hamile kaldığınızı kesin belirtiler olduğu zaman anlayabiliyorsunuz ben karambole ilişki yaşadım vajinismus geçmişim var 2 ay olmadı daha yeneli o yüzden alışma dönemindeydim bugün hastaneye gittim demir eksikliği var mı diye baktirmaya arabadan inip doktorun odasına gidene kadar nefes nefese kaldım doktor bi sorun mu var deyip kalbimi filan dinledi o derece yani
maskeden heralde diye düşündüm bi süre sonra heryerde idrar ve yumurta kokusu almaya başladım keskin bir şekilde evi kırkladım çamaşır sularıyla yok gitmiyor koku o zaman bi şüphe girdi içime sonra yumuşatıcının kokusundan tiksindim bi anda aklıma şüphe girdi kasığımda da yumru gibi bişey hissettim bikac gün sanki sertlik varmış gibi bi süre sonra belirtiler birden kayboldu zaten regl yede 1 hafta vardı değilmiş demekki dedim ve evi temizlemeye karar verdim ama ne temizligi daha çamaşırları toplarken nefes nefese kaldım odanin birini zor süpürdüm bi anda kasığıma sanci saplanınca bıraktım hemen o gün akşam bi anda test yapmaya karar verdik eşimle hemen erken gebelik testi alıp geldik tabi ben nasıl yapılacağını bilmediğimden sıkışmak için su içtim bolca öyle yaptım testi tek çizgi çıktı önce üzüldüm sonra eşime dedimki yok ben eminim var çocuk dedim yeniden gidip erken gebelik testi aldım sabah ilk idrarla yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı 2 gün sonra yeniden yaptım daha belirgin çıktı regl günümde kaset test yaptım belli belirsiz çıktı ve kan testi yaptırdım hcg 159 cıktı 3-4 gün sonra yine kendimi çok iyi hissettim hicbir belirti yoktu acaba kimyasalmi diye yeniden kaset test yaptım bu sefer idrar daha kontrol çizgisine ulaşamadan hamilelik çizgisi mosmor oldu ertesi gün kasık ağrısı yeniden başladı yani demem o ki hamile kaldığınızda kesin olarak anlıyorsunuz hamile olduğunuzu bütün belirtiler aynı anda olmuyor ama kasıkta bişey hissediyosunuz garip bişey ağrı degil aslinda sanki orada bi pinpon topu var ve bişey orayı sürekli kazıyormuş gibi bir his ve ara ara değil sürekli devam ediyor en farklı belirti bu daha önce yaşamadığınız bi his