- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Merhaba hanımlar, bu ay yasadigim tuhaf seyler var. Belki sizinkilerle benzer seylerdir diye yazip sormak istedim. Bat 3 gun sonra. Aslinda bu ay bebek tutmasi bir mucize gibi olur. Çünkü yumurtlama günümü bilmeden takvime gore 14. Gunde korunmasiz iliskim oldu. Ondan sonra ara kanamalar yasadim. Korunmali iliskilerim oldu. Tutabileceği sadece 1 gun var yani. Belirtilerime gelecek olursam adet olacak gibi karnım agridi once. Kesin bu sefer oldum dedim tuvalete gittim peceteye turuncu leke geldi. Ped taktim saatler sonra baktim bomboş kalmis. Agrim devam etti bu surede. Gaz sancım var. Adet öncesinde göğüs hassasiyeti yasamayan biriyim. Su an göğüs Agrim var. Sol göğsüm sızlıyor. Gecenlerde pembe lekelenmeler oldu tekrar. Dun de kremsi çok açık kahve akintim oldu. Hâlâ adet sancısı gibi agri cekiyorum ama kan leke bir sey yok. Adet oncesinde bacaklarim cok agrir kan çekilir sanki. Ama simdi yok. Bat oncesi test yaptim dayanamadim. Çizgi görmüyorum ama ikinci cizgi yerinde bir iz var gibi goruyorum. Bugün test yapmadim beklemeye karar verdim. Bu belirtiler umitlenmem için yeter mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.