• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdiiiiii???????

selam kızlar bnm hiç bir belirtim olmadı adetim gecikti 2 gün test yaptım negatifti alışık olduğum bi durum olduğu için çok şaşırmadım dr kist var demişti ondandır demiştim drumu aradım durumu anlattım bi kan testi yapalım dedi 3. gün kan tsti yaptık çıktı ama düşebilir daha çok küçük demişti 2. kantestini yaptık 2 gün sonra değerlerim artmış hatta doktorum çok sağlklı gelişiyor dedi 31 ocakta da bebeğimi ultrasonda gördük çok mutluyuz çok güzel yere yerleşmiş dedi düşme riski yok denilecek kadar az dedi 12 şubatta da kalp atışlarını dinlemek için gidicez anlatılmaz yaşanır denilen mutluluklardan RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ DUALARIMDASINIZ :) BNDEN SİZE EN BÜYÜK TAVSİYE SAKIN STRES YAPMAYIN SADECE BU AY KİST VAR DİE UMURSAMAMIŞTIM AMA OLDUUUUUU BEBEĞİM UMMADIĞIM ANDA GELDİ.....SAĞLICAKLA KALIN ...:49:

kizlar bu aya kadar bebek istedigimi hic dusunmemistim :))ozel bi his. canlarim batim 27 ocak. biliyorum daha cok erken ama iliskinin oldugu gun beyaz bi akintim vrdi. o gunden beri sivi bi akintim var. ve gogus uclarim koyulasti. midem geceleri osellikle tuhaf oluyo. sizcee. cok erken diilmi. amabsanki icimde bisiler oluyoo.

kizlar bu aya kadar bebek istedigimi hic dusunmemistim :))ozel bi his. canlarim batim 27 ocak. biliyorum daha cok erken ama iliskinin oldugu gun beyaz bi akintim vrdi. o gunden beri sivi bi akintim var. ve gogus uclarim koyulasti. midem geceleri osellikle tuhaf oluyo. sizcee. cok erken diilmi. amabsanki icimde bisiler oluyoo.

benim bat 12 şubat canııım.geceleri banada bişey oluyo kuscak gibi öğürtü geliyo kasıklarım agrıyo vs ama bilmiyorumm.27 şubat yazcaktın sanırım ocak yazmışsın akıntının sebebi yumurtlama tarihin olduğu için olabilir.

benim bat 12 şubat canııım.geceleri banada bişey oluyo kuscak gibi öğürtü geliyo kasıklarım agrıyo vs ama bilmiyorumm.27 şubat yazcaktın sanırım ocak yazmışsın akıntının sebebi yumurtlama tarihin olduğu için olabilir.

:1::1: ewet tatlim :)) bende sonradan farkettim. olur bunlarin hepsi heycandan dimi ... aslinda bebek ile ilgili bidusuncemiz yoktu. ama bu ay sanki icimde bisiler olusuyo gibi hissettim ilk defa. enteresan bi his. belki hamileyim belki de artik hamile olmaya hazirim. bunu anlamak icin subat sonuna kadar beklemem lazim. esim yurtdisinda calsiyor onu 5 aydir gormuyordum. simdi onu ziyarete geldim.ondan bi parcayla turkiyeye donme fikri aklima yatiyor sanirsam :1::1::1: hayirlsi olsun hepimiz icin. biz daha yolun cok basindayiz. yillarca cocuk icin caba harcayan insanlara rabbim nasip etsin insaallah...

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu: 4 aylık evliyim en son 20.03.2013 te regl oldum . bu son bir haftadır sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum sancı diyebilirim. kasıklarıma ve bacağıma kadar iniyor. henüz regl olmama 13 gün var.ve özellikle gece artan bel ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi. Karında şişlik aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı. Hamilelik istiyorum eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bu hamilelik belirtisimidir. Regl günüme çok var testte yapamıyorum sizinle paylaşmak istedim cvplarınızı bekliyorum teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu: 4 aylık evliyim en son 20.03.2013 te regl oldum . bu son bir haftadır sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum sancı diyebilirim. kasıklarıma ve bacağıma kadar iniyor. henüz regl olmama 13 gün var.ve özellikle gece artan bel ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi. Karında şişlik aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı. Hamilelik istiyorum eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bu hamilelik belirtisimidir. Regl günüme çok var testte yapamıyorum sizinle paylaşmak istedim cvplarınızı bekliyorum teşekkürler..[/QUOTE

selam canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama psikoloji olarak kendimizi öyle ayarladığımız için belki öyle hissediyorsundur.mesela benim en erken belirtim hafif baş dönmesiydi.sonrasında aynı senin yazdıklarına benzer şeyler hissetmiştim.inşallah hamilesindir.

selam canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama psikoloji olarak kendimizi öyle ayarladığımız için belki öyle hissediyorsundur.mesela benim en erken belirtim hafif baş dönmesiydi.sonrasında aynı senin yazdıklarına benzer şeyler hissetmiştim.inşallah hamilesindir.[/QUOTE]

Haklısın canım sanırım beklemekten başka çarem yok şu an :) Gelişmeleri mutlaka yazıcam .

