arkadaşlarım banada bilen yarım etsin 2,5 yıllık evliyim ilk 1 yılo korunduk sonraki bir yıl denedik olmadı dr gittim prolaktin yüksek dedi tedavi verdi dostınex kullandım 3 ay ölçümde düşük çıktı şimdi tedavi bittikten sonra 2,aydayım ..normalde 26-28 gün üzerine adet oluyordum ilaç dnemide dahil 1, yıllık periyodları kontrol ettim geçen ay 10/09/2009 tarihinde hadtalandım bugün ayın 13/10/2009 öne gelmesi gerekirken gecikti normalde 6-7-8 gibi hastalanmam lazım adet gününün normal zamanda olabileceği tarihlerde 3 kez renksiz ve kokusuz sümüksü akıntı geldi ayın 11/10/2009 da test yaptım negatif çıktı ama arada bir kasık sancısıda çektim yanlız 3 gündür hiçbir sıkıntı yaşamıyorum tabiki psikolojikleri saymazsak yardım edin test yapmaya bile korkuyorum ya negatif olursa dün göğüslerimde biraz daha hassaslaşmaya başladı gerçe ne hissettiğimi bilke karıştırıyomuyum bilinç altıy diye tereddütteyim resman bir daha test yapayımmı yoksa direk kan testi yada dr. Mı gidiyim ne kadar daha beklemeliyim
tatlım öncelikle geçmiş olsun.
Prolaktin hormonu doğum yapmadan önce fazlaysa anneliği çok istemekten beynin doğum yapmışsın gibi bu hormonu salgılatmasından dolayı oluyo..
Demek ki ilacın yanında napcaksın hamiş kalmayı kafana çok takımıcaksın.rahat olcaksın.ilaçla düşmüş bak :)
adetin düzenliyken gecikmesinin türlü sebepleri vardır canım.
Mesela ilaçtan sonra tamam oldu bu sefer hamişim diye beklenti içine girdiysen kendi kendine stresle geciktirmişsindir.
2. Gerçekten hamişsindir :)) ki inş.
3. En kötüsü yumurtlamışsındır ama yumoşun çatlamadığı için kist oluşmuştur bu nedenle adetin gecikmiştir tatlım.
Hepsinin belirtisi aynıdır.geciken adet göğüslerde şişlik yapar.
Kist ve gebelik akıntı yapar ama genelde kist hangi yumurtalıktaysa orda ağrı olur kasılır tıpkı gebelik gibi.
Kist kasık ta hissedilebilir bazen.sert ve gergin olur kasık.
Akıntı üşütmeyle de gelebilir.
Idrarın koyu ve kokuyorsa akıntıyla birlikte hamilelikten şüphelen derim.
Adet olman gereken zamanda akıntın başladıysa ya geç yumurtladın tatlım yada yerleşme zamanı kanama yerine akınıt da başlar.
Ben ce hamiş olma ihtimalin yüksek. Dediğim gibi geç yumurtladıysan henüz idrar testinde çıkmaz kanda bile çıkmayabilir. Bi 3-4 gün daha bekle derim tatlım sonra bi doktora git kanda negaitf çıkarsa başka bi sprun olabilir.
çok uzun yazmışım kusuruma bakma tatlım
(