Merhaba kızlar 6 gün önce geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadım ve o günden sonra sağ yumurtaliklarimda batma var hareket edince daha çok hissediyorum agrisi bazen bacağıma bile vuruyor . Adet belirtisi olmadigina eminim ilk kez böyle oluyor ve adetime daha çok var sık sık da idrara çıkıyorum uykum var sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi lütfen yardım ???
Merhaba kızlar 6 gün önce geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadım ve o günden sonra sağ yumurtaliklarimda batma var hareket edince daha çok hissediyorum agrisi bazen bacağıma bile vuruyor . Adet belirtisi olmadigina eminim ilk kez böyle oluyor ve adetime daha çok var sık sık da idrara çıkıyorum uykum var sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi lütfen yardım ???
Ümitlendirmek istemiyorum ama evet belirti olabilir bir oğlum var seninle aynı şeyleri yaşamıştım çok geçmeden hamile olduğumu öğrenmiştim ama bende mide bulantısı da eşlik ediyordu inşallah Allah isteyen herkes e nasip eder şimdi ikinci için bu ay çalışmalara başladık 1 gün sonra yani ayın 15 i adet olmam lazım çoğu belirtiyi yaşıyorum bakalım hamile olduğumu öğrenirsem bütün belirtileri paylaşacam sizinle