• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim? lütfen yardım. teşekkürler

işte aynen olay tam da o.. Hamile olacaksam bunu mutlulukla karşılamak isterim, acıyla, karışıklıkla, gerginlikle ve üzüntüyle değil..
Son gelişmeleri buradan yazarım hastalandığım da veya kan testi yaptığımda..

Cevapların için çok teşekkür ederim

rica ederim cnmm

Kan testinin sonucundan inanılmaz korktuğum için, burada önce bana biraz manevi destek verilebilir, içim rahatlatılabilir diye düşündüm.
Durum biraz ilginç çünkü, bu şekilde hamile olma ihtimalimin olup olmadığını öğrenmeye çalışmıştım yorumlarla.

Geri çekilmeyle hamile kaldı benim ablam ayrıca spermler 72 saat yaşıyor yumurtlama tarihini bilemezsin ben hamile kalmak için yumutlama tarihim bildiğim tarihte kocamla birlikte oluyomuş ben meğersem 9,10 cu günlerde yumurtluyormuşum sen en kısa zamanda kan tahliline baktır varsada düğün tarihinizi erken zamana alırsınızz :31:

ben evlenmeden 6 ay once butun testlerımı yaptırdım ... beni yanlıs anlma sana kımsenın bısey demeye zaten hakkı yok ama cok cok dıkkatlı olmalısın benım bı tanıdıgım senın gıbı 5 yıl bı bırlıktelık yasadı ve bırlıktelıgı boyunca gerı cekılme yontemı yada komdomla korunduu ve evlendıı sımdı 3 yıllık evlı ama korunmamamalarına ragmen cocukları olmuyoo... uzun sure korunmakda rahımde kuruluk yapıyomus... cunkı bır kadın kadın oldukdan sonra rahmının spermlere ihtiyacı oluyomus spermler rahmı besler cunkıı... cok fazla korunmakda kısırlıga kadar giden bi sebebp olabılıyormus....

herzamn bi derdin oldugunda bizlerle paylaşabılırsın
:38:
bunu kim neresinden uydurmuş acaba :))
bir kadın kadın olarak doğar, cinsel ilişkiye girince kadın olmaz, ergenlikten sonra da hormonal dengesi tamamen oturur.
rahmini beslemesi için erkeklerin spermine ihtiyaç yoktur, kendi kanı yeter.
kadınlar cinsellik yaşamasın diye uyduruyorlar herhalde bunları.
ayrıca korunmak infertiliteye neden olmaz, kaç sene oks kullanıp bıraktığı ay gebe kalan bir sürü insan var.

sağlık ocağında yaptırma canım sonra anneni babanı arayıp haber veriorlar nişanlıda olsan hamilelğine tepki verebilirler bir sürü kadın fişleniyor diye bişi duymadın mı bence yaptırdığın yer mahremiyetini koruyacak bir yer olmalı canım

böyle bişey yok
sadece kürttaj tartışması sırasında ortaya atılan bişeydi bakanlığı eleştirmek için.

hiç bir korunma yöntemı %100 korumaz kaldı ki bu bir korunma yöntemide değil ayrıca illa içine boşalmasına gerek yok üstüne bile gelse hamıle kalabılrsın tabı bu bir risk olur olmaz bilemem

Burda bir yorum okumuştum sahibini hatırlamıyorum, "Bize ultrason cihazı muamelesi yapmaktan vazgeçin" diye :ssz:

Kim olduğunu bilmesem de kulakları çınlasın :1: Konuyu okuyunca içimden bir tek bu geçti.

(Sanırım gerçekten kk kadınlarını ultrason cihazı zannediyorlar) :27:

Arkadaşlar merhabalar. Bir süre giremedim, teşekkür ederim bu süre zarfında bile ilgilenenler olmuş.

Üzücü haberlerim var, kan testi yaptıramadım hala. Çok yoğunum ve hala korkuyorum.

Ayrıca hala regl olmadım, 15 16 gün gecikti.

Bugün boş bir anımda bir test daha yaptım, toplam 4 gebelik testi oldu = sonuç Negatif.

Kan testi her şeyi belirleyecek sanırım. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum. Bu haftaiçi kesin yaptıracağım muhtemelen çarşamba günü işten izin alıp.

Bir şey olsa gebelik testlerinde çıkardı zaten diye düşünüyorum aslında, sonuçta bunca gecikti. Hep aralıklı aralıklı yaptım.. Ne bileyim. İlk kez kanamayı bu denli istiyorum

Bir şey olsa gebelik testlerinde çıkardı zaten diye düşünüyorum aslında, sonuçta bunca gecikti. Hep aralıklı aralıklı yaptım.. Ne bileyim. İlk kez kanamayı bu denli istiyorum

Adetin 15 gün geçikmiş.bu kadar zamanda hcg hormonu idrar testinde kendini gösterirdi diye düşünüyorum.Tabi yinede istisnalar hariç.Ama bundan sonra enazından daha güvenli biryöntemle korun

Adetin 15 gün geçikmiş.bu kadar zamanda hcg hormonu idrar testinde kendini gösterirdi diye düşünüyorum.Tabi yinede istisnalar hariç.Ama bundan sonra enazından daha güvenli biryöntemle korun

bana bu stres 2 3 sene yeter.. evlenene kadar daha da yakınlaşmam zaten düğünde ağustosta eğer bir aksilik çıkmazsa..
yeter ki hamilelik olmasın da..

Teşekkür ederim efsal

O kadar test yapmışsınız bi şey olsa orda çıkardı diye düşünüyorum. Tamam kesin sonuç vermez ama sonuçta o testi de yabana atmamak lazım. Siz yine de içiniz rahat olması açısından gidin bi kan testi yaptırın en garanti odur.

O kadar test yapmışsınız bi şey olsa orda çıkardı diye düşünüyorum. Tamam kesin sonuç vermez ama sonuçta o testi de yabana atmamak lazım. Siz yine de içiniz rahat olması açısından gidin bi kan testi yaptırın en garanti odur.

Evet nazlihilal, test yaptıracağım. teşekkür ederim çok.

Kan testi yaptırmamam vurdumduymazlık olarak görülmesin de, daha çok cevabından korkudan dolayı bir şekilde erteleme çabaları. haftaiçi artık kesin yaptırıyorum tabi, ertelemekte buraya kadarmış.

Evet nazlihilal, test yaptıracağım. teşekkür ederim çok.

Kan testi yaptırmamam vurdumduymazlık olarak görülmesin de, daha çok cevabından korkudan dolayı bir şekilde erteleme çabaları. haftaiçi artık kesin yaptırıyorum tabi, ertelemekte buraya kadarmış.

Evet canım korkunu tahmin edebiliyorum, umarım korktuğun şey başına gelmez. Sonucu buraya da yaz merak ettim bende :)

Daha önce bu stres bana bir sene yeter demiştiniz, şimdi iki üç sene diyorsunuz.
Bence bu stres size bi on sene falan yeter :1:

Back