• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdiiiiii???????

baş dönmesi mide bulantısı vs gibi belirtiler hiç olmadı ben de
ramazanın ilk haftası hamile kalmışım büttün ramazanı uyuyarak geçirdim ama öyle böyle değil gözümü açamıyordum açlıktan zannetmiştim
sonradan öğrendim ki hamileliktenmiş.. :)

Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn:54:

bende iğne tedavisi görüyorum sat 7 ocak ama salı günü sonucun belli olacağını söyledi doktorum .1 haftadır kasıklarımda ve belimde ağrılar var uykusuzluk ve geceleri sık sk idrara çıkma huysuzluk isteksizlik var. meme ucunda sancı var göğüslerim biraz sertleşti gibi. umarım hepimiz hamileyizdir :)

bende iğne tedavisi görüyorum sat 7 ocak ama salı günü sonucun belli olacağını söyledi doktorum .1 haftadır kasıklarımda ve belimde ağrılar var uykusuzluk ve geceleri sık sk idrara çıkma huysuzluk isteksizlik var. meme ucunda sancı var göğüslerim biraz sertleşti gibi. umarım hepimiz hamileyizdir :)
ve ayrıca ayaklarımda ve ellerimde yanmaa yanıyorummmmm :)

Canım benim adetime 6 gün varken hasta olucakmışım gibi ufak ufak kendini hissettiren sancım oldu birde 6 gün varken meme ucumda hassasiyet oldu günden güne arttı normal hasta olmama yakın belim ağrırdı ağrımadı elim ve ayakta üşüme ve sonra ateş basması he bide uyku öğlenden önce kesinlikle uyanamıyorum ve Reglime 3 gün kala test yaptım kıpkırmızı her iki çizgide :) bide hamile olduğumu bilmeden önce akşamları tereyağlı Trabzon'lar has kavurmalı pide canım deli gibi çekti hayatımda bir kere yedim çok sevmemiştim ballandıra ballandıra eşime söyledim :) Umarım yardımcı olmuşumdur

Ben de bu sabah test yaptım bişey yok ve hala adet olmadım:) yardımcı oldun tabii ki tatlım. Valla ben hamile miyim değil miyim dAHA bilmiyorum ama 3 gün önce normalde balığı pek sevmezken canım bir balık çekti eşime işten gelirken bul al diye telefon ettim. o akşam bulamadı ama ertesi gün hemen yedim:))) normalde hiç te sevmem. bugünde ateş basıyor halsizim midemde hafif bulanıyor böyle kan akıverecekmiş gi,bi hissediyorum . inş olmam

inşaallah canımmm inş:49::49::49::49::49:

Kızlarrr hala olmadım. idrar testinde de bi şey çıkmadı. Yani bana göre hafif çizgi var ama eşime göre yok:)) bekliyorum bakalım haber vereceğim inş. Ne yapalım olursa da ya nasip diyeceğiz olmazsa da :)):49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Kızlarrr hala olmadım. idrar testinde de bi şey çıkmadı. Yani bana göre hafif çizgi var ama eşime göre yok:)) bekliyorum bakalım haber vereceğim inş. Ne yapalım olursa da ya nasip diyeceğiz olmazsa da :)):49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

lavantacım hatırlıyosundur sana 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ve moralim bozuldu demiştim.... hala regl olmayınca ve dün arkadaşım seni rüyamdas gördüm hamileydin deyince içime bi kurt düştü ve sabahın 6sında kalkıp test yaptım sonucun negatif olacagına okdr güveniyodumki 10 dkk bakmadım bile sonra bi baktım bi çizgi daha var:)))) genede tatmin olmadım cıktım nöbetçi eczane aradım ve bi test daha yaptım.. sonuç: pozitif.... canım sende yenile testini istersen.. bak sana bekle demiştimya gererk yok zaten batımız aynı gündü... bak sendende haber bekliyorum :49: hadi hayırlısı:)))

lavantacım hatırlıyosundur sana 3 gün önce test yaptım negatif çıktı ve moralim bozuldu demiştim.... hala regl olmayınca ve dün arkadaşım seni rüyamdas gördüm hamileydin deyince içime bi kurt düştü ve sabahın 6sında kalkıp test yaptım sonucun negatif olacagına okdr güveniyodumki 10 dkk bakmadım bile sonra bi baktım bi çizgi daha var:)))) genede tatmin olmadım cıktım nöbetçi eczane aradım ve bi test daha yaptım.. sonuç: pozitif.... canım sende yenile testini istersen.. bak sana bekle demiştimya gererk yok zaten batımız aynı gündü... bak sendende haber bekliyorum :49: hadi hayırlısı:)))

