• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Beninde bi anda dunnsabah kremsi beyaz akintimnoldu baya 3 4 gundurngogus uclarim aciyo coi bata 1hafta var yapsammi test cikarmindiyendusunuyirum
Bence bünyeden bünyeye değişiyor. Açıkçası ben regle 6 gün kala yapmıştım çok aşırı silik çıkmıştı ama sonradan değil ilk anda çıkmıştı. Sonra 2 gün arayla testi tekrarladım koyulaştı gitgide. Umarım sizinde vardır. Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏

Bence bünyeden bünyeye değişiyor. Açıkçası ben regle 6 gün kala yapmıştım çok aşırı silik çıkmıştı ama sonradan değil ilk anda çıkmıştı. Sonra 2 gün arayla testi tekrarladım koyulaştı gitgide. Umarım sizinde vardır. Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏
Bend ebugun tekrarladim bisey cikmadi 7gun var belkide erken yaptim yada yok

Pko degilim ama cok uzun zaman sonra battan 1 gun once adet olduguma seviniyorum. Tek sevincim bu. Dayanılmaz bir sanciyla geldi reglim. Hayal kirikligina ugradigim yetmez gibi bir de cok canim yaniyor. Etrafim kalabalık bi kenara geçip acımı yasayamiyorum. Karmakarışık hissediyorum.
Canim benim sen git bu ay kanda pihtilasma,x faktor ,antigulan testlerini ver.bence sen hamileydin dusurdun.kan sulandirici vurulman lazim belki.bana doktorlar anlayana kadar yasim gecdi diye simdiden uyarayim dedim

Merhaba adet döngünüz kaç gündü acaba baya erken öğrenmişsinz :)

tüp bebek yaptıracakken korona patlamıştı. doktorumla vedalaştık birkaç ay korona şekillenene kadar görüşmemek üzere. tüm ilaçları çöpe attım adetten sonra hiç gün saymadım. ağır pkosluyum. son kontrolümde de yığınla kist vardı zaten minik minik rahimde 🤦🏼‍♀️
neyse pko olduğu için ne zaman adet olacağımı da bilmiyordum zaten. tek ilişkim olmuştu. o ilişkiden sonra 17. gün temizlik yaparken bu gebelik testini buldum. hadi şunu da yapıp çöpe atayım dedim. geyiğine yaptım. evde olan son testti.
inanamadım.
yıllarca tedavilerle olmayan çocuk kendiliğinden nasıl tuttu hala bilmiyorum 😂
bu silik çizgiden sonra kan verdim koşa koşa beta 84tü.
sonrasında belirtiymiş diye düşündüğüm şey olarak yüzümün o dönem kıpkırmızı oluşu geliyor bir tek. evde makyaj falan yapmaya başlamıştım suratım pancar gibiydi. he bir de beyaz süt kesiği akıntı. başka da belirtim yokmuş.
Eki Görüntüle 2717752
Benimde adetime 5 gün var beyaz pütürlü akıntı var acaba bende hamile olabilirmiyim

Canim benim sen git bu ay kanda pihtilasma,x faktor ,antigulan testlerini ver.bence sen hamileydin dusurdun.kan sulandirici vurulman lazim belki.bana doktorlar anlayana kadar yasim gecdi diye simdiden uyarayim dedim
Yorumunuzu cok gec gordum tesekkur ederim. Bu yazdıklarınızı soracağım doktora. Pihtilasma testini baska bir sebeple 2 sene once vermistim. Bir sorunum yoktu onda.

Yorumunuzu cok gec gordum tesekkur ederim. Bu yazdıklarınızı soracağım doktora. Pihtilasma testini baska bir sebeple 2 sene once vermistim. Bir sorunum yoktu onda.
Ailede var ise,yas gecdikce ciddilesiyormus,birde pihtilasma testi ne adiyla verdiniz ?normal test deyil,gen sorunu olan pihtilasma,mutasyondan bahs ediyorum

Yumurtanın olmadığını Dr mu dedi,yaş kaç?
Evet doktor soyledi.aslinda yas o kadarda cok diyil 35,ama yumurta yok denecek kadar az gozukunce rezerv testi verdirdi doktor,cok az cikdi.menepoz baslangici dedi doktor acil tup bebek yaptirma karari verdik.toplanacak yumurta olusmadi.2 tane cikdi,onunda ici bos,çöpe gitti,hem hayaller,hem para,hem saglik.

Evet doktor soyledi.aslinda yas o kadarda cok diyil 35,ama yumurta yok denecek kadar az gozukunce rezerv testi verdirdi doktor,cok az cikdi.menepoz baslangici dedi doktor acil tup bebek yaptirma karari verdik.toplanacak yumurta olusmadi.2 tane cikdi,onunda ici bos,çöpe gitti,hem hayaller,hem para,hem saglik.
Dur bakalım hemen üzülme, kürler var, inş işe yarar. Hormon testin nasıldı değerler?

1 sene gecdi nerdeyse,unuttun.0,bilmem kacdi herhal.stresden seker oldum,bundan sonra kur filan ise yaramaz bencee
Alternatif tıp sayfalarına baksana illaki vardır yumurta için kür vs,
Adetlerimde değişiklik oldu mu menapoz başlangıcı olsun?
Ailede annen menapoz yaşı kaç?

Back
X