Daha 3 günüm var test için 4. Günü beklıycem akıntı resmen gıttı ama sırt bacak ve vajina batmalarım var anlamadım gitti vücut ısıda düşük
Testi kırmısşın neden ama ıkıncı çizgi var sanırım tebrıklerKızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim
Böyle pek anlayamadım aslında ıkıncı çizginin gelmesı gereken yerde çıktımı ilk beş dakıka içinde sılık bile olsa çıkmış demektirValla cnm internette gördüm ondan kırdm sizce varmı
ben de baktım ama neresi gebelik çizgisi onu anlayamadım bikaç çizgi var ama. aslında kırmadan bi çekseniz belki daha net anlaşılır. negatifleyerek çekersiniz daha da net görülür.Valla cnm internette gördüm ondan kırdm sizce varmı
Bende ilk ay ilişkiden sonra kanamam olmuştu yerleşme zannettim ama bebek yoktu o ay rahımde yara varmış kanama yapmış eger adetınız gelırse doktora görünün ara kanaması bebek yoksa normal degilki ama gelmezse tekrar test yapın bence ama kana degerler çıkmadıysa henüz ıdrara hiç çıkmaz daha beklemenız lazım benceKizlar ben bir hafta önce yerlesme kanamasi yasamistim bugun kan verdim negatif çikti nasil oldu anlamadim adetime 4 gün var yani doktor belkide daha cikmaz erken dedi ama yerlesmeden sonra cikmasi gerekmiyor mu ??
Tesekkür ederim canim aynen normal degil gibi ama yerlesmeden sonra kanda cikmasi gerekmiuor mu umudumu kaybettim :/Bende ilk ay ilişkiden sonra kanamam olmuştu yerleşme zannettim ama bebek yoktu o ay rahımde yara varmış kanama yapmış eger adetınız gelırse doktora görünün ara kanaması bebek yoksa normal degilki ama gelmezse tekrar test yapın bence ama kana degerler çıkmadıysa henüz ıdrara hiç çıkmaz daha beklemenız lazım bence
Belki hemen çıkmıyordur küçük ise kese daha o konuda bilgim yok hiç kanda baktırmadım daha öncekileri hep idrarla ögrendimTesekkür ederim canim aynen normal degil gibi ama yerlesmeden sonra kanda cikmasi gerekmiuor mu umudumu kaybettim :/
bat gününüzde kanda çıkar varsa. Ama bu sefer de az değer çıkınca acabalar yeniden yerleşiyor beynimize. En güzeli adet gününü bi kaç gün geçince test yapmakTesekkür ederim canim aynen normal degil gibi ama yerlesmeden sonra kanda cikmasi gerekmiuor mu umudumu kaybettim :/
Belkide canim ben de tam bilmiyorumkiBelki hemen çıkmıyordur küçük ise kese daha o konuda bilgim yok hiç kanda baktırmadım daha öncekileri hep idrarla ögrendim
Aynen artik onu bekliycem canim ama lekelenmem yerlesme degilmis onu gördüm:/bat gününüzde kanda çıkar varsa. Ama bu sefer de az değer çıkınca acabalar yeniden yerleşiyor beynimize. En güzeli adet gününü bi kaç gün geçince test yapmak
Bir kaç gün daha bekle sitreaten de geçikebiliyor adet eğer olmazsan 3 gün sonra tekrar test yap çünkü benim ilk hamileliğimde adet den bir hafta sonra çok silik çıkmıştı benim de bugun olmam gerekiyordu olcak gibi değilim bir belirti yok bir kaç gün geçsin test yapıcamKızlar bu ayın 20 sn de adet olmam lazmdı olmadım yine test aldım tek çubuk çıktı sizce beklemelimiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?