• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

adetim 6 kasım bugün test yaptım negatif çok mutsuzum kaç saattir ağlıyorum 5 aydır olmuyomafoldumben

bahtcım bi de sen bk benim belirtilere:) bu ay adet düzensizliği için duphaston ilaç kullandım biteli 15 gün oldu.ama hala adet olmadım.dr bir hata içinde olursun demişti.bir hafta sonra gittim kanda gebelik testi negatif çıktı.haftaya tekrarlancak adet olmazsam.mide bulantısı,mide ekşimesi,gögüslerde sızlama,uçlarında koyulaşma va
r.

CAN AYNI DERTTEN MUZDARİPTİM TEST YAPTIRMADIM BU YÜZDEN DR. DEDİĞİNE GÖRE MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ ADET AĞRILARI ÜZERİNDE FARKLI FONKSİYONU GÖSTEREBİLİRMİŞ DAHASI ĞÖĞÜS AĞRISI MİĞDE BULANTISI KASIK VE KARIN AĞRISI ERKEN ADET OLMA VEYA TAM TERSİ GEÇ ADET GÖRME NİTEKİM BENDE DEDİĞİ GİBİ OLDU 7 GEÇTİ ADETİMİ VE DÜN KIRMIZIYI GÖRDÜM AYNI GEBELİK BELİRTİSİ GİBİ BELİRTİLER VERDİ VÜCUDUMDA ĞÖĞÜS AĞRISI MİĞDE BULANTISI KASIK VE KARIN AĞRISI VE SONUCA BAKARSAK MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE BU DEĞİŞİKLİĞE KARŞI VÜCUTTA FARKLI TEPKİLER NEYSE HAYIRLISI SABIR EN GÜZEL ERDEMMİŞ BUNU BAŞARANDA ERDEMLE BEKLEYEN VE SONUNDA MÜKAFATINI ALANMIŞ ÇALIŞMAYA DEVAM HADİ BAKEMMMMMMMMMM:lepi:

arkadaşlar 13 ekimde regl oldum idrarda ne zaman görülür sizce.bu ayki reglde 8 kasım.bu arada benim sıksık idrarım geliyor arada sol kasığım ve karnımın içinde iğne gibi ağrılar oluyor ve de gaz problemim var nedir durum acaba?

adetim 6 kasım bugün test yaptım negatif çok mutsuzum kaç saattir ağlıyorum 5 aydır olmuyomafoldumben
CAN AĞLAMAK YOK KÖTÜYÜ DÜŞÜNKı ıYı OLANIN DEĞERıNı ANLARSIN VE UMUDUN OLDUĞUNU ANLAESIN BAK BURALARDA 2.3.4.5.6.7. SENE VE DAHA ÇOK BEKLEYıPTE GEBE KALAMAYANLAR ALLAH ŞıFA VERSıN AMA RAHıM VE BENZERı HASTALIKLARI OLANLAR HATTA GEBE KALMASI ÇOK ZOR OLAN ıNSANLAR HALA SAVAŞIYO UMUTLARI VAR BAK BENDE 2.30 SENEDıR UĞRAŞIYORUM AMA UMUDUMU YıTıRMEDıM SEN NEKADAR KENDıNı BIRAKIRSAN VÜCUDUNDA PSıKOLOJıNDE YIKILIR OZAMAN GEBE KALMAK DAHA ZORLAŞIR YANı KENDıNı DAHA ÇIKMAZ Bı DURUMA BIRAKIRSIN DR. LAR NE DıYO BıLıYOMUSUM HEPSı BU KONUDA HEM FıKıR PSıKOLOJı BOZULMAYACAK MORAL YÜKSEK TUTULACAK VE HERZAMAN UMUDU YıTıRMEYECEK OZAMAN GEBE KALMANIN YÜZDESı DAHADA ARTIYORMUŞ AYNI ZAMANDA UMUTTA ARTIYOR BU YÜZDEN CAN SEN KENDı MORALıNı VE EŞıNE DESTEK OLACAKSIN BU ÇOCUKTA ıLLAKı OLACAK AMA SENDE BıTıYO HERŞEY SENıN ELıNDE BU YÜZDEN SAVAŞA DEVAM PES ETMEK YOK ÖPÜLDÜNŞeniz

Son düzenleme:
arkadaşlar 13 ekimde regl oldum idrarda ne zaman görülür sizce.bu ayki reglde 8 kasım.bu arada benim sıksık idrarım geliyor arada sol kasığım ve karnımın içinde iğne gibi ağrılar oluyor ve de gaz problemim var nedir durum acaba?

VALLA CAN SÖYLEDİĞİN HEP DEDİĞİM VE BİLDİĞİMİZ GİBİ GEBELİK BELİRTİLERİN ÜST KATLARDA GÖRÜLEN BELİRTİLER AMMA BU OLAYLARI BİRAZ ÖNCE BAŞKA Bİ ARKADAŞA YAZDIM GÖRÜRSÜN MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ NE YAZIKKİ VÜCUDA AYNI GEBELİK BELİRTİLERİ GİBİ FONKSİYON VE KASILMALAR VEREBİLİYO ADET GECİKMESİDE OLABİLİYO BUNU KESTİRMEDEN ÇÖZMEK İÇİN ADET GECİKMESİNİ 10 GÜN GEÇMESİ VE KAN TESTİ YAPILMASI EN DOĞRUSU KESİN VE NET GEBELİK VAR VEYA YOK ÖĞRENİRSİN VE İDRAR TESTİNİN GÜVENİRLİLİĞİ ÇOK AZDIR EN GÜZELİ KAN TESTİ ODA TAHMİNİ GEBE KALMIŞ OLDUĞUN GÜNDEN 10 VEYA17 GÜN SONRA KESİN SONUCU VERECEKTİR VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BU DURUM VE ŞİKAYETLER ÜŞÜTMEDEDE AYNI BELİRTİLERİ VERİYOR TEKRARLIYORUM ŞÜPHESİ OLANLAR EN GÜZELİ KAN TESTİDİR ÖP.:kahve::lepi:CADIARZU

