• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

opuyorumnanaktan
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım

kızlar ben daha eşimle ilişkiye giremedim. denedik fakat olmadı. adetimin de bugün gelmesi gerekti. hiçbir hamilelik belirtisi yok ne miğde bulantısı ne de göğüslerde falan değişiklik. sizce olabilir mi ya daha eşimle ilişkiye girmedik. yeni evliyiz.

yok ben senin bayan olduğundan şüphe etmeye başladım ayol olmadıysa eşinde burda değilse nasıl hamile kalacaksın anlamadım..sabırlı ol..ayrıca eşindemi? acemi nasıl olmaz yanii...kaydirigubbakcemile3 çözemedim yok yeni evli olduğunuz için tedirginlikten olmuyorsa biraz sabırlı ol derim..kaydirigubbakcemile3​

merhabalar,,adetim birkac gundur gecti goguslerimde siskinlik var,ayrica psikolojik olarak kendimi hamile hissediyorum.ama spiralim de var.acaba test yapmalimiyim cevaplarinizi bekliyorum.:emir_bebek::emir_bebek

yok ben senin bayan olduğundan şüphe etmeye başladım ayol olmadıysa eşinde burda değilse nasıl hamile kalacaksın anlamadım..sabırlı ol..ayrıca eşindemi? acemi nasıl olmaz yanii...kaydirigubbakcemile3 çözemedim yok yeni evli olduğunuz için tedirginlikten olmuyorsa biraz sabırlı ol derim..kaydirigubbakcemile3​

bence bu biraz sizin bilgisizliğiniz gülüyorsunuz ama ilişkiden önce erkekten gelen sıvı sperm hücresi taşır ve kadını hamile bırakma özelliğine sahiptir. denedik dediğime göre bir kısmını alabildim yani bu kadar gülüncek ne var anlayamadım. herhalde öpüştüm hamile miyim diye sormuyorum.:umursamaz:

gunaydımn kızlarrrrr benımde 19 adet olmam lazımdı olmadım hala gelen gıden yok goguslerımden bırınde damarlar cok bellı gobek kısmım ve kasık kısmımda bır sıkıntı var anlamadım gıttı degısık bırsey goguslerım ucu acıo saclarımda bır garıp asırı kepeklendı kasınıyo artık buda belırtımı bılmem :)

rahmın bulundugu yere bastıgımda orda bır setlık var sık ıdrar sıkıoyorum cok hafıfte bazen aaaa adet oldum dıye kosuyorum ama yok

sızce hamılemıyımdır

mız mız
canım neden bi test yapmıyosun yaaaaaaaa
ayyy ben olsam şimdiye kadar çoktannnnnn yapmıştım
hamiş olabilirsin
güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım canım opuyorumnanaktan

kızlar meraba çok mutluyum test yaptım hamileyim 2.5 yıl oldu en sonunda:ecrin_bebek::emir_bebek:sırnaşık şeyçok mutluyum çokkkkk....

sağol canım teşekkür ederim bide kan testi yaptırmam lazım darısı olmayanların başına inşallah çok büyük bi mutluluk gerçekten herkes yaşasın sositososito

arkadaşlar ben perihan aranıza yeni katıldım.
arkadaşllar ben 10 aylık evlıyım son 4 aydır korunmuyoruz ve bebek istıyoruz. adet gunum pazaar gunu ve heyecanla beklıyorum. ama sanırım yıne olmadı sag kasıgımda gerılme ve uyuşma var (batma gibi) sabahlarıda çok erken uyanıyor ve sanki midemde kazınma var sinirlerim bozuluyoo.... bu arada 27 gunde bir adet oluyorum
adet başlangıç gunum 29 eylul ayın 13 de sag kasıgımda agrı nedenıyle doktora gıttım 2 cm boyutunda dominant folikul mevcut dedıler çatlama filanmış ogun ıtıbariyle duzenli ilişkıye gırdık. artık yarını beklemekten başka çarem yok:( lutfen dua edinorum sizinde fikirlerinizi beklıyorum

ben bişey sorabilirmiyim. bi yerde okumuştum. hamile olanların idrarında beyaz beyaz tortular parçacıklar fln oluyormuş. bu konuda bilgisi olan varmı? hamile arkadaşlar bunu yaşayan oldumu sizlerde..??

merhaba,
3 ay klomen+ pregnly tedavisi gördüm doktor 1 ay ara verelim demişti. ama 2 ay oldu adet olmayı bekleyip tekrar doktora gidecektim. 12 ekim adet günümdü hala olmadı. dün akşam biraz kan geldi.sabaha kadar gelmemiş,kesilmiş.hatta dün test aldım yapacaktım yapmadım adet oldum diye. ve bugünde hiç kan gelmedi. bir anda kesilmiş. neden olabilir bir fikriniz varmı.psikolojikmi yaa yoksa :(

merhaba,
3 ay klomen+ pregnly tedavisi gördüm doktor 1 ay ara verelim demişti. ama 2 ay oldu adet olmayı bekleyip tekrar doktora gidecektim. 12 ekim adet günümdü hala olmadı. dün akşam biraz kan geldi.sabaha kadar gelmemiş,kesilmiş.hatta dün test aldım yapacaktım yapmadım adet oldum diye. ve bugünde hiç kan gelmedi. bir anda kesilmiş. neden olabilir bir fikriniz varmı.psikolojikmi yaa yoksa :(

canim kac gun gecmis, nasil dayandin test yapmadan?
eger adetin gelmediyse bence evde bir test yapmalisin.
insallah mujdeli haberi alirsin :Saruboceq:

nasıl dayandım biliyormusun. kafama takmayarak...
hep kafama taktım durdum olmadı 2 aydır takmıyorum.birde pco var bende. ama kistler kaybolmuştu 8 aydır ve düzenli adet oluyordum. yine düzenim bozuldu diye düşünüyorum.
inşallah dediğin gibi hamileyimdir ama umudum yok.
evde test var yarın sabah yaparım heralde.

üç aydır hamile kalma korkusu var. bugünlerde göbeğim biraz çıktı ve göbeğimin altında da şişkinlik oldu. ani kalkmalarda başım dönüyo. mutfakta gördüğüm herşeye yemek istiyorum. iştahım çok açıldı. balık yağı hapı kullandım yemek yememin sebebi bu olabilir mi? ama hamilelik belirtilerinin çoğu var yalnız adetimde hiç kesilme olmadı. bir kaç yerde de adetten kesilmeme olabiyormuş diye diye duydum. test yaptırmaya korkuyorum çünkü şimdi hamile kalmak istemiyorum.

kızlar test yaptım sabah.
img0494a.jpg

biraz öncede kan vermeye gittik eşimle bakalım sonuç ne çıkacak..:lepi:

kızlar 1 haftadır hastayım topıĞe gıremedım kusura bakmayın hala geÇmıŞ deĞıl hastalık en kısa zamanda yanınızda olacaĞım sızlerı ÖptÜm bu arada yenı hamıŞımız varmıŞ kutlarım allah saĞlıklı sıhatlı doĞumlar versın ?**?*****??**?*

Back