arkadaşlarım banada bilen yarım etsin 2,5 yıllık evliyim ilk 1 yılo korunduk sonraki bir yıl denedik olmadı dr gittim prolaktin yüksek dedi tedavi verdi dostınex kullandım 3 ay ölçümde düşük çıktı şimdi tedavi bittikten sonra 2,aydayım ..normalde 26-28 gün üzerine adet oluyordum ilaç dnemide dahil 1, yıllık periyodları kontrol ettim geçen ay 10/09/2009 tarihinde hadtalandım bugün ayın 13/10/2009 öne gelmesi gerekirken gecikti normalde 6-7-8 gibi hastalanmam lazım adet gününün normal zamanda olabileceği tarihlerde 3 kez renksiz ve kokusuz sümüksü akıntı geldi ayın 11/10/2009 da test yaptım negatif çıktı ama arada bir kasık sancısıda çektim yanlız 3 gündür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum tabiki psikolojikleri saymazsak yardım edin test yapmaya bile korkuyorum ya negatif olursa dün göğüslerimde biraz daha hassaslaşmaya başladı gerçe ne hissettiğimi bilke karıştırıyomuyum bilinç altıy diye tereddütteyim resman bir daha test yapayımmı yoksa direk kan testi yada dr. mı gidiyim ne kadar daha beklemeliyim
canım yetiştim kusura bakma iki kız var bende ömrümü yidiler bu yüzden geç cevap yazmak zorunda kaldım canım en güzeli gebelik şüphesi oluştuğunda kan testi yaptır amaaaaaaaaa kendini pskolojik olarak hazırla iyiye ve kötüye öyle git hayırlı haberler duyarsın işallah ha bu aralar fazla vücudunu dinlememedye çalış olurmu bedenini dinleme çünkü vücudun senin psikolojine uyuyor seni dinliyor bu yüzden seni yanıltabilir kan testini yaptır içini ferahlat öpüldün haberini vermeyi unutma