekli krem kullaniyorum daha rahat iliskiye girmek icin bu gebe kalmama engel olurmu ??? kuru kuru iliskiye suan giremiyorum bana ne gibi tafsiyelerde bulunabilirsiniz eger krem kullanmaman gerekiyorsa ??? :((((

Evet canım!Kayganlaştırıcı krem ve benzeri mamuller sperm kalitesini düşürüyor.O yüzden bebek düşünüyorsan kullanmanı önermem.Sonuçta toplu bir paylaşım alanı burası çok da açık yazamıyor insan ama eğer ilişkinizi acele etmeden olması gerektiği gibi yaşadığınız halde vajinal ıslaklık oluşmuyorsa bu bile doktora gitmen iin bir gerekçedir.

canlar ben geldim şifremle ilgi bi sorunum olmuştu girememiştim kk ya topiğimi sizide çok özledimopuyorumnanaktan

baht'cım sana bişey soracam.. ağrılarım üzerine doktora gittim.. adetime 5 gün vardı.. dr yumurta içe kanamaış ağrıların ondan dedi.. bi bilgin var mı bu konuda?? neden içe kanama olur?? bi sorun yok normal dedi.. bazen yumurta çatlarken içe kanarmış.. bende merak ettim doğrusu. nette araştırdım bişey bulamadım,bilgin varsa yaz lütfen.. bu arada yarın adet günüm.. inşallah olmam.. bu ay yumrta takibi yaptırdım.. dr dediği günlerde de birlikte olduk.. Allah isteyen herekse nasip etsin.. baht cım cevabını bekliyorum...yarın okurum.. öptüm seni... çok teşekkürler şimdiden..

canım aynısı bendede oldu gecen ay corpus liteum kisti denıo eger ıcıne knarsa agrı yapıo ama genelde hastalıkla atılıo vucuttan ve gebelıge engel değil..benım kıstım reglle atıldı tertemız dedı dr ..

Back