Hamilelik belirtilerimi?

esmanur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
323
162
53
35
selam Kızlar birkaç aydır denıyorum bebiş farklı sebeplerden olmadı ama bu ay herhangı bir engel yok umarım olur...adetime 8 gün var yumurtlamamı atlattım degerledındırdim öncesı 5 günü ve sonrakı bır günü o dönem geçti fakat akıntım hiç durmadı sürekli çamaşırım nemlenıyor enfeksıyon olamaz rahmimde vardı fakat çalışma olmadan önce doktordaydım temızım yani artık ... sürekli kurumuş yumurta akı beyazı gibi çamaşırım lekelenıyor ıkı güne bırde sümüksü akıntı gelıyor ve gün içinde baş agrıları uyku hallerı oluyor onları geçtim ama akıntı erken belirti arasındamı yaşadıklarım bunlar eger hamiş çıkarsam yazarım aynı şeyleri yaşayanlara kolaylık olur...çünkü herkes belirtileri sormuş sonrası yok

Mubarek cuma günü hürmetine emeğinizi nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben hamile olacağıma ihtimal vermediğim icin hicbirsey hatırlamıyorum o döneme ait. Akıntım vardi ama ne zaman basli ne oldu fark etmedim takip etmedim hic.
Uyku hali vardi benimde uykuyu sevmeyen ben sabah en gec 9bucuk 10da kalkan ben 12 ve 1 arasi yataktan kazıyordum kendimi resmen ama hic hamileliğe yormadım nedense aklima tek gelen şey havalar kapali puslu o yüzden vücudum tepki veriyor herhalde diye düşünmek oldu.
Meğerse miniğim uyku yapıyormuş haberim yokmuş

Selam kızlar bende 1 yıl önce kürtaj oldum. 5 aydır tekrar deniyordum. Ovülasyon testiyle yumurtlama günüme bakıyordum artık kafayı yedim olsun diye bu ay yapmadım ovülasyon testini ama yumurtlama olduğu gün kasıklarım agrıyordu bir yapim dedim o gün yumurtlama günüymüş bir önceki günü o günü ve 3 gün sonrasını değerlendirdim suan yumurtlamadan 8 gün geçti 7-24 uyumak istiyorum ben ki gece 3-4 den önce uyumam akşam 9 diyince uyuyorum

Ve yemek yiyip 3 saat sonra sanki hiç yememiş gibiyim süt beyazı akıntım var arada da kovanla gibi geliyor. Belirtiler bunlar ama adetime 8 gün var

Saol çok teşekkür ederim amin inşallah bana ve her isteyene nasip olur...aynen bende erkenden uyumak istiyorum tüm gün esneyerek gezıyorum normalde enerjık bırıyımdır

Cnm gebe olabilirsin, 1 hafta daha bekle ve dikkat et kendine. Test yaparsın sonra. Eeken yapıp negatif çıkarsa moralin bozulur, 1 hafta bekle. İnşallah gebesindir

İnşallah öyledir birde sanki hasta olucak gibi akıntım geliyor tuvalete koşuyorum hastamı oldum diye ve idrarımın rengi bugün koyu ve hasta idrarı gibi kokuyor hafif inşallahbu ayda eşimin dogumgünü 25. De güzel bi hediye olur ona da akşam 10 da yattım gece 3.5 da uyandım. Bakalım

Bende senınle aynı durumdayım bakalım 7 günümüz kaldı adete heycanla beklıyorum

Regl biteli 1 gun oluyor ve bugun aniden yogun mide bulantisi basladi bulanti devam ediyor bas donmem oldu suan basdonmesi hafif sizce hamilelik belirtisimidir.s

Regl biteli 1 gun oluyor ve bugun aniden yogun mide bulantisi basladi bulanti devam ediyor bas donmem oldu suan basdonmesi hafif sizce hamilelik belirtisimidir.s
Sen regl oldun bitti bir gün sonrası mı bu durumu yaşıyorsun? Eğer öyleyse malum vücudundan kan çıktığı için tansiyon düşmesi buna bağlı baş dönmesi ve mide bulantısı yaşaman normal. Bende sürekli olur bu. Eğer kastettiğin buysa cnm

Evet regl herzamanki gibi deildi azalma oldu anlamadim acaba hazirlikmi oluyor icimde :)))

Cnm seni üzmek için demiyorum ama yerleşme akıntısı yani damla gibi yada yumurta akı kıvamında kahverengi yada pembemsi leke şeklinde oluyormuş. Ped kullanmayı bile gerektirmiyormuş. Hem bu değilse bile önümüzdeki aya bakarsın cnm, ama içinde şüphe kalmasın istiyorsan da pazartesi sağlık ocağına bir kan ver. Hakkında hayırlısı inşallah cnm bnm

Adetime 9 gün var süt beyazı akintim oluyor son 2 gündür. Belirti mıdır acaba tuhaf hissediyorum niyeyse

Kızlar ben erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün kala ve tek çubuk çıktı sonra içini altında bir çizgi daha vardı sizce hamilemiyim

Sanmıyorum doktorumun söyledıgı şey şu yerleşme kanaması olabılır fakat adet kanaması geldıyse hamılelık oluşmamış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…