ben dun öğlende test yaptım ama negatif cıktı
ben bişey sorabilirmiyim. bi yerde okumuştum. hamile olanların idrarında beyaz beyaz tortular parçacıklar fln oluyormuş. bu konuda bilgisi olan varmı? hamile arkadaşlar bunu yaşayan oldumu sizlerde..??
ben dun öğlende test yaptım ama negatif cıktı[/
CANIM BEN HEP NE DİYORUM KAN TESTİ FAKAT SENİN DURUMUNDA ZOR OLSADA BEKLEMEK EN GÜZELİ VE İDRAR DEĞİL KAN TESTİ EN KESİN OLANIDIR HADİ HAYIRLISI ÖP.:Saruboceq:
Arkadaslar goguslerde herhangi bir hareket yoksa hamilelik ihtimali zayıf degil mi???*
canım şimdiye kadar gebelik belirtileri bukadr incelenmemişti adetin geciktiyse miğden bulanım başın dönüyosa gebelik diyorlardı şimdi rahimdeki belirtiler idrar daki belirtiler ve çoğu inceleniyo soruna gelince ben idrarı çok inceleyen biriyim plastik bir bardağa koyup rengine ve kokusuna kıvamını incelerim bazılarına saçma gelebilir fakat kendi kendimin doktoru olmaya çalışırım böylece üşütüm üştmediğimi ve rahimde olabilecek rahatsızlıklarımı anlamaya çalışırım sorunun asıl cevabını vermem gerekirse benim adetimi 3 gün geçti idrarimde dediğin tortulardan bolca var biraz daha bekleyeceğim ozaman eğer gebe isem saNADA BU SORUNUN CEVABINI VEREBİLİRİM FAKAT EĞER SENDE Bİ KABA İDRARINI KOYUP BAKARSAN SENDEDE TORTU OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİN ÇÜNKÜ BENDE DAHA ÖNCEDE VARDI KENDİNİ BİR TAKİP ET CEVABI BULACAKSIN HAYIRLISI OLSUN HAKKINVDA ÖPÜLDÜN.vereliniortak
ya arkadaşlar hep okuyorum anlamaya çalışıyorum şu idrardaki tortular nasıl bişey yahu anlamadım gitti
anlamaya çalışacaz diye çiş mütehassısı olduk yahu:))
ya böyle damdan düşer gibi daldım konuya ama hakkaten çok merak ettim şu tortu işi nedir ne değildir
böyle yüzeyde yağ varmış gibi bişey mi byu böyle yer yer olan ?
ben de bir haftadır idrar rengimde koyulaşma zaman zaman da koku değişikliği farkedince bardaga yapıp bakmaya başladım ama şu tortu işini çözemedim bitek
ilk başta köpik gibi oluyor biraz bekleyince sanki suyun üzerinde yağ kalır ya yer yer öyle bişeyler var ama bu kepek benzetmene de tam uydurmadım açıkcası
ya insanın kendini dinlemesi incelemesi kadar kötü bişey yokmuş inanın
bi meraktan bakayım dedim o gün bugündür ne nasıl takibindeyim
hayırlısı artık ne desek boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?