benimde kasık ve bel ağrılarım var adetimede daha 5 gün var yarın gidip kan tesiti yapıcam bakalım inşallah hamilreyimdirmerhabalar...hamilelikte de adet sancısına benzer ağrılar olabilir ..
benimde kasık ve bel ağrılarım var adetimede daha 5 gün var yarın gidip kan tesiti yapıcam bakalım inşallah hamilreyimdir
:1hug:a.s.
Merhaba herkese.Şimdi doktordan geldim.Çok şükür bir sorun yok dedi.Ama ağrılarım devam ediyor.Ayaklarını uzat otur ve bol bol su iç dedi.Ağrısı olan tüm bayanlara duyurulur :)))
Ben 4 haftalık sanıyordum ama 5 haftalık çıktı.Kan testi sonucum 2618.Darısı isteyen herkesin başına inşallah.Bu arada 5 haftalık evliyim :)))Yani dakika bir gol bir :)))
canim bizimde yas otuzu gecti benimde kasik agrim var birde arada cok siddetli bulantim var adetmi on gun var bakalim ne olacak bu arada tebrikler en guzeli hemen hamile kalmissin benim esim alti ay korundu dahada istemiyordu ben cok istiyordum zorla birakti korunmayi simdi o da cok istiyor ama olmuyor ins birgun olur bir umit bekliyoruzEvet ama adet ağrısının daha şidletlisi doktor ilk üç kesinlilkle ilaç vermiyorum dedi.Ayaklarını uzatarak oturmamı söyledi.Hatta o kadar fazlaki sancılarım gece yarısı uyanıyorum sancıyla.Ama normalmiş.
merhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
canım öncelikle tebrik ederim...Allah analı babalı büyütmesi nasip etsin.bende hep erken olucam diyorum ama gelen giden yok çünkü her an adet olucakmış gibiyim inşallah bende hamileyimdir çünkü bu ağrılar bir umut oldu bana canım senin adetine kaç gün kala ağrımaya başlamıştı?benimde 4 gün var adetime inşallah hamileyimdir...:Saruboceq:meleğim bende bugün öğrendim hamiş olduğumu..benim de çok önce başladı kasık ağrılarım..erken hastalancam sandım ama bişşi olmadı..şimdi düşünüyorum demekki benim ağrım ana rahmine düştüğü gün ağrımaya başladı.hesaplıorum tam o güne denk gelior.hala bile ağrım var:CüvCüv:
canım öncelikle tebrik ederim...Allah analı babalı büyütmesi nasip etsin.bende hep erken olucam diyorum ama gelen giden yok çünkü her an adet olucakmış gibiyim inşallah bende hamileyimdir çünkü bu ağrılar bir umut oldu bana canım senin adetine kaç gün kala ağrımaya başlamıştı?benimde 4 gün var adetime inşallah hamileyimdir...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?