M
meleğimsin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meleğimsin
arkadaşlar yarın doktora gidicem ağrılarım için sizce alttan muayene eder mi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
Eğer doktora gidersen eğer öncelikle kan testi verir ve ardından ultrasonla bakmak isteyebilir. 8. haftaya kadar alttan ultrasonla görebiliyorlar ancak bebeğin kesesini. Ama korkacak veya çekinecek hiçbirşey yok, can acıtan birşey değil. Zaten eğer bebişin kesesini görürsen sevinçten ne olduğunu bile anlamıyorsun :) umarım güzel haberlerini duyarız yarına
Benimde aynı senin gibi regl dönemindeki ağrılar başladı, regl günüm geldiğinde ise çok az şekilde geldi ama bi tuhaflık hissettim tam regl olamadım çünkü. Eee belim ve karnım ağrıyor anlamadım ama kafamı da kurcalıyor acaba :uhm:
bekledim hiç acele etmedim ve test yaptığımda ise hamileydim... Umarım sende hamişsindir arkadaşım. değilsende üzülme a.s.
canim ins hamilesindir mubarek mirac kandilinde bol bol dua edelim birbirimize
benimde daha adetime 7 gün var kasık ağrısı bel ağrısı arada karın ağrısı oluyor ve bazen ayaklarım ateş gibi oluyor soğuk yerlere ayakları mı koyasım geliyor inşallah Allah her isteyene bebek veriri bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve cumaya gidecem bakacak doktor bişey varmı diye inşallah hamişsin der eğer hamile olursam size hemen haber veririmarkadaşlar artık dayanamıyorum yine bi girip bakim dedm bişi yazan oldu mu diye belki birazdan acile giderim gündüz sol tarafımda çok ağrı vardı şimdi ise sağ çok değişik ağrılar bunlar bütün ağrılar birbirine karıştı off
canım ne oldu bugun doktora gıdıcektın haberlerını hayırlı haberlerını beklıyoruz.a.s.
ben haftaya cuma kontrole gideceğim kalp atışlarına bakılacak... kasık ağrılarım oluyo korkuyorum o yüzden ya duyulmazsa bişey olursa diye Allah korusun... yeni hamişler bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman gördünüz...