Hamilelik belirtilerimi?

Olabilirsin tabiki. Zaten yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalan zaman icerisinde olurmus insallah diyelim yerlesme kanamasi cok buyuk bir belirti
İnsallah canim cok saol :) aynen yerlesme kanamasi umutlandirdi beni yani normalde adetim gecikirdi adet ihtimali vermedim o yuzden umarim yerlesmedir

Meraba kızlar dün bütün gün şiddetli baş agrım vardı ve migdemde bulanıyordu bi kaç kez istifa ettim dün gece doktora gittim gebelik testi yapıldı kan testinin sonuçu 0.54 çıktı adetime daha 2 gün var kızlar sizce bu sonuç var gibimi????

Kizlar benim de adetime 5 gün kala pembe lekenlenmem oldu sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Belim bacaklarim da agriyor . lekelenmem sadece tek seferde oldu gerisi gelmedi sizce hamile olabilir miyim ?
Yerleşme kanaması bence test yapmadan git kan ver. Hayırlı olsun darısı başımıza

Hamilesin canım tebrik ederim 2-3 gün sonra tekrar ver ve muayeneye başla artık

Sonuctan anlamadim ama bi arkadas var yazmis öyleyse tebrikler darisi basimiza doktorunuz testi yapip yolluyomu sonuc söylenmiyormu size anlamadim

5in altındaki değerler negatif yani ortada bir gebelik yok maalesef. İnşallah bir dahaki aya olur. Benimde geçen ay 1küsürdü doktor hiç yorum bile yapmadı yok yani gebelik.

yok gibi sanki doktor birsey soylemedimi

Ben yaşadım adetimin 35.günü kıpkırmızı kan geldi adet oldum sandım daha sonra 1 kere daha geldi sonra kesildi 4 gün sonra test yaptım çift çizgi kopkoyuydu.... sende bence test yap varsa çıkar zaten
Bunun dışında bendeki diğer belirtiler bugüne kadar hiç yaşamadığım göğüs ağrısıydı sabahları oluyordu elleyemiyordum bile çok hassastı
Onun dışında aşırı gazım olurdu halsizlik kasık ağrıları daha sonralar bulantı ve öğürmeler başladı
Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu

Pardon yanlış yere yazmışım...
Konu sahibine cevabım evet hamileyken akıntı artışı olur
Ben hamile olduğumu öğrenene kadar çok akıntım olurdu ama enfeksiyon mantar veya rahimle alakalı bi sıkıntı olmadığından eminseniz tabi...
Ben her çeşit akıntıyı görürdüm uzayan şekilde, su gibi veya yapışkan

Kızlar peki ağızda kuruma olur mu bende iki gündür var

Amin amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Teşekkürler cevap için bende vardı bolca akıntı şekilleri yumurtlamadan sonra devam etti adete 4 gün var ve kesıldı akıntı sanki birden normale döndü hersey negatif cikacak sanki

Teşekkürler cevap için bende vardı bolca akıntı şekilleri yumurtlamadan sonra devam etti adete 4 gün var ve kesıldı akıntı sanki birden normale döndü hersey negatif cikacak sanki

Rica ederim.... yumurtlama öncesi ilişki olduysa inşaAllah tutmuştur Allah gönlünüze göre versin
Bide ben adetime kadar her sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçerdim
Normalde adet gününde ateş düşer ama benim düşmemişti yükselmişti hamileyken yüksek oluyor bilginiz olsun

Bende ölçeyim o zaman yarın sabah

Kizlar ben regl oldum cok sukur benden test bekliodunuz ama gerek kalmadi :) Allahim isteyen herkesinn kucagini doldursun insallah. Zamani gelince de bana ikinci melegimi nasip etsinn..Evlat yeryuzundeki en guzel nimeett. Dualarim sizlerlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…