Kolay hamile kalabilmek
için neler yapsak bahtcım ya
CAN BEN DE ARAŞTIRIP YAZDIM BLOĞUMA ORDAN OKUYABİLİRSİN ŞAYET BENDE UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM TAVSİYELERİ UZMAN Bİ KİŞİ TARAFINDAN ÖĞRENİP SİZLERLE PAYLAŞMIŞTIM ÖPÜLDÜN CAN.Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay hamile kalabilmek
için neler yapsak bahtcım ya
AZICIK DAHA BEKLE HAYATIM KESİN OLSUN VE KAN TESTİ YAPTIR DAHA GARANTİLİ BENCE GERİSİ SANA KALMIŞ ÖP.
kan testi yaptırdım bugün.gebelik yok.ilaç aldığım halde adet olmaım.herhangibir problem de çıkmadı.bunun sonu nereye gidecek ben de bilemiyorumkafamçokkarıştı
CANIM SPERMİN YUMURTAYA ULAŞMASI 8 SAAT SÜRÜYO YUMURTAYA ULAŞTIKTAN SONRA BÖLÜNMHEYE GEÇİYO VE RAHİM YUVASINA YERLEŞİYO ORADA BÖLÜNMNEYİ BİTİRİNCE YUMUTADAN SIYRILIP YERLEŞİYO DÖLLENMESİ 14 VEYA17 GÜN SÜRÜYO BUNBDAN 5 VAYA7 GÜN SONRA HCG DEDİĞİMİZ SIVIYI HORMONU YAYIYO VÜCUDA DAHA SONRA DÖLLENME BİTİNCE YANİ 17 GÜN SONRA UFAK UFAK BELİRTİKLER GEBELİK BELİRTİLERİ VERMEYE BAŞLIYO TABİ HERKEZDE AYNI DEĞİL FARKLI BELİRTİLER VERİYO VEYA TAM TERSİ BELİRTİ YAŞANMIYO YUMURTA ÇATLAMASIDA KASIK BEL VE KARINA İĞNE BATMA HİİSİ VEREBİLİYO ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİDE BOL ŞEFFAF AKINTI KASIK BEL AĞRI VEYA BATMASI GİBİ BELİRTİLERİ YAŞATIYO TEKRARLIYORUM BELİRTİ YAŞAMAYAN BİR ÇOK GEBEDE VAR YANİ TAHMİNİ GÜNDEN 20 GÜN SONRA KAN TESTİYLE GEBELİK ÖĞRENEBİLİYO GARİP VE AKSİ DURUMLAR OLMADIKÇA ÖP.:lepi:
CANIM SENİN SORUNUNU ANLAYAMADIM İŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY DEĞİLDİR Bİ DOKTORA GÖRÜNSEN İYİ OLUR ERKEN TEŞHİS İYİDİR BİZEDE HABER VER GELİŞMELERİ AMA ACİLEN KADIN HASTALIKLARINA GİT ÖP.klava:
can doktor değilim ilaç veya reçetede yazmıyorum öğrendiklerimi ve bildiklerimi yazıyorum senin gibi birçok kişi tepki verdi ama bana TIN beğenmeyen girmez kimse sizi zorlamıyo ve yazdıklarımı okursan şayet anlayıp dinleyip yorum yaparsan sevinirim ben doktorların bana ve tanıdığım arkadaşlarıma yapılan yorumları yazıyorum yani çıkan cevaplar yine doktorlar tarafından söylenmiş ve doğruluk payı olan cevaplardır sana hiç bir şeyi beğendirmeye çalışamam birdaha girmezsin olur biter eleştirinde senin olsun burdakiler böyle eleştireleri takmazlar kafaya kusura bakma sana burdan bişey çıkmadı yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
AZICIK DAHA BEKLE HAYATIM KESİN OLSUN VE KAN TESTİ YAPTIR DAHA GARANTİLİ BENCE GERİSİ SANA KALMIŞ ÖP.
ya bugün pembemsi leke geldi sorada kahverengimsi leke geldi napıyım ya of canım sıkıldı hemde çok ne güzel 4 gün gecikmişti bugünde bekleyim yarın test yaparım demiştim ne şimdi bu ya bu arada teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baht bu bılgıyı de doktorlardan mı aldın bılmıyorum ama yanlıs bılgılendırmıssın..
Bir gebelik oluştuğunda herhangi bir testin bu gebeliği saptayabilmesi için hCG adı verilen hormonun varlığı temel şarttır. hCG yalnızca gebelikte salgılanan bir hormondur ve salgılanabilmesi için döllenmiş yumurtanın blastokist aşamasına ulaşıp rahim içine yerleşmesi gerekir. Bu genelde yumurtlamayı takiben 6-10 gün içinde meydana gelen bir olaydır. Teorik olarak hCG döllenmeyi takip eden 9. gün civarında salgılanmaya başlar. dr alper mumcu sıtesınden alıntıdır...
ah be canım sen buralarda sürünüyosun o zaman doktora yap sen sositososito töbe yarabbim
Bahtcım ben insanlar icin
gosterdigin ilgiye verdigin emege harcadıgın zamana saygı duyuyorum canım, gereksiz polemikler yapılmasını da kompleks olarak goruyorum
bende adetime 5-6 gün vardı merak ettim çıkar belki diye test yaptım
ama çıkmadı negatif
bu normalmi sizce
yumurtlama günüm geçeli 11 gün oldu erken mi acaba daha
yok evde idrar testi yaptım kendim
kan testi yaptırsam sonucun çıktığını biliyorum
bekleyeceğim artık tşk