Merhaba kızlar, yaklaşık iki haftadır adetim gecikti fakat idrar testleri negatif. geçen ay 1 hafta geçtiğinde kan testi yaptırmıştım( o zaman da idrar testi negatif çıkıyordu. ) doktorum şüpheli gebelik dedi. 2 gün sonra tekrar gittim ve değerim sıfırlanmıştı. bu ay da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. ama hamilelik belirtilerimin çoğu var. sık idrara çıkıyorum (geceleri uykumdan bir kaç kez uyandığım oluyor) sabahları uzun süren öğürtülerim oluyor, karnımda bir şişlik var ve son zamanlarda göğüs uçlarım koyulaşıp üzerinde sivilcemsi benekler çıkmaya başladı. fakat idrar testi hