M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
Doktor ne testi istedi senden canım?
idrar testi istedi canım ama sonucu gösteremedim sinirlendim çıktım hastaneden allak kimseyi düşürmesin hastanelere aratmasında inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne testi istedi senden canım?
canım ya bende adet sancısına benzeyen sancılar yüzünden gitmiştim doktora. kan testi yaptırdığımda hamile olduğumu öğrendim. inşallah seninde öğledir.
canım gittim şimdi geldim sabahtan beri h<stanedeydim ama doktor hiç ilgilenmedi anlattım durumumu muayene etti sonra tahlil istedi tahlilleri göstermeden gewldim iki saat tahlil göstermek için bekledim ama gösteremedim yani bugün aksilkik üst üste geldi artık beklicem bakalım ya insan bi kan tahlili ister o na göre ilsasç verir bu direk ftili yazdı içinde 6 tane var bakalım işte. neyse canım çok ıuzattım sen ne yaptın?
canım benim çook sağol arkadaşım sende üzülme tamam mı?inşallah bu ay tutar bende şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum hiç umudum yok ama işte en azından bi ümitle beklemiyim varsa var yoksa yok rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.amiin
amin canım hadı ınsalah hamıssındır hayırlı haberlrını beklıyorum
merhabalar...hamilelikte de adet sancısına benzer ağrılar olabilir ..