Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar amma soru bİrİktİrmİŞsİnİz Şİmdİ baktıĞım kadarıyla soruların bİÇoĞu aynı onları cevaplayım akıntı ve bel aĞrısı akıntı beyaz ve sÜt kesİĞİ Şeklİnde gelİyorsa bÜyÜk İhtİmal ÜŞÜtme koku varsa ÜŞÜtmeye baĞlı rahİm hastalıĞı eĞer Şefaf sÜmÜksÜ Çok yoĞun İkİ parmak arasında uzayabİlen bİ sıvı İse gebelİk akıntısı veya habercİsİ olarak kabul edİlerbİlİr eĞer adet gÜnÜ geÇmİŞ İse zaten gebelİk oluŞumunu gÖsterİr ama adet gÜnÜne daha olan veya İİlİŞkİ gebelİk ŞÜphesİ olup daha 1 haftayı doldurmamıŞsa ÜzgÜnÜm gebelİk deĞİl ÜŞÜtmedİr ÇÜnkÜ bebeĞİn yerleŞtİkten enaz 1 hafta sonra yada dÖllenmeyİ 4 veya5 gÜn geÇtİkten sonra bel aĞrısı kasık aĞrısı ve akıntı fazlalıĞı gÖrÜlÜyo ayakların ÜŞÜme veya bulantı veya halsİzlİk en az 2 haftalık gebelİk lerde oluŞuyor erken gebelİk belİrtİlerİnde akıntı kasık batması ve bel aĞrısı oluŞabİlİyor bu belİrtİler 2 veya1 haftalıktan İytİ baren baŞlayıp gebelİk sÜresİnce fazlalaŞır ha buarada erken gebelİk belİrtİlerİn de gaz ve kabızlık gÖrÜlebİlİyor bu belİrtİlere gÖre kendİnİzİ takİp edebİlİrsİnİz ÖpÜldÜnÜz hepİnİz
CAN HERZAMAN UMUT VARDIR AMA 4 GÜN KALMIŞ BİRAZ SABRET SABIRSIZLIĞINI ANLIYORUM KOLAY DEĞİL FAKAT EĞER BUKADAR KAFAYI TAKARSAN PSİKOLOJİK OLARAK ADETİNİ GECİKTİREBİLİRSİN BUDA SENİ DAHA ÇOK UMUTLANDIRIR FAKAT ADET OLURSAN BİKAÇ GÜN SONRA DAHA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN BU YÜZDEN BİRAZ DAHA BEKLE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CAN ÖP.
bugun kirpiklerim dolandi butun gun, ne diyosun baht? :) hehe
alewcim test yaptın mı?
Banada yardımcı olabilirmisiniz....a.s.
bu ayın 11nde adet olmama lazımdı ama gecikti hala olamadım birkaçgün önce kanamam oldu adet oluyorum sandım gelmedi birşey.:sm_confused:
şimdi ben hamile olma ihtimalini düşünmelimiyim yaa olacaksam olayım sıkıldım yoksa başka bir sağlık sorunummu var. Sık idrara çıkıyorumArada belim ağrıyor karnımda..
merhaba kızlarr yine ben hatırlarsınız belki giremedim ama ben halen adt olmadımmmmm 12sinde olmam gerekiyodu üç aylık adtlerimi yazıyorum sizee 17 temmuz 14 agustos 13 eylülll hesaplarıma göre 12sinde olmam gerekiyodu bir iki haft önce hissettiklerimi yazmıstımm bilgisi olann cuma test yaptım idrarda ama bi dakka beklemedim negatif çıkınca attımm keşke bekleseydim biraz dahaaa içimde kaldıı