Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım yaa morralim çok bozuk
ateşim düne göre yine yükseldi
25. günüm bugün
ama test yaptım negaitf çıktı
ağlamaktna gözlerim şişti çok sinirlerim bozuk yaa
işe bile gitmedim
CANIM NİYE KAN TESTİ YAPTIMADIN BEN SANA DEMİYOMMU İDRAR YANILMA PAYI ÇOK FAZLAklava:
bacım yaa morralim çok bozuk
ateşim düne göre yine yükseldi
25. günüm bugün
ama test yaptım negaitf çıktı
ağlamaktna gözlerim şişti çok sinirlerim bozuk yaa
işe bile gitmedim
CANIM NİYE KAN TESTİ YAPTIMADIN BEN SANA DEMİYOMMU İDRAR YANILMA PAYI ÇOK FAZLAklava:
kan testine eşimle gidiyorum o da ümitleniyo negaitf çıkınca oda çok üzülüyo ben evde görüp sonra kan testi yaptırmayı müjdeyi kendim vermek istiyorum ama şu an hiç hamiş gibi hissetmiyorum kendimi bi hep kan testi yaptırdım negaitf çıktı para da vermek isteimoyrum emin olmadan bizim burda özel hastane var bi kan testi 31 tl den başlıyo
ONLAEDA ABARTMIŞ FİYATI HA AMA CAN EN AZINDAN GEBELİK YOKSA SORUN NEYMİŞ SÖYLERLERDİ CAN YA ERKEN TEŞHİS ERKEN MUDAHALE İYİDİR BU RADA KAÇ GÜN GEÇTİ ADET:uhm:kan testine eşimle gidiyorum o da ümitleniyo negaitf çıkınca oda çok üzülüyo ben evde görüp sonra kan testi yaptırmayı müjdeyi kendim vermek istiyorum ama şu an hiç hamiş gibi hissetmiyorum kendimi bi hep kan testi yaptırdım negaitf çıktı para da vermek isteimoyrum emin olmadan bizim burda özel hastane var bi kan testi 31 tl den başlıyo
ONLAEDA ABARTMIŞ FİYATI HA AMA CAN EN AZINDAN GEBELİK YOKSA SORUN NEYMİŞ SÖYLERLERDİ CAN YA ERKEN TEŞHİS ERKEN MUDAHALE İYİDİR BU RADA KAÇ GÜN GEÇTİ ADET:uhm:
benim 2 aydır düzensiz adetim
kullandığım programa son 3 adet tarihimi yazdığımda 14 ekimi verdi yani bugün
ama 28 günde 1 diye hesaplarsam daha geçmedi 17 ekim bacım
Cbaht arkadasim...ben düne kadar sanci kasilma falan vardi kasik bölgemde bel agrisida vardi...bugün hic birsey hissetmiyorum..birde bu sabah rüyamda reglim gelmis..moralim cok bozuk.......bugün yum.gününden sonra 6.gün
sagol canim....1 seneden beri deniyoruz hala hamis olamadim...3 ay öncede kimyasal gebelik yasadim..yumos tutunamadi...insallah bu sefer tutunur...:Saruboceq:
arkadaslar merhaba,
bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var.bu ay 10-15 arası yumurtlama zamanımdı 2 gude bır ılıskıye gırdık.bugun cok fazla derecede akıntım var sıvı su gıbı ve belım karnım agrıyor.acaba hamılelık varmıdır.
arkadaslar merhaba,
bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var.bu ay 10-15 arası yumurtlama zamanımdı 2 gude bır ılıskıye gırdık.bugun cok fazla derecede akıntım var sıvı su gıbı ve belım karnım agrıyor.acaba hamılelık varmıdır.
ya uzman arkadaşım benimde sorum var sana:)cvplarsan çok sevinirim.ben korunmasız ilişkimden sonra normal adetimi gördüm.fakat yinede bir idrar testi yaptım pozitif çıktı.hemen gidip kanda yaptırdım negatif çıktı.kesin emin olmak için 10 gün bekleyip tekrar kanda baktırdım tekrar negatif.idrar testimi doğrudur kan testimi kararsız kaldım ya .bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.