Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

bahtcım benim 3 gun var adetime ve su gibi akıntım geliyor renksiz kokusuz su gibi

merhaba arkadaşlar.Benimde göğüslerimde hassasiyet var adetime 15 gün varken başladı.Şu anda 7 gün var.Çok gaz şikayetim bağırsaklarımda düzensizlik mevcut.Kasıklarımda kramp değilde arar ara batma gibi ama çok hafif aralıklarla gün boyu oluyor.belim ara ara ağrıyor.
Ne dersiniz?

ESTERYA canım adetine 3 gün kalmış biraz bekleyelim çünkü bazı kadınlarda herzaman olmasada adet öncesi bol akıntı sıvı gelebiliyor üşütmedede aynı bol sıvı akıntı olabilir her nekadar bol akıntı şefaf sıvı gelmesi gebelik belirtisi olaraxk sayılıyorsada beklemek lazım adetine 3 gün kalmış hadi hayırlısı öp.

gülyüz bahsettihin erken gebelik belirtilerinden bazıları fakat gün ler aylar geçtikçe insan metobolizması şekli ve işleyişide değişebilir mesala ben hiç bir adet öncesi ağrı ğögüs arısı bilmezdim 4 aydır artık adet olmamva yakın bu belirtileri yaşıyorum diyeceğim insan vücudu bazı değişiklikler verebilir söylemek istediğim adet sancı başlangıçlarıda olabilir fakat miğde bulantısı ve baş dönmesi eğer 7 gün varsa adet tarihine 4 veya 6 gn sonra başlayacaktır eğer adet görmez isen zaten gebelikten şüphelenmek lazım az daha beklede bacım kan testi yaptırıp öğren işallah hakında hayırlısı olur öp

ben dun öğlende test yaptım ama negatif cıktı

canım testte hemen çıkmayabilir daha 3 günün varmış..ben de 4 gün kala yaptm negatifti..1 gün kala çokk ama çokk ince bi çizgi daha vardı..İnşallah hamilesndirr..

ben bişey sorabilirmiyim. bi yerde okumuştum. hamile olanların idrarında beyaz beyaz tortular parçacıklar fln oluyormuş. bu konuda bilgisi olan varmı? hamile arkadaşlar bunu yaşayan oldumu sizlerde..??

canım şimdiye kadar gebelik belirtileri bukadr incelenmemişti adetin geciktiyse miğden bulanım başın dönüyosa gebelik diyorlardı şimdi rahimdeki belirtiler idrar daki belirtiler ve çoğu inceleniyo soruna gelince ben idrarı çok inceleyen biriyim plastik bir bardağa koyup rengine ve kokusuna kıvamını incelerim bazılarına saçma gelebilir fakat kendi kendimin doktoru olmaya çalışırım böylece üşütüm üştmediğimi ve rahimde olabilecek rahatsızlıklarımı anlamaya çalışırım sorunun asıl cevabını vermem gerekirse benim adetimi 3 gün geçti idrarimde dediğin tortulardan bolca var biraz daha bekleyeceğim ozaman eğer gebe isem saNADA BU SORUNUN CEVABINI VEREBİLİRİM FAKAT EĞER SENDE Bİ KABA İDRARINI KOYUP BAKARSAN SENDEDE TORTU OLDUĞUNU GÖREBİLİRSİN ÇÜNKÜ BENDE DAHA ÖNCEDE VARDI KENDİNİ BİR TAKİP ET CEVABI BULACAKSIN HAYIRLISI OLSUN HAKKINVDA ÖPÜLDÜN.vereliniortak

KIZLAR BENıMDE ADETıM 3 GÜN GEÇTı AMA SABREDıP DAHADA GEÇMESıNı BEKLıYORUM TERZı KENDı SÖKÜĞÜNÜ DıKEMEZMıŞ YA BENıMKıDE O FAKAT BELıRTıLERıM OLMASINA RAĞMEN BıRAZ DAHA BEKLEYECEĞıM ÇÜNKÜ MEVSıM DEĞıŞıKLıĞı VE ŞU ZAMANDAKı HORMONLU YıYECEKLER STRES VE BUNA BENZER YAŞADIKLARIMIZ ADETıN 10 VEYA 5 GÜN GECıKMESıNı SAĞLAYA BıLıR BU YÜZDEN BEKLEYıP KAN TESTı YAPTIRACAĞIM HAKKIMDA HAYIRLISI GEBELıK ÇIKMASSA PES EDECEKMıYıM ASLA DENEMEYE DEVAM SıZLERDEN DE BUNU BEKLERıM HEPıNıZı ÖPÜYOORUM

:lepi::lepi:delikafadulden

Arkadaslar goguslerde herhangi bir hareket yoksa hamilelik ihtimali zayıf degil mi???*

Arkadaslar goguslerde herhangi bir hareket yoksa hamilelik ihtimali zayıf degil mi???*

öyle bişey yok canım her gebe farklı belirtiler verir bazıları ğögüs ağrılarını 1 veya 1.30 aylıkken hatta 2 aylıkken verebiliyo
bazılarında bulantı bile olmuyo

canım sağol. cevabımı aldım. bende tortular var ama sanırım kesin gebelik anlamına gelmiyor bu olay. adetimede 5 gün var zaten. bekleyip göreceğim bende. hakımızda hayırlısı artık. yerimseniben

Bahtcım yardımların icin cok sagol ama bu sabah regl oldum hamile degilmisim insallah bu ay :) :) :)

ya arkadaşlar hep okuyorum anlamaya çalışıyorum şu idrardaki tortular nasıl bişey yahu anlamadım gitti
anlamaya çalışacaz diye çiş mütehassısı olduk yahu:))
ya böyle damdan düşer gibi daldım konuya ama hakkaten çok merak ettim şu tortu işi nedir ne değildir
böyle yüzeyde yağ varmış gibi bişey mi byu böyle yer yer olan ?

canım böyle kepek gibi oluyor. ben daha önce bakmamıştım ama bu ay belirtim çok fazla olunca birde ona bakayım dedim. tabi hamilelik belirtisimi orası meçhul.

ben de bir haftadır idrar rengimde koyulaşma zaman zaman da koku değişikliği farkedince bardaga yapıp bakmaya başladım ama şu tortu işini çözemedim bitek
ilk başta köpik gibi oluyor biraz bekleyince sanki suyun üzerinde yağ kalır ya yer yer öyle bişeyler var ama bu kepek benzetmene de tam uydurmadım açıkcası
ya insanın kendini dinlemesi incelemesi kadar kötü bişey yokmuş inanın
bi meraktan bakayım dedim o gün bugündür ne nasıl takibindeyim
hayırlısı artık ne desek boş

ya şuan kulağım çınlasa hamilelikle bağlantısını kuracam. en iyisi kendini dinlememek ama başarabilene tabi

bahtcım bi de sen bk benim belirtilere:) bu ay adet düzensizliği için duphaston ilaç kullandım biteli 15 gün oldu.ama hala adet olmadım.dr bir hata içinde olursun demişti.bir hafta sonra gittim kanda gebelik testi negatif çıktı.haftaya tekrarlancak adet olmazsam.mide bulantısı,mide ekşimesi,gögüslerde sızlama,uçlarında koyulaşma var.

kızlar bende nette hesapladım ayın 30. adetiniz diyodu ama ben hala adet olmadım acaba hamilemiyim bu 4.ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…