• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim? lütfen yardım. teşekkürler

Sadece hamilelik acisindan dusunme adetin bu kadar gecikmesi normal degil. 8 gun bile cok fazlayken sninki 17 gun gecikmis. Hemen doktora git bence

Bir şey olsa gebelik testlerinde çıkardı zaten diye düşünüyorum aslında, sonuçta bunca gecikti. Hep aralıklı aralıklı yaptım.. Ne bileyim. İlk kez kanamayı bu denli istiyorum

İdrarla yapılan testlerde negatif sonuçlarda yanılma olabiliyor,garantisi yok.Bu testlerin pozitif sonuçlarında yanılma olasılığı daha düşük.Kan test kesin sonuç.
En kısa zamanda kan testi yaptırıp rahatlayın bence de.

Gecikmenin nedeni çok farklı da olabilir. Belki kistik bir durum söz konusudur.
İhmal etmeyip doktora görün mutlaka. Umarım ciddi bir sorun yoktur, sadece
stres kaynaklıdır gecikme.

Regl gecikince en büyük sebep hamileliktir ama bence senin hamile olman pek mümkün değil,gecikmenin başka sebepleride olabilir.stres,hava değişimi,serviks problemleri vs,bence endişelenme

ceydaberry canım az önce bütün konuyu hiç üşenmeden okudum her an kan testi sonucunu bekleyerek ama yaptırmamışsın inan bende çok merak ettim. evli değil fakat okuduğum bölüm bu bilgileri öğrenmem açısından önemli olduğu için az çok bilgim var . hamile olma olasılığında olmama olasılığında bana göre %50-%50 bir an önce kan testi yaptır ve bir şey çıkmasa da bi kadın doğum uzmanına görün bunu bütün arkadaşlar söylemişler zaten benden öncede. inşallah şuan istemiyorsun ve hamile kalmazsın istediğin zamanda istediğin her şeye sahip olursun dilerim. test sonucunu bekliyoruz

strestende geçikebilir adetiniz
hemen hamilemiyim diye endişe etmeyin :44:

zaten birliktelinğiniz nişanlınızla
hamile olsanız bile düğün tarihini öne alırsınız
:44:

geri çekilme???
ben vajinismusken gebe kaldım desem?
kızım kollarmda şu an :))

Yil 2013 artik kadinlar sunu bir anlasin artik GERi CEKILME YÖNTEMi BiR KORUNMA SEKLi degildirrrrr....Erkekten iliski esnasinda tam bir bosalma olmasa bile

zevk suyu tabir edilen sivi gelir ve icinde meni barindirir..!!!! hamilelik istemeyen ama cinsel yönden aktif olan bayanlar erkekten beklemeyin siz kendi önleminizi

alin kafaniz rahat olsun yahuuu:))

Evet geri çekilme korunma yöntemi değil ama benim arkadaş 4 yıldır öyle korunuyorlar. Bende öyle 21 aylık oğlum var bizde o yöntemi kullaniyoruz. Garanti değil tabi ama hiç bir koruma garanti değil benim bir akrabam 40 yaşında 3. Çocuğu doğurdu hemde tüpleri bağlıydı düşün yani uzun yıllardır tüpü bağlıydı allahin hikmeti ışte. Şunuda eklemek istiyorum suan hala bebeğim emdiği için hap iğne ile korunamiyorum bebeğim emmeyi bırakınca hap ile korunmayı düşünüyorum bazı sıkıntılar yüzünden rahime spiral taktıramiyorum

Ona bakarsan en garantili yöntem hic iliskiye girmemek:)) Ben korunulmaz demiyorum ama gebelik kesinlikle istenmiyorsa baska sekillerde korunma sansi varken

neden insan kendini riske atsinki...Her korunma yöntemi herkeze uygun demek degildir bu elbette Jinekologunuzla isbirligi yapip en uygun yöntem belirlenmeli...

ben spiral varken hamile kaldım, arkadaşım hap kullanırken gebe olduğunu öğrendi...
burda da okuyoruz,prezervatif kullanıp hamile kalan insanlar bile var....
hiç bişey yüzde yüz değil...
nedir bu kadınların bu konuda çektiği ya puffff

eeeeeeeeeeeeee sonuç ne pozitif :emir_bebek::emir_bebek:mi negatif mi.....
eğer pozitifse sakın bidelilik yapıp aldırayım falan deme:20::20:.....

sonra çoook pişman :14::14:olursun.....
bak biz kaç yıldır bir bebeğe :emir_bebek:sahip olabilmek için neler denedik neler.....

Back