How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

baht yardimci olsan sevinirim. ben igne yaptirdim ve duphaston kullandim 3 gun gecikti ve karnim agriyo bende anlamadim adet agrisi na benziyo beklimde cok agri var göslerim her zamankine göre fazla agri yok ama arada ucunda sizi oluyo ama bi sn kadar

CANIM İĞNELERLE İLGİLİ PEK BİLGİM YOK AMA BENDE KASIK BATMASINI BEL AĞRISINI ADET OLUCAM DİYE YORUMLADIM AMA HERGÜN OLUNCA FARKLI Bİ AĞRI OLDUĞUNU ANLADIM Bİ TEST YAPIYIM DEDİM DAHA 3 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİM NORMALDE 5 GÜN GEÇTİĞİ BİLE OLURDU AMA TESTE ÇİFT ÇİZGİ ÇIKNCA BU AĞRILARIN NEDENİDE ÇIKTI BU YÜZDEN HERGÜN OLUYOSA HAFİF İĞNE BATMALARI BAZEN BACAKLARINA VEYA TEK BİR BACAĞA BİLE VURUYOSA AĞRILAR ŞÜPHELENEBİLİRSİN BENCE ÖPa.s.

CANLAR GÜZEL HABERİM VAR SİZE BU GÜN GÜNÜM GEÇELİ SADECE 3 GÜN OLDU Bİ İDRAR TESTİ YAPIYIM BAKIYIM DEDİM ÇIKMAZ YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİKKAT 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEBEYİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HABER VERİYİM DEDİM YAKINDA KAN TESTİNE GDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİM İŞALLAH TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ HESABI KENDİ GEBELİĞİMİN FARKINA VARAMADIM ÖPÜYORUM SİZİ:CüvCüv:

allah bağışlasın bahtcım çok sevindim inşallah kucağına almayı nASİP EDER ALLAHIMalkisalkisalkis:CüvCüv:

slm kızlar bn bu ay kloemn ve çatlatma iğnesi oldum iğneden 15 gün sonra leke geldi geçen ay ki adetime göre 5 gün erken oldum.prşembe akşam geldi leke tamamd edim bu ayda bişey yok.ped koydum sabah kalktrım hiçbişey yok.cuma c.tesi ve pazarda sadece lavobaya gittiğimde leke oldu ama az değil kanamamda oldu ama fazla değil.normalde 8-10 ped değiştirirdim ama4 gündür hala aynı peddeyim.bugünde kesildi.normalde 8 gün sürerdi.4.günde kesilme hiç olmadı.ama hamilelik belirtilerine yönelikte hiç belirtim yok.üstüne görmüş olsam afadersinizde kanda geliyodu arada onada yoramıyorum.napcağımı şaşırdım bu ay hsg çekilcektim oda kaldı.böyle bir durum yaşayan varmı acaba?

ıyi bayramlar arkadaşlar benim adet zamanım geldi olmam lazım normalde adet olacağım zaman göğüs ağrısı yaşayan biri değilim ama şiddetli bi sızı var özellikle tek tarafımda ara ara duruyor geri başlıyo sonra tek ayağımda ağrı oluyo birde sağ tarafımda kasıklarımın üzerine iğne batırıyorlar gibi bi acı hissediyorum girip çıkıyo bana noluyor acaba hamilemiyim?

BAHTcım ben hamileyim .... ama biliyormusun halen ne gogus agrım var ne de midem bulanıyor.. 28 kasımda adet olmam lazımdı olmadım 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı deger .. dusuk mu ne dersin?

kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah Hamileimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..

kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah Hamileimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..

e zaten geçmiş canım erken değil ki hemen yaptır bekleme eğer varsa çıkar yani

sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan

sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan

Tbrk ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...Baht arkadaş gelsede benim soruma bi cvp yazsa bende test için beklemedeyim cesaret edemiyorum erkenmi acaba diye göğüslerim hala sızım sızım bu topik uğurlu gelir inşallah....:Saruboceq:

baht'cım sana bişey soracam.. ağrılarım üzerine doktora gittim.. adetime 5 gün vardı.. dr yumurta içe kanamaış ağrıların ondan dedi.. bi bilgin var mı bu konuda?? neden içe kanama olur?? bi sorun yok normal dedi.. bazen yumurta çatlarken içe kanarmış.. bende merak ettim doğrusu. nette araştırdım bişey bulamadım,bilgin varsa yaz lütfen.. bu arada yarın adet günüm.. inşallah olmam.. bu ay yumrta takibi yaptırdım.. dr dediği günlerde de birlikte olduk.. Allah isteyen herekse nasip etsin.. baht cım cevabını bekliyorum...yarın okurum.. öptüm seni... çok teşekkürler şimdiden..

hayırlısı olsun canım allah hayırlı bi hamilelik hayırlı bi doğum ve hayırlısıyla kucağına alıp büyüdüğü günleri görmeyi nasibeylesin ve bizim içinde dua et olmayanlşara da nasibeylesin rabbim

kızlar benimde günüm 3 gün geçti sabah test yaptım ama 5 dak sonunda negatif diye çöpe attım. birkaç saat sonra baktimki pozitif (biraz silik ama belirgin) birkaç gün öncede yapmıştım negatifti hatta çöpü boşaltırken baktığımda yine negatiftiler . düşüncelerinizi paylaşırmısınız

tesekkurler kızlar darısı sizlerın basına insallah..dualarım sızlerle 2 gundur hastanede ugrastım yazamadım

gülyüz cüm test silik bile olsaa hamilesın cunku benımde basta hafıf silikti 2 test daha belırgın cıktı zaten kanda da pozıtıf cıktı hemen kanda baktır bence..

Back