• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim? lütfen yardım. teşekkürler

Kızlar giremedim bir süre.. kan testi yaptırdım, negatif! hamile değilim. çok mutluyum.
hala hastalanmadım, ama gebelik ihtimali ortadan çıktı ya, çokta önemli değil şu anda.

dediğim gibi geçtiğimiz çarşamba yaptıramadık testi, bu stres yüzünden nişanlımla bir kaç tartışmamız oldu. cumartesi yaptırdık, hemen sonuç çıktı 3 saat içinde.
hcg değerim 1'den düşükmüş. hem yaptırdığımız yer kesinlikle negatif dedi, hem de yakın bir arkadaşım jinekolog ama ankarada, o nedenle ona gidememiştim. ona faksladım sonucu, o da kesin negatif dedi. rahatladık.

Çok sevindik senin adına ,inşallah bi daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın.

dediğim gibi geçtiğimiz çarşamba yaptıramadık testi, bu stres yüzünden nişanlımla bir kaç tartışmamız oldu. cumartesi yaptırdık, hemen sonuç çıktı 3 saat içinde.
hcg değerim 1'den düşükmüş. hem yaptırdığımız yer kesinlikle negatif dedi, hem de yakın bir arkadaşım jinekolog ama ankarada, o nedenle ona gidememiştim. ona faksladım sonucu, o da kesin negatif dedi. rahatladık.

Hadi gözün aydın =) ama korunma yöntemlerini bir gözden geçir, çekirge bir sıçrar iki sıçrar:34:

Mutluluklar dilerim:34:

Yeniden merhaba kızlar, durumumu biliyorsunuz, bir sorum daha olacak, ben hala hastalanmadımmmm! Ocak ayını tamamen atladı. şoklardayım, kan testinden sonra hastalanırım bütün hepsi psikolojiktir diye düşünüyordum, ama hala tık yok..
bugün yeniden idrar testi yaptım, negatif tabi.

toplam 7 8 kere idrar testi yapmışımdır zaten.

neyse, şu beta hcg sonuçlarından anlayan varsa bir yorum yapabilirse sevinirim. testi yaptırdığım yer ve jinekolog negatif dedi ama, olsun bir de sizin yorumunuzu alıyım.
testte şöyle yazıyor : beta hcg < 1.. yani küçüktür 1 yazıyor. yanında da referans aralığı : 0 ile 5.83 yazıyor. yani 5.83'ten büyük olsaydı mı pozitif olacaktı demek bu?

psikopat gibi kırk kere sordum ama, bu beta hcgnin 1'den küçük olması kesin negatif oluyor değil mi?

hamile değilsin canım.değer 5 ve üstüyse gebelik var denilir.kesinlikle negatif sonucun.

Hala hamile olup olmadığınızı soruyorsunuz yahu pes!
Bir doktora gidip durumu öğrenseniz? Ne kadar rahatsınız böyle.
Belki bir hastalığınız var siz takmışsınız hala hamileliğe.

Son düzenleme:
Yeniden merhaba kızlar, durumumu biliyorsunuz, bir sorum daha olacak, ben hala hastalanmadımmmm! Ocak ayını tamamen atladı. şoklardayım, kan testinden sonra hastalanırım bütün hepsi psikolojiktir diye düşünüyordum, ama hala tık yok..
bugün yeniden idrar testi yaptım, negatif tabi.

toplam 7 8 kere idrar testi yapmışımdır zaten.

neyse, şu beta hcg sonuçlarından anlayan varsa bir yorum yapabilirse sevinirim. testi yaptırdığım yer ve jinekolog negatif dedi ama, olsun bir de sizin yorumunuzu alıyım.
testte şöyle yazıyor : beta hcg < 1.. yani küçüktür 1 yazıyor. yanında da referans aralığı : 0 ile 5.83 yazıyor. yani 5.83'ten büyük olsaydı mı pozitif olacaktı demek bu?

psikopat gibi kırk kere sordum ama, bu beta hcgnin 1'den küçük olması kesin negatif oluyor değil mi?

Canim sen hamile filan degilsin, benimde yakin zamanda adetim 3 ay gecikmisti gebelik testi yaptirdim kan tahlili ve benimki <2 cikti ve kesinlikte negatifti. Yumurtlama tarihin aksadiysa ondan adetin gelmiyordur cunku benim oyle oldu. Sen korunmaya devam et olmazsa git adet sokturucu yazsin doktor. Bu kadar endiselenme Kesinlikle negatif oluyor o sonuc

Zevk suyundan hamile kalan onlarca insan var. geri çekilme güvenilir bir yöntem değil! prezervatif kullanmayı deneyin.

Back