Canim cok sevindim adina bende tekrarladim testi bu sefer tek cizgiydi ve bu sabah agrilarla 6 da uyandim kirmizilar gelmis ve bu sfer cokkk agir geciriyorum istifra bile ettim uzuldum ama hayirlisi dedim. :) en azindan birimiz daha hamile :))))

Lavantacım cnm bnm sende bnm durumuma düşmüşsun ama olsun uzulme kısmette n zamn varsa o zamn gelır =)

Lavantacım cnm bnm sende bnm durumuma düşmüşsun ama olsun uzulme kısmette n zamn varsa o zamn gelır =)

Evet canım benim :) üzüldüm ama hayırlısı dedim. Belki sağlıksız olacak, belki hayırsız olacak .... Allahım hayırlı evlat versin, sağlıklı, akıllı:) Biz nasıl annelerimizin kucaklarını doldurduysak zamanında bizimde elbet birileri dolduracak kucaklarımızı:) ben bu aydan itibaren takmamaya çalışacağım. Buralarda da fazla takılmyacağım. Çok seviyorum burayı ve sizleri ama etkileniyorum sanırım:) eşim kızdı sonunda:))) Ne yapalım insan kendisinin anlayan , yaşadıklarını bir zamanlar yaşamış insanlarla konuşmayı istiyor:)Ne zaman olursa müjde vermeye girerim buraya artık::))) Daha 3 aydır deniyoruz burada kaç yıldır olmayanlar var o yüzden çok üzülmemek, isyan etmemek lazım sanırım .Çoookkk sevgili arkadaşlarım, bu 1 hafta başınızı şişirdim ay , öyle miydi böyle miydi diye:)) Ne diyelim; Rabbim görelim neyler,neylerse güzel eyler..... Sağlıcakla kalınnnnn:))):49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Evet canım benim :) üzüldüm ama hayırlısı dedim. Belki sağlıksız olacak, belki hayırsız olacak .... Allahım hayırlı evlat versin, sağlıklı, akıllı:) Biz nasıl annelerimizin kucaklarını doldurduysak zamanında bizimde elbet birileri dolduracak kucaklarımızı:) ben bu aydan itibaren takmamaya çalışacağım. Buralarda da fazla takılmyacağım. Çok seviyorum burayı ve sizleri ama etkileniyorum sanırım:) eşim kızdı sonunda:))) Ne yapalım insan kendisinin anlayan , yaşadıklarını bir zamanlar yaşamış insanlarla konuşmayı istiyor:)Ne zaman olursa müjde vermeye girerim buraya artık::))) Daha 3 aydır deniyoruz burada kaç yıldır olmayanlar var o yüzden çok üzülmemek, isyan etmemek lazım sanırım .Çoookkk sevgili arkadaşlarım, bu 1 hafta başınızı şişirdim ay , öyle miydi böyle miydi diye:)) Ne diyelim; Rabbim görelim neyler,neylerse güzel eyler..... Sağlıcakla kalınnnnn:))):49::49::49::49::49::49::49::49::49:

lavantacım hiç üzme kendini...muhtemelen bir erken düşükte yaşıyo olabilirsin.... vücudun atıyodur şimdi onu..dediğin gibi hayırlısı olsun,, bide daha çook erken 3 aydır denediğini yazmışsın daha.. belki diğer topiclerden okumuşsundur ben hamile kalmak için ameliyat bile oldum ve halada içimdeki perdeden kurtulamadım, bu hamileliği yaşamakta 1 yılımı aldı..hatta kötü düşünmek istemiyorum ama bütün bunlardan sonra hamilelik sevinci bile yaşayamıyorum..ne olacağını Allah bilir..inşallah herkes için en hayırlısı olur senin içinde..lütfen üzme kendini daha çook erken. sabır lazım takma kafana...

buket tebrik ederim..sevindim hamile olduğunu duyunca..Daha önce histereskopi ile ilgi topikte hala hamile olmadığını yazmıştın.Bende geçtiğimiz ay perde ameliyatı geçirmiştim ve üzülmüştüm hemen olmadığını duyunca.Moral oldun bana..İnş. sağlıcakla kavuşursun yavruna.. Darısı isteyen herkesin başına..

