How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir.

merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir , birde gögüs agrılarım var .

bide acayıp bi gaz var onu demeyi unutmusum ama gögslerimde bi degisiklk yok illa olur mu ki

merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir , birde gögüs agrılarım var .

canım merhabe benimde 1 haftadır mide bulantım vardı ama bu gün özellikle sabah saatlarinde çok yoğundu bugün benim adet günüm ama başım çok ağrıyı aşırı gazım var ve sağ kasığımda ağrı var hep uyumak istiyorum göz kapaklarımı zor açıyorum ve meraktan çatlıyorum acaba hamilemiyim diye :bbo:

merhaba baht çım.ben yazdıklarını okudum ve üye olmaya karar verdim.ne bileyim bi güven geldi içme.size bi şey sormak istiyrm.eşimle 4 aydır bebiş istiyrz ama olmuyo:(.ben 30-33gündebir regli oluyorum.normalde yaklaşık 5-10 gün önce göğüs ve karın ağrım oluyo ama ilk defa hiç bir regli belirtim yok.3gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı :( şuan 6.gün ama hala hastalanmadım.test yanlış olabilirmi.sizce hamile olabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim.

tatlım sen hastaneye gidip bi tahlil yaptırsana 6 gün geciksem ben soluğu doktorda alırdım kesin...:1shok:

tatlım sen hastaneye gidip bi tahlil yaptırsana 6 gün geciksem ben soluğu doktorda alırdım kesin...:1shok:

CADIARZUaslında haklısın canım.birkeresinde 11.gün hastalanmıştım acaba yinemi diye bekliyrm.inş bu sefer bebiştir:Saruboceq:

insan ole daah kötü oluyo bnmde 6 gn gecikmişti bi kere nasıl umutlandım meger kist olmus ondanmıs ne üzlmüstüm o kadar emndimki hamileym die kist diyince cok kötü olmustm

Angellll canım seninde bu cuma randevun varmış.hadi hayırlısı bakalım.Allah gönlüne göre verir inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyrm

insan ole daah kötü oluyo bnmde 6 gn gecikmişti bi kere nasıl umutlandım meger kist olmus ondanmıs ne üzlmüstüm o kadar emndimki hamileym die kist diyince cok kötü olmustm

geçmiş olsun cnm.geçen ay doktara gittim çok şükür hiç bi sorun yokmuş.zamanını bekliyoruz işte. :CüvCüv:

bişi sorcam yawww benim adet 3 gün geçti midem yanıyo 2 gündür sanki kuscakmışım gibi acı su geliyo boğazımdan bu hamilelik belirtisi olabilirmi ama fitil kullanmıştım spermleri öldürmüş olabilirmi antibiyotiklerde cabası

bişi sorcam yawww benim adet 3 gün geçti midem yanıyo 2 gündür sanki kuscakmışım gibi acı su geliyo boğazımdan bu hamilelik belirtisi olabilirmi ama fitil kullanmıştım spermleri öldürmüş olabilirmi antibiyotiklerde cabası

hii... hamilelik olsa bile tehlikeli.. antibiyotik bildiğim kadarıyla bebeği tehlikeye sokuo... :1shok:

hii... hamilelik olsa bile tehlikeli.. antibiyotik bildiğim kadarıyla bebeği tehlikeye sokuo... :1shok:

yAA KIZLAR ANTİBİYOTİK DEMİŞKEN, ANNENİN ALDIĞI ANTİBİYOTİKLER TEHLİKELİ ONU BİLİYORUM DA, BABANIN ALDIĞI ANTİBİYOTİKLER BEBEK OLMASINI ENGELLER Mİ YAA SİZCE, BİLGİSİ OLAN VAR MI? BENİM EŞİM 2 HAFTADIR ANTİBİYOTİK İÇİYO VE BU GÜNLERDE YUMURTLAMA GÜNLERİM, SİZCE EŞİM OKADAR ANTİBİYOTİK ALIRKEN HAMİLE KALMA ŞANSIM NEDİR??? :kedi:

merhaba baht çım.ben yazdıklarını okudum ve üye olmaya karar verdim.ne bileyim bi güven geldi içme.size bi şey sormak istiyrm.eşimle 4 aydır bebiş istiyrz ama olmuyo:(.ben 30-33gündebir regli oluyorum.normalde yaklaşık 5-10 gün önce göğüs ve karın ağrım oluyo ama ilk defa hiç bir regli belirtim yok.3gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı :( şuan 6.gün ama hala hastalanmadım.test yanlış olabilirmi.sizce hamile olabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim.

