Hamilelik belirtilerimi?

H
Sanmıyorum doktorumun söyledıgı şey şu yerleşme kanaması olabılır fakat adet kanaması geldıyse hamılelık oluşmamış demektir
Mm anadil tesekkurler ama adet gorurkende hamilelik olabiliyormus cok degisik seyler varmis bilemiyoruzki

Allah istiyen herkese nasip etsin kismet bakalimmm :)))

Merhaba kizlar.. Normalde esimle korunuyoruz bu ay tam yumurtlama donemimde bir kaza yasamis olabiliriz cok emin degiliz.1 haftadir kasiklarimda sizlamalar belimde siddetli agri. Sanki adet olacakmisim hissi.belden bacaklara vuran agrilarim var. ve en onemlisi de kremsi kokusuz akintim var yogun sekilde. Acaba hamile olabilir miyim bat a 7 gun var.. 19 aylikta bir kizim var. Rabbim hayirlisini nasip etsin semekyen badka carem yok ama en erken nasil ogrenebilirim sizce su donemde

Yumurtlama gününüz erken dönemdeyse adete 3 gün kala çıkabılıyormuş hamilelik varsa idrar testi ile

Ben de aynı durumdayım sizinle. Tek fark benim henüz çocuğum yok. Ama kasıklarımda ağrılar var. Belimi bugün ağrıdığı için ovduğumu net hatırlıyorum :) merakla bekliyorum regl günümü :)
Sizin de hakkınızda hayırlısı.

Hayirlisi olsun insallah siz hamilesinizdirr :) Insan illaki hissediyor ben ilk hamileligimde hissetmistim bendeki degisiklikleri simdi de hissediyorum. Allah isteyene versin ben kizimin daha kucuk oldugunu bir kardesle ilgisinin bolunmesi icin daha cok erken oldugunu dusunuyorum. Esim isi geregi genelde yanimizda olamiyor sehirdisi yurtdisi calisiyor tek basima yetemeyebilirim.Emzirmeyi biraktigimiz anda dogum kontrol hapina baslayacagim kafam daha rahat olcak insallah

Yumurtlama gününüz erken dönemdeyse adete 3 gün kala çıkabılıyormuş hamilelik varsa idrar testi ile
Cevabiniz icin tsk ederim. yumurtlama gunum 30 gunluk dongumun 15. gunu basladi.adetime 4 gun varmis yanilmisim. bir onceki gebeligimde adetime 5 gun kala yaptigim test negatif cikmisken 2 gun kala yaptigimda pozitif cikmisti. Tam 3 gun kala deneyebilirim sanirim test yapmayi sonuclari bildiririm hakkimizda hayirlisi insallah

Sonucu bizimledir paylaş olurmu benimde yumurtlamadan 11 gün geçti adete 3-4-5-6 gün falan var düzensiz oluyorum çünkü eğer çıkarsa bende test alim hemen

kısmet bakalım ne olacak önümüzdeki hafta hemen hemen burdakı herkes test yapacak ne çıkacak bekleyıp görelım

Erken gebelik testi yap canm

2 gundur bas donmem var mide bulantisida var
Geciyor duruyor adet biteli 3 gun filan oluyor acaba bisiler olabilirmi ustune gormus olabilirmiyim kizlar sizce test yapsammii olurmu boylee bisii

Kizlar benim de adetime 5 gün kala pembe lekenlenmem oldu sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Belim bacaklarim da agriyor . lekelenmem sadece tek seferde oldu gerisi gelmedi sizce hamile olabilir miyim ?

Kizlar benim de adetime 5 gün kala pembe lekenlenmem oldu sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Belim bacaklarim da agriyor . lekelenmem sadece tek seferde oldu gerisi gelmedi sizce hamile olabilir miyim ?
Olabilirsin tabiki. Zaten yerlesme kanamasi adete 1 hafta kalan zaman icerisinde olurmus insallah diyelim yerlesme kanamasi cok buyuk bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…