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu: 4 aylık evliyim en son 20.03.2013 te regl oldum . bu son bir haftadır sol yumurtalığımda bir ağrı hissediyorum sancı diyebilirim. kasıklarıma ve bacağıma kadar iniyor. henüz regl olmama 13 gün var.ve özellikle gece artan bel ağrılarım var sanki adet olacakmış gibi. Karında şişlik aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmamıştı. Hamilelik istiyorum eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bu hamilelik belirtisimidir. Regl günüme çok var testte yapamıyorum sizinle paylaşmak istedim cvplarınızı bekliyorum teşekkürler..

canım adet günlerimiz aynı. bunlar hamilelikte olabilir. ama geçen ay benim yaşadıklarım aklıma geldi.... inş hamileliktir ama aklının bi tarafında vücudum yeni uyum sağlıyo diye de düşün... geçen ay bana doktor öyle söylemişti vucüdun yeni alışıyo bu değişiklikler ondan demişti.
senin inş bebektir canım...

canım adet günlerimiz aynı. bunlar hamilelikte olabilir. ama geçen ay benim yaşadıklarım aklıma geldi.... inş hamileliktir ama aklının bi tarafında vücudum yeni uyum sağlıyo diye de düşün... geçen ay bana doktor öyle söylemişti vucüdun yeni alışıyo bu değişiklikler ondan demişti.
senin inş bebektir canım...

Sanıyorum ağrılar yumutlama dönemim old için . doktorun sana söylediğine göre bende aynı şeyi yaşıyorum zannedersem adet günüm 20 si bakalım o gün gelmezse kırmızılar bir kaç gün sonra testi yapar paylaşırım :)

selam kızlar bendeki belirtiler hiç olmadığı kadar sık idrara çıkmam midemin sürekli kazınması ve yorgunluk tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum ihtimal dahi vermemiştim çünkü 7 yıldır onca tedavi olmaz diyordum zaten çokta umursamadım çalışıyordum yorgunluk dedim geçtim 11 gün geciktim adet olmayınca kan testi yaptırdım sonuç 1859 hayatımın en mutlu şaşkın günüydü rabbim isteyen hasretle bekleyen herkese nasip etsin..

arkadaşlar benim adetimden 4 gün önce göğüslerim ağrırdı bu ay 15 gün önce ağrımaya başladı uçlarının büyüdüğünü farkettim ve renkli kısımda şişme ve çatlaklar var bugün ağrının 9. günü acaba yumurtlama ağrısı mı dedim o bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum adetime 5 gün var böyle arada ateş basıyor arada çok kısa kasıklarımda batma hissediyorum.en belirgin farklılık göğsümdeki şekil değişikliği.sizce hamile miyim

arkadaşlar benim adetimden 4 gün önce göğüslerim ağrırdı bu ay 15 gün önce ağrımaya başladı uçlarının büyüdüğünü farkettim ve renkli kısımda şişme ve çatlaklar var bugün ağrının 9. günü acaba yumurtlama ağrısı mı dedim o bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum adetime 5 gün var böyle arada ateş basıyor arada çok kısa kasıklarımda batma hissediyorum.en belirgin farklılık göğsümdeki şekil değişikliği.sizce hamile miyim

bence kendini hiç stresse sokma. regl gününü 4-5 gün geçsin kan testi yaptır.

Benimde bu ay regl öncesi normalden daha uzun süre ağrı oldu ve halâda ağrım var. göğüs şişkinliği acıyla karışık bir gerginlik... dün idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı reglimi 5 gün geçmişti.( reglime 5 gün kaladan itibaren idrar testi yaptım ve sonuç hep negatifti; olası regl günümü 3 gün geçtiğinde negatif sonuç devam ediyordu bende test yapmayı bırakmaya karar vermiştim,hala regl olamayınca son bir test yapayım dedim oda silik çıktı. ) bugün kan testine gittim sabah ve öğlen testimin sonucu pozitif çıktı.