CANIM ŞİMDİKİ GEBELİĞİMDEN FİKİR VEREYİM BEN BEN BİR AY ÖNCE TEST YAPTIM HER NEKADAR GÜVENMESEMDE NEGATİF ÇIKTI Kİ 15 GÜNLÜK GEBEYMİŞİM İNANMADIN 2 HAFTA BEKLEDİM Bİ DENEYİM DEDİM HAFİF RENKLE ÇIKTI BİRBUÇUK AYLIK OLMASINA RAĞMEN BENDE SENİN GİBİ DAVRANIP YAPTIM ÇIKMADI AMA GEBEYMİŞİM ÇOK SONRA ANCAK BELLİ OLDU YANİ GEBE OLABİLİRSİN GÜNÜN GEÇTİYSE İLK AKLA GELEN G:lepi::Saruboceq:EBELİK OLUR HİÇ BİR BELİRTİ YOKSA BİLE ÖP.

slm bnmde ara ara basım döner gibi oluyo dün aksamdan beri bide asırı bi iştah var karnımın alt kısmındada dokununca bi garip oluyorum hassas acıyo gibide degil gibide acayıp bisi işte bide cok akıntım var 2 gün önceye kadar beyaz yogurt gibiydi bugun sarımsı oldu sanki adetime 2 gün var insllh hamileyimdir sence olabilirmi uzmanımmm :)

VALLA ŞİMDİ HAMİLE OLDUĞUM İÇİN DAHA NET BİLGİLER VEREBİLİYORUM KENDİM DEN YOLA ÇIKIYORUM BENİM İLK HAMİLELİK ŞÜPHESİ OLUŞTUĞUNDA AKINTIM BEYAZ BAZEN ŞEFFAF AMA YOĞUN GELİYORDU İLERLEDİKÇE ŞUAN SARIMSI AMA YİNE ÇOK YOĞUN Bİ AKINTIM VAR BAZEN ALTIMA KAÇIRDIM ZANNEDİYORDUM BENDE HALA BÖYLE BİR GEBE OLARAK BU BİLGİYİ VEREBİLİRİM CANIM YANİ OLABİLİR DİYORUM AMA AYNI SARIMSI AKINTININ RAHMİ ÜŞÜTTÜĞÜNDEDE OLDUĞUNU BİLİYORUM YANİ 2 ŞIK VAR AMA İŞALLAH 1 .CİSİDİR ÖP. VE HABERİNİ BEKLİYORUM :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir.

canım bildiğim 2 şey bunları yapar biri gebelik biride migren başlangıcı çünkü bendede var başım döner miğde bulantısı yapar halsizlik yapar yemek yiyincede geçer yada ağrı hafifler ama sen devamının geldiğini yazmışsın ozaman birinci sıraya gebelik şüphesi yer alır hadi hayırlısı bakemöp.:lepi:

CANIM ŞİMDİKİ GEBELİĞİMDEN FİKİR VEREYİM BEN BEN BİR AY ÖNCE TEST YAPTIM HER NEKADAR GÜVENMESEMDE NEGATİF ÇIKTI Kİ 15 GÜNLÜK GEBEYMİŞİM İNANMADIN 2 HAFTA BEKLEDİM Bİ DENEYİM DEDİM HAFİF RENKLE ÇIKTI BİRBUÇUK AYLIK OLMASINA RAĞMEN BENDE SENİN GİBİ DAVRANIP YAPTIM ÇIKMADI AMA GEBEYMİŞİM ÇOK SONRA ANCAK BELLİ OLDU YANİ GEBE OLABİLİRSİN GÜNÜN GEÇTİYSE İLK AKLA GELEN G:lepi::Saruboceq:EBELİK OLUR HİÇ BİR BELİRTİ YOKSA BİLE ÖP.

canım öncelikle hayırlı olsun.:ecrin_bebek:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.gamyoncuiremsu. ben hala hastalanmadım ve hala hiç bir regli belirtisi yok.ama dayanamıyrm artık çatlıycam meraktan.nasipse pazar günü yine test yapçam.inş pozitif çıkar....:uhm:.iyi akşamlar cnmopuyorumnanaktan

canım merhabe benimde 1 haftadır mide bulantım vardı ama bu gün özellikle sabah saatlarinde çok yoğundu bugün benim adet günüm ama başım çok ağrıyı aşırı gazım var ve sağ kasığımda ağrı var hep uyumak istiyorum göz kapaklarımı zor açıyorum ve meraktan çatlıyorum acaba hamilemiyim diye :bbo:

CANIM BELİRTİERİNİZ GEBELİK BELİRTİLERİNE YAKIN DA OLSA BU HAVALAR DOLAYISIYLADA AYNI BELİRTİLERİ VÜCUDUMUZ YER VERİR AMA EN ÖNEMLİSİ ADET GECİKMİŞSE TABİKİ GEBELİK BELİRTİLERİ OLARAK SAYILIR VE ŞÜPHELENİLİR BU YÜZDEN EN GÜZELİ 10 GÜNÜ DOLDURUP Bİ KAN TESTİ YAPTIRMAK BU YAZDIĞIN BELİRTİLER GEBELİK BELİRTİLERİNİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNİN EN ÜST SIRALARINDA YER ALIR BU YÜZDEN BANA SORARSANIZ POTANSİYEL GEBESİNİZ YANİ GEBE OLABİLRSİNİZ HADİ İNŞALLAH TOPİĞİME BOL BOL GEBE GELSİN SEVİNELİM ÖP.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden

bahtçım yaaa sadece hafif bi karın ağrısı oluyo ağrıda değilde sızlama yani buda hamilelik belirtisi olabilirmiiiiiiikaydirigubbakcemile5

Back