Saol çok teşekkür ederim amin inşallah bana ve her isteyene nasip olur...aynen bende erkenden uyumak istiyorum tüm gün esneyerek gezıyorum normalde enerjık bırıyımdırMubarek cuma günü hürmetine emeğinizi nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben hamile olacağıma ihtimal vermediğim icin hicbirsey hatırlamıyorum o döneme ait. Akıntım vardi ama ne zaman basli ne oldu fark etmedim takip etmedim hic.
Uyku hali vardi benimde uykuyu sevmeyen ben sabah en gec 9bucuk 10da kalkan ben 12 ve 1 arasi yataktan kazıyordum kendimi resmen ama hic hamileliğe yormadım nedense aklima tek gelen şey havalar kapali puslu o yüzden vücudum tepki veriyor herhalde diye düşünmek oldu.
Meğerse miniğim uyku yapıyormuş haberim yokmuş
Cnm gebe olabilirsin, 1 hafta daha bekle ve dikkat et kendine. Test yaparsın sonra. Eeken yapıp negatif çıkarsa moralin bozulur, 1 hafta bekle. İnşallah gebesindirSelam kızlar bende 1 yıl önce kürtaj oldum. 5 aydır tekrar deniyordum. Ovülasyon testiyle yumurtlama günüme bakıyordum artık kafayı yedim olsun diye bu ay yapmadım ovülasyon testini ama yumurtlama olduğu gün kasıklarım agrıyordu bir yapim dedim o gün yumurtlama günüymüş bir önceki günü o günü ve 3 gün sonrasını değerlendirdim suan yumurtlamadan 8 gün geçti 7-24 uyumak istiyorum ben ki gece 3-4 den önce uyumam akşam 9 diyince uyuyorum
Bende senınle aynı durumdayım bakalım 7 günümüz kaldı adete heycanla beklıyorumİnşallah öyledir birde sanki hasta olucak gibi akıntım geliyor tuvalete koşuyorum hastamı oldum diyeve idrarımın rengi bugün koyu ve hasta idrarı gibi kokuyor hafif inşallahbu ayda eşimin dogumgünü 25. De güzel bi hediye olur ona da akşam 10 da yattım gece 3.5 da uyandım. Bakalım
Test yapmadan bilinmez canim.Regl biteli 1 gun oluyor ve bugun aniden yogun mide bulantisi basladi bulanti devam ediyor bas donmem oldu suan basdonmesi hafif sizce hamilelik belirtisimidir.s
Acaba yapsam mi yoksa yine bir husran olmasin.s napsam kiTest yapmadan bilinmez canim.
Sen regl oldun bitti bir gün sonrası mı bu durumu yaşıyorsun? Eğer öyleyse malum vücudundan kan çıktığı için tansiyon düşmesi buna bağlı baş dönmesi ve mide bulantısı yaşaman normal. Bende sürekli olur bu. Eğer kastettiğin buysa cnmRegl biteli 1 gun oluyor ve bugun aniden yogun mide bulantisi basladi bulanti devam ediyor bas donmem oldu suan basdonmesi hafif sizce hamilelik belirtisimidir.s
Evet regl herzamanki gibi deildi azalma oldu anlamadim acaba hazirlikmi oluyor icimde :)))Sen regl oldun bitti bir gün sonrası mı bu durumu yaşıyorsun? Eğer öyleyse malum vücudundan kan çıktığı için tansiyon düşmesi buna bağlı baş dönmesi ve mide bulantısı yaşaman normal. Bende sürekli olur bu. Eğer kastettiğin buysa cnm
Haşim inşallah ikimizde hamişizdirBende senınle aynı durumdayım bakalım 7 günümüz kaldı adete heycanla beklıyorum
Vardır belki die testi kırmışsın iki gün sonra tekrar yap demekki hamilsin ki yavaş yavaş koyulaşacakKızlar ben erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün kala ve tek çubuk çıktı sonra içini altında bir çizgi daha vardı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2236341 Eki Görüntüle 2236341 Eki Görüntüle 2236341
Test yapmadan bilinmez canim.[/
Sanmıyorum doktorumun söyledıgı şey şu yerleşme kanaması olabılır fakat adet kanaması geldıyse hamılelık oluşmamış demektirRegl biteli 1 gun oluyor ve bugun aniden yogun mide bulantisi basladi bulanti devam ediyor bas donmem oldu suan basdonmesi hafif sizce hamilelik belirtisimidir.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?