- Konu Sahibi ceydaberry
meraktan çatladım
inşallah hamile değilsindir.evlenince rahat rahat mutlu mutlu kalırsın inşallah.
inşallah hamile değilsindir.evlenince rahat rahat mutlu mutlu kalırsın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte aynen olay tam da o.. Hamile olacaksam bunu mutlulukla karşılamak isterim, acıyla, karışıklıkla, gerginlikle ve üzüntüyle değil..
Son gelişmeleri buradan yazarım hastalandığım da veya kan testi yaptığımda..
Cevapların için çok teşekkür ederim
Kan testinin sonucundan inanılmaz korktuğum için, burada önce bana biraz manevi destek verilebilir, içim rahatlatılabilir diye düşündüm.
Durum biraz ilginç çünkü, bu şekilde hamile olma ihtimalimin olup olmadığını öğrenmeye çalışmıştım yorumlarla.
bunu kim neresinden uydurmuş acaba :))
ben evlenmeden 6 ay once butun testlerımı yaptırdım ... beni yanlıs anlma sana kımsenın bısey demeye zaten hakkı yok ama cok cok dıkkatlı olmalısın benım bı tanıdıgım senın gıbı 5 yıl bı bırlıktelık yasadı ve bırlıktelıgı boyunca gerı cekılme yontemı yada komdomla korunduu ve evlendıı sımdı 3 yıllık evlı ama korunmamamalarına ragmen cocukları olmuyoo... uzun sure korunmakda rahımde kuruluk yapıyomus... cunkı bır kadın kadın oldukdan sonra rahmının spermlere ihtiyacı oluyomus spermler rahmı besler cunkıı... cok fazla korunmakda kısırlıga kadar giden bi sebebp olabılıyormus....
herzamn bi derdin oldugunda bizlerle paylaşabılırsın
sağlık ocağında yaptırma canım sonra anneni babanı arayıp haber veriorlar nişanlıda olsan hamilelğine tepki verebilirler bir sürü kadın fişleniyor diye bişi duymadın mı bence yaptırdığın yer mahremiyetini koruyacak bir yer olmalı canım
Bir şey olsa gebelik testlerinde çıkardı zaten diye düşünüyorum aslında, sonuçta bunca gecikti. Hep aralıklı aralıklı yaptım.. Ne bileyim. İlk kez kanamayı bu denli istiyorum
Adetin 15 gün geçikmiş.bu kadar zamanda hcg hormonu idrar testinde kendini gösterirdi diye düşünüyorum.Tabi yinede istisnalar hariç.Ama bundan sonra enazından daha güvenli biryöntemle korun
O kadar test yapmışsınız bi şey olsa orda çıkardı diye düşünüyorum. Tamam kesin sonuç vermez ama sonuçta o testi de yabana atmamak lazım. Siz yine de içiniz rahat olması açısından gidin bi kan testi yaptırın en garanti odur.
Evet nazlihilal, test yaptıracağım. teşekkür ederim çok.
Kan testi yaptırmamam vurdumduymazlık olarak görülmesin de, daha çok cevabından korkudan dolayı bir şekilde erteleme çabaları. haftaiçi artık kesin yaptırıyorum tabi, ertelemekte buraya kadarmış.