• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerimi?

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.jpeg
    IMG-20190220-WA0002.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 68
    IMG-20190220-WA0002.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 61

Eklentiler

IMG-20190220-WA0002.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 60
Valla cnm internette gördüm ondan kırdm sizce varmı

Valla cnm internette gördüm ondan kırdm sizce varmı
ben de baktım ama neresi gebelik çizgisi onu anlayamadım bikaç çizgi var ama. aslında kırmadan bi çekseniz belki daha net anlaşılır. negatifleyerek çekersiniz daha da net görülür.

Kizlar ben bir hafta önce yerlesme kanamasi yasamistim bugun kan verdim negatif çikti nasil oldu anlamadim adetime 4 gün var yani doktor belkide daha cikmaz erken dedi ama yerlesmeden sonra cikmasi gerekmiyor mu ??

Kizlar ben bir hafta önce yerlesme kanamasi yasamistim bugun kan verdim negatif çikti nasil oldu anlamadim adetime 4 gün var yani doktor belkide daha cikmaz erken dedi ama yerlesmeden sonra cikmasi gerekmiyor mu ??
Bende ilk ay ilişkiden sonra kanamam olmuştu yerleşme zannettim ama bebek yoktu o ay rahımde yara varmış kanama yapmış eger adetınız gelırse doktora görünün ara kanaması bebek yoksa normal degilki ama gelmezse tekrar test yapın bence ama kana degerler çıkmadıysa henüz ıdrara hiç çıkmaz daha beklemenız lazım bence

Bende ilk ay ilişkiden sonra kanamam olmuştu yerleşme zannettim ama bebek yoktu o ay rahımde yara varmış kanama yapmış eger adetınız gelırse doktora görünün ara kanaması bebek yoksa normal degilki ama gelmezse tekrar test yapın bence ama kana degerler çıkmadıysa henüz ıdrara hiç çıkmaz daha beklemenız lazım bence
Tesekkür ederim canim aynen normal degil gibi ama yerlesmeden sonra kanda cikmasi gerekmiuor mu umudumu kaybettim :/

Kızlar bu ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı sizce beklemelimiym

Kızlar bu ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı sizce beklemelimiym
Bir kaç gün daha bekle sitreaten de geçikebiliyor adet eğer olmazsan 3 gün sonra tekrar test yap çünkü benim ilk hamileliğimde adet den bir hafta sonra çok silik çıkmıştı benim de bugun olmam gerekiyordu olcak gibi değilim bir belirti yok bir kaç gün geçsin test yapıcam

Konunun sahıbı olarak bıldırıyorum test günümdü yaptım ve silik bile çıkmadı demekki yaşadıklarım belirti degilmiş yaşayan varsa boşuna umutlanmasın:KK12:yoksa sonu hayal kirikligi oluyor adet Hala yok:63:

Kızlar Bu Ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım ne zamn test yapmam lazım acil cevap verrmsnz

Allah evlat sahibi olmak.isteyen herkese nasip etsin..bir kadinin en buyuk imtihani bana gore. Rabbim buyuk tabi.
Bende 1.5 yil gebe kalmak.icin cok ugrastim. Iki taraftada birsey yoktu. Her ay kendimi yokladim durdum. Goguslerimi sıkıp kontrol etmekten kendim acitir olmustum. Ama Rabbim nasip etti 1.5 yil sonra hamile kaldim. Ne gogus agrisi ne akinti ne bel agrisi ne kasik agrisi bir damla belirtim yoktu. Cift cizgiyi gordugumde olmaz ya belirtim yok dedim. Simdi Rabbime sukur 3.5 aylik hamileyim hala ne gogus agrisi ne kasik agrisi yok sadece hafif akinti var o kadar. Demem o ki aramaya gerek yokmus.

Back