Benimde bu ay regl öncesi normalden daha uzun süre ağrı oldu ve halâda ağrım var. göğüs şişkinliği acıyla karışık bir gerginlik... dün idrar testi yaptım hafif silik çizgi çıktı reglimi 5 gün geçmişti.( reglime 5 gün kaladan itibaren idrar testi yaptım ve sonuç hep negatifti; olası regl günümü 3 gün geçtiğinde negatif sonuç devam ediyordu bende test yapmayı bırakmaya karar vermiştim,hala regl olamayınca son bir test yapayım dedim oda silik çıktı. ) bugün kan testine gittim sabah ve öğlen testimin sonucu pozitif çıktı.

peki adetten kaç gün önce başladı göğüs ağrıların bunun dışında belirti var mıydı veya göğüs uçlarında değişiklik?bu ay çok merak ediyorum çünkü hiç bu kadar erken ağrım olmamıştı her geçen gün şiddeti artıyor yürürken canım acıyor ve uçlarındaki çatlakları bu zamana kadar görmemiştim ağrı başlayalı 10 gün oldu adetime daha 4 gün var içimi kemirip duruyor nasıl geçecek günler.Allah senin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.senin adına sevindim.darısı başıma :)

Benimde hep negatif çıkıyo. Adete 2 gün var. Ama benim geçen ay da bunu gibi olmuştu. 3 gün önce kahverengi lekelenme geliyo. Eskiden böyle bi huyyum yoktu. Keşke testler yanılsa. Negatif çıkan testler de ultra hassas gebelik testlerinden bu arada....

Bayanlar bende gebeligimin oldugunu sık idrara cıkmam ve idrarın renginin cok koyu bir sarı olup pis kokmasından anlamıstım 6 haftalık hamişim halen bu şekilde.Adetime 5 gün kala cok az bir pozitiflik şeklinde ögrenmiştim hamiş oldugumu.Kan testi yaptırdım.Eczanelerdeki testler adet öncei net cevap vermior.Canınızı hiç sıkmayın çok merak ediyorsanız kan testi yaptırın ama bebegimizin besininide çalışıyor oluyoruz test yaptırırken kanlar gidiyor:d bunuda unutmayın

bugün regli olmam gerekiyor normalde.Pekde tarihi şaşmaz reglimin.regli olacağım gün ağrım olur ve regli olurum hemen.Ama bu sefer 4 gün önceden başladı kasık ağrılarım ha geldi ha gelecek gibi ama hala daha bir şey yok.Göğüslerim öncekiler gibi hassas.4 gündür ara ara üşümelerim oluyor.Daha önce midemi bulandırmayan şeyler midemi bulandırıyo.Kötü bir koku vs gibi.Dün eşimle birlikte olduk ağrım çok şiddetlendi.Bugün regli olmazsam iş çıkışına kadar eczaneden test alıp bakacağım.Hayırlısı olur inşallah..

buraya yazmam uygun mu bilmiyorum ama cevap verirseniz çok sevinirim..ben yeni evliyim..4 aydır korunmuyoruz..evlenmeden once düzensizlikler olurdu ama evlendigimden beri düzenli olarak 35 gunde bir adet görüyorum..ilk kez bu ay 1 hafta gecikti..ve ilk defa bi ay bel agrim ve kasik ağrılarım adetten 2 gun once başladı..hastalanacagim gun mercimek kadar kahve leke geldi sonrasinda sari beyaz krem kıvamında akintim oldu..4. günün akşamında kahverengi akintim oldu sabaha kadar hastalanirim diye düşündüm ama sabah camasirim kuruydu..bugün gecikmenin 7. gunu biraz biraz kahverengi akinti geliyor..sonra sari akinti..ayrıca bel ve kasik agrilari yaşıyorum..özellikle akşamları uyumadan once kasiklarim çok agiriyo..::(4 aydır istiyorum..hamilemiyim nolur cevap yazın:(

Günüme 2 gün kala test yaptım silik çıktı, bir gün Snra tekrarladım, daha belirgindi. Çok şükür. bir hafta içinde kan testi yaptıracağım. İlk belirtim ve Şüphelenme sebebim ise mide bulantısı! Midede şişkinlik falan var ama en baskın hissim hafifçe gezinip giden mide bulantıları.forumu baya okudum ama böyle br duruma kimsede rastlamadım :) Geleceğim çok parlak görünüyor sanırım ;)

Back