- 7 Şubat 2022
- 2.986
- 1.980
- 83
- 27
- Konu Sahibi Shsbabahxha
Amin inşallah canmHayırlı olsun darısı bize inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canmHayırlı olsun darısı bize inşallah![]()
Iliskiden kac gun sonra test yaptiniz ben sabirsizliktan hemen yaptim negatif cikti bekliycem adet gunumu artik
Bunlar ovulasyon testi ilişkiden su kadar gün sonra yaptım diyemiyorum spontan geliştiIliskiden kac gun sonra test yaptiniz ben sabirsizliktan hemen yaptim negatif cikti bekliycem adet gunumu artik
Test sonucunuzu atın mutlaka merak ettimBunlar ovulasyon testi ilişkiden su kadar gün sonra yaptım diyemiyorum spontan gelişti
Akşam yapcam inşallah buraya da atarım sonucu dua edin bana kizlarTest sonucunuzu atın mutlaka merak ettim![]()
Şimdi verdim yarın öğlende çıkacakmışyazmayanyazilimci canım sen ne yaptın kan verdin mi??
Hadi inşallah pozitif ve güzel sonuçlarlaŞimdi verdim yarın öğlende çıkacakmış![]()
Evet mesai başladıHadi inşallah pozitif ve güzel sonuçlarlamutlaka yaz
enabız ı da yenileyip dur
![]()
12ye kadar çıkar muhtemelen, belirtilerin var mı??Evet mesai başladı![]()
Kasıklarımda belimde ağrı ve meme ağrısı var12ye kadar çıkar muhtemelen, belirtilerin var mı??
Ay onlar hafif hafif bende de var, göğüslerim hassas benim de adet öncesi bile bu kadar olmazdı..Kasıklarımda belimde ağrı ve meme ağrısı var
Sonuç daha çıkmadı mııı saat 1 buçuk olmuşKasıklarımda belimde ağrı ve meme ağrısı var
Yarın öğlende çıkacak dediler ama onunla beraber tam kan testi falan da vermiştim. Tam kan çıkmış o çıkmamışSonuç daha çıkmadı mııı saat 1 buçuk olmuş![]()
Bence bugün gün içinde çıkar o daYarın öğlende çıkacak dediler ama onunla beraber tam kan testi falan da vermiştim. Tam kan çıkmış o çıkmamış![]()
Şimdi diğerleri de çıktı bir bu kaldıBence bugün gün içinde çıkar o da![]()
Tam kanser olmalıkŞimdi diğerleri de çıktı bir bu kaldı![]()
Gecikmenin 2. Gününde teste normalde çıkar belki regliniz sökülecektir isterseniz garanti olsun diye kan verinKızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi
Yerleşme kanamasından 5 gün sonra genelde idrarda çıkar diyorlar acaba kan versem çıkar mı kiGecikmenin 2. Gününde teste normalde çıkar belki regliniz sökülecektir isterseniz garanti olsun diye kan verin