Mm anadil tesekkurler ama adet gorurkende hamilelik olabiliyormus cok degisik seyler varmis bilemiyoruzkiSanmıyorum doktorumun söyledıgı şey şu yerleşme kanaması olabılır fakat adet kanaması geldıyse hamılelık oluşmamış demektir
Allah istiyen herkese nasip etsin kismet bakalimmm :)))Cnm seni üzmek için demiyorum ama yerleşme akıntısı yani damla gibi yada yumurta akı kıvamında kahverengi yada pembemsi leke şeklinde oluyormuş. Ped kullanmayı bile gerektirmiyormuş. Hem bu değilse bile önümüzdeki aya bakarsın cnm, ama içinde şüphe kalmasın istiyorsan da pazartesi sağlık ocağına bir kan ver. Hakkında hayırlısı inşallah cnm bnm
insallahh hamilesinizdirr:)))Kızlar ben erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün kala ve tek çubuk çıktı sonra içini altında bir çizgi daha vardı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2236341 Eki Görüntüle 2236341 Eki Görüntüle 2236341
Yumurtlama gününüz erken dönemdeyse adete 3 gün kala çıkabılıyormuş hamilelik varsa idrar testi ileMerhaba kizlar.. Normalde esimle korunuyoruz bu ay tam yumurtlama donemimde bir kaza yasamis olabiliriz cok emin degiliz.1 haftadir kasiklarimda sizlamalar belimde siddetli agri. Sanki adet olacakmisim hissi.belden bacaklara vuran agrilarim var. ve en onemlisi de kremsi kokusuz akintim var yogun sekilde. Acaba hamile olabilir miyim bat a 7 gun var.. 19 aylikta bir kizim var. Rabbim hayirlisini nasip etsin semekyen badka carem yok ama en erken nasil ogrenebilirim sizce su donemde
Ben de aynı durumdayım sizinle. Tek fark benim henüz çocuğum yok. Ama kasıklarımda ağrılar var. Belimi bugün ağrıdığı için ovduğumu net hatırlıyorum :) merakla bekliyorum regl günümü :)Merhaba kizlar.. Normalde esimle korunuyoruz bu ay tam yumurtlama donemimde bir kaza yasamis olabiliriz cok emin degiliz.1 haftadir kasiklarimda sizlamalar belimde siddetli agri. Sanki adet olacakmisim hissi.belden bacaklara vuran agrilarim var. ve en onemlisi de kremsi kokusuz akintim var yogun sekilde. Acaba hamile olabilir miyim bat a 7 gun var.. 19 aylikta bir kizim var. Rabbim hayirlisini nasip etsin semekyen badka carem yok ama en erken nasil ogrenebilirim sizce su donemde
Ben de aynı durumdayım sizinle. Tek fark benim henüz çocuğum yok. Ama kasıklarımda ağrılar var. Belimi bugün ağrıdığı için ovduğumu net hatırlıyorum :) merakla bekliyorum regl günümü :)
Sizin de hakkınızda hayırlısı.
Cevabiniz icin tsk ederim. yumurtlama gunum 30 gunluk dongumun 15. gunu basladi.adetime 4 gun varmis yanilmisim. bir onceki gebeligimde adetime 5 gun kala yaptigim test negatif cikmisken 2 gun kala yaptigimda pozitif cikmisti. Tam 3 gun kala deneyebilirim sanirim test yapmayi sonuclari bildiririm hakkimizda hayirlisi insallahYumurtlama gününüz erken dönemdeyse adete 3 gün kala çıkabılıyormuş hamilelik varsa idrar testi ile
Sonucu bizimledir paylaş olurmu benimde yumurtlamadan 11 gün geçti adete 3-4-5-6 gün falan var düzensiz oluyorum çünkü eğer çıkarsa bende test alim hemenCevabiniz icin tsk ederim. yumurtlama gunum 30 gunluk dongumun 15. gunu basladi.adetime 4 gun varmis yanilmisim. bir onceki gebeligimde adetime 5 gun kala yaptigim test negatif cikmisken 2 gun kala yaptigimda pozitif cikmisti. Tam 3 gun kala deneyebilirim sanirim test yapmayi sonuclari bildiririm hakkimizda hayirlisi insallah
kısmet bakalım ne olacak önümüzdeki hafta hemen hemen burdakı herkes test yapacak ne çıkacak bekleyıp görelımCevabiniz icin tsk ederim. yumurtlama gunum 30 gunluk dongumun 15. gunu basladi.adetime 4 gun varmis yanilmisim. bir onceki gebeligimde adetime 5 gun kala yaptigim test negatif cikmisken 2 gun kala yaptigimda pozitif cikmisti. Tam 3 gun kala deneyebilirim sanirim test yapmayi sonuclari bildiririm hakkimizda hayirlisi insallah
Erken gebelik testi yap canmMerhaba kizlar.. Normalde esimle korunuyoruz bu ay tam yumurtlama donemimde bir kaza yasamis olabiliriz cok emin degiliz.1 haftadir kasiklarimda sizlamalar belimde siddetli agri. Sanki adet olacakmisim hissi.belden bacaklara vuran agrilarim var. ve en onemlisi de kremsi kokusuz akintim var yogun sekilde. Acaba hamile olabilir miyim bat a 7 gun var.. 19 aylikta bir kizim var. Rabbim hayirlisini nasip etsin semekyen badka carem yok ama en erken nasil ogrenebilirim sizce su donemde
Ben de 11 gün sonra regl olucam. Olmam gereken gün olmazsam test yapıcam :) merak tuhaf bi duygu yakısmet bakalım ne olacak önümüzdeki hafta hemen hemen burdakı herkes test yapacak ne çıkacak bekleyıp görelım
Aynen çok heyecanlanıyor insan sonra hüsran...gün saya saya bekleyelım bakalımBen de 11 gün sonra regl olucam. Olmam gereken gün olmazsam test yapıcam :) merak tuhaf bi duygu ya
Aslında biz korunuyorduk. Bir kez sadece bişiler oldu noldunu anlamadım oradan bişey çıkar mı onu merak ediyorum :)))Aynen çok heyecanlanıyor insan sonra hüsran...gün saya saya bekleyelım bakalım
biraz düşük ihtimal ama hiç belli olmaz tüm ay içinde tek ilişki ile hamile kalanda varAslında biz korunuyorduk. Bir kez sadece bişiler oldu noldunu anlamadım oradan bişey çıkar mı onu merak ediyorum :)))
Mümkün bence.Kizlar benim de adetime 5 gün kala pembe lekenlenmem oldu sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Belim bacaklarim da agriyor . lekelenmem sadece tek seferde oldu gerisi gelmedi sizce hamile olabilir miyim ?
Tesekkür ederiim :)Mümkün bence.
Olabilirsin tabiki. Zaten yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalan zaman icerisinde olurmus insallah diyelim yerlesme kanamasi cok buyuk bir belirtiKizlar benim de adetime 5 gün kala pembe lekenlenmem oldu sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Belim bacaklarim da agriyor . lekelenmem sadece tek seferde oldu gerisi gelmedi sizce hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?