Bahtcım yardımların icin cok sagol ama bu sabah regl oldum hamile degilmisim insallah bu ay :) :) :)

CAN SIKMA CANINI ALLAH ÇÖZLMEYECEK DERT VERMESİN BİZDE BU AY FAZLA MESAİ YAPARIZ NE YAPAK DEVAM ÇALIŞMALARA HİÇ BİŞEYİMİZ YOKSA BİLE KOS KOCAMAN UMUDUMUZ VAR DEMİ ÖPÜLDÜM DEVAMMMMMMMMMM PES YOK AZİM VAR HAYDİ BAKEMMMM:olmaz:hihoyyythihoyyyt:lepi:delikafadulden

KIZLAR 15 DAKKA SONRA BURDAYIM HABERıNıZ OLA ÖPÜLDÜNÜZ opuyorumnanaktan

[COLOR=darkred]KIZLAR 15 DAKKA SONRA BURDAYIM HABERİNİZ OLA ÖPÜLDÜNÜZ opuyorumnanaktan[/COLOR]

baht cım canım..arkadaşlara erken gfebelik belirtilerini yazmışsın..kaydirigubbakcemile5kaç gün geçince başlıyo bu belirtiler..benim bi kızım var tedaviyle hamile kaldım kızıma 4 yaşında ..ikincş için uğraşıyorum..:kedi:geçen ay adetim az oldu bazen çoğaldı..bu ayda 9 gün geçti..pco liyim..normalde her ay böyle günüm geçiyo..merak ettiğim unuttuğum için soruyorum..kaç gün geçince beliritler başlıyo acaba?öptüm canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

baht cım canım..arkadaşlara erken gfebelik belirtilerini yazmışsın..kaydirigubbakcemile5kaç gün geçince başlıyo bu belirtiler..benim bi kızım var tedaviyle hamile kaldım kızıma 4 yaşında ..ikincş için uğraşıyorum..:kedi:geçen ay adetim az oldu bazen çoğaldı..bu ayda 9 gün geçti..pco liyim..normalde her ay böyle günüm geçiyo..merak ettiğim unuttuğum için soruyorum..kaç gün geçince beliritler başlıyo acaba?öptüm canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

CANIM SPERMıN YUMURTAYA ULAŞMASI 8 SAAT SÜRÜYO YUMURTAYA ULAŞTIKTAN SONRA BÖLÜNMHEYE GEÇıYO VE RAHıM YUVASINA YERLEŞıYO ORADA BÖLÜNMNEYı BıTıRıNCE YUMUTADAN SIYRILIP YERLEŞıYO DÖLLENMESı 8 VEYA9 GÜN SÜRÜYO BUNBDAN 5 VAYA7 GÜN SONRA HCG DEDıĞıMıZ SIVIYI HORMONU YAYIYO VÜCUDA DAHA SONRA DÖLLENME BıTıNCE YANı 17 GÜN SONRA UFAK UFAK BELıRTıKLER GEBELıK BELıRTıLERı VERMEYE BAŞLIYO TABı HERKEZDE AYNI DEĞıL FARKLI BELıRTıLER VERıYO VEYA TAM TERSı BELıRTı YAŞANMIYO YUMURTA ÇATLAMASIDA KASIK BEL VE KARINA ıĞNE BATMA HııSı VEREBıLıYO ERKEN GEBELıK BELıRTıLERıDE BOL ŞEFFAF AKINTI KASIK BEL AĞRI VEYA BATMASI GıBı BELıRTıLERı YAŞATIYO TEKRARLIYORUM BELıRTı YAŞAMAYAN BıR ÇOK GEBEDE VAR YANı TAHMıNı GÜNDEN 20 GÜN SONRA KAN TESTıYLE GEBELıK ÖĞRENEBıLıYO GARıP VE AKSı DURUMLAR OLMADIKÇA ÖP.:lepi:

Son düzenleme:

CAN BU ARADA ALLAH HAKINDA HAYIRLISINI VERSİN İŞALLAH MUTLU HABERİ EN KISA ZAMANDA ALIRSIN GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İŞALLAHalkisalkisalkis

aynen bahtcım ama bi farkla ben hala adet olmadım.senin bütün belirtiler bende de var yani.o kaar test yapıldı bi problem de yok çok şükür.insan yinede ndişeleniyo:(

doktormu bu yaaa :olmaz:

can doktor değilim ilaç veya reçetede yazmıyorum öğrendiklerimi ve bildiklerimi yazıyorum senin gibi birçok kişi tepki verdi ama bana TIN beğenmeyen girmez kimse sizi zorlamıyo ve yazdıklarımı okursan şayet anlayıp dinleyip yorum yaparsan sevinirim ben doktorların bana ve tanıdığım arkadaşlarıma yapılan yorumları yazıyorum yani çıkan cevaplar yine doktorlar tarafından söylenmiş ve doğruluk payı olan cevaplardır sana hiç bir şeyi beğendirmeye çalışamam birdaha girmezsin olur biter eleştirinde senin olsun burdakiler böyle eleştireleri takmazlar kafaya kusura bakma sana burdan bişey çıkmadı yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden

:Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaslar bende hamilelik belirtileri var sanki ama ben
istemiyorum suan

canım şuan istemiyorsun ama yinede hakkında hayırlısını dile her şeyde vardır bi hikmeti güzel rabbimin gönlündekini versin allah öp.:Saruboceq:

Back