buket tebrik ederim..sevindim hamile olduğunu duyunca..Daha önce histereskopi ile ilgi topikte hala hamile olmadığını yazmıştın.Bende geçtiğimiz ay perde ameliyatı geçirmiştim ve üzülmüştüm hemen olmadığını duyunca.Moral oldun bana..İnş. sağlıcakla kavuşursun yavruna.. Darısı isteyen herkesin başına..

saol canım ya. çoook sıkıntılı günlerdi hatta kafayı yicektim ama demekki herşeyin bir zamanı varmış çok şükür o zaman geldi..ve kendimi olmayacağına okadar inandırmışımki hala tam sevinemiyorum. sanki bisey olcak ve kaybatcem gibi..şuan tek isteğim onu sağ salim kucağıma albilmek... buarada ameliyatın nasıl geçti??? şimdi nasılsın??

saol canım ya. çoook sıkıntılı günlerdi hatta kafayı yicektim ama demekki herşeyin bir zamanı varmış çok şükür o zaman geldi..ve kendimi olmayacağına okadar inandırmışımki hala tam sevinemiyorum. sanki bisey olcak ve kaybatcem gibi..şuan tek isteğim onu sağ salim kucağıma albilmek... buarada ameliyatın nasıl geçti??? şimdi nasılsın??

İyim şükür..ikinci adeti bekliyorum.Daha sonra son kontrole gidicem.Bakalım hayırlısı..İnş. bizim yavruda çok bekletmez..

meraba, baş ağrısı ve aynı zamanda mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi ??? :44::44:

İyim şükür..ikinci adeti bekliyorum.Daha sonra son kontrole gidicem.Bakalım hayırlısı..İnş. bizim yavruda çok bekletmez..

benim ilk adetim fazla sancılı ve kanamalı geçmişti. hatta sınıfta aniden battım ve öğrencilere bile rezil olmuştum:(( ama şaşırılacak derecede sonraki regl dönemlerimkısa ve düzenli geçmişti..doktora gittiğimde kontrol için hala içimde 1 cmlik bir perdenin kaldığını söyleyincede yıkılmıştım:(( ama iyiki olmuşum o ameliyatı.. dün ilk kez bebek için gittim doktora ve perdeden bahsetmedi bile:)) sende hiç pişman olmayacaksın insallah hemen sağsağlim bebişlerin olur:DDD

benim ilk adetim fazla sancılı ve kanamalı geçmişti. hatta sınıfta aniden battım ve öğrencilere bile rezil olmuştum:(( ama şaşırılacak derecede sonraki regl dönemlerimkısa ve düzenli geçmişti..doktora gittiğimde kontrol için hala içimde 1 cmlik bir perdenin kaldığını söyleyincede yıkılmıştım:(( ama iyiki olmuşum o ameliyatı.. dün ilk kez bebek için gittim doktora ve perdeden bahsetmedi bile:)) sende hiç pişman olmayacaksın insallah hemen sağsağlim bebişlerin olur:DDD

Aynı şekilde benim de ilk adetim çok sancılı geçti.Ağrı kesiciler bana mısın demedi.Bu ay çok korkuyorum. İnş. sağ salim kavuşursun yavruna..
Bir şey sormak istiyorum, gebelik belirtilerin nelerdi bahseder misin biraz..Aslında herkesin farklı oluyor diyorlar ama merak işte :))

Aynı şekilde benim de ilk adetim çok sancılı geçti.Ağrı kesiciler bana mısın demedi.Bu ay çok korkuyorum. İnş. sağ salim kavuşursun yavruna..
Bir şey sormak istiyorum, gebelik belirtilerin nelerdi bahseder misin biraz..Aslında herkesin farklı oluyor diyorlar ama merak işte :))[/

sevdacım açıkcası hep hissedeceğimi zannederdim ama hiçbir belirti olmadı. tek belirti adet gecikmesiydi. normalde belki yazdıklarımdan görmüşsündür: ben adet günümden sonra test yapmama rağmen negatif çıktı hatta moralim çok bozuldu, sonra 3 gün geçmesine rağmen hala hasta olmayınca sabahın köründe evde kalmış olan tek testi kullandım ve ççoookk silik bir çizgi çıkmıştı, inanmadım gittim sabahın 6 sında bir test daha aldırdım. ondada çizgi çıkınca ikna oldum. yani hiçbir belirtim yoktu ve halada yok...

kızlarr merhabaa yenı üye oldumm benn adım gizemm :)bişey sorucam yaa en son 12 ocakta adet olmuştum pazar akşamı pembemsi kahverengimsi akıntım oldu sonra bidaha hiç olmadıı.yerleşme kanaması olabilirmiiii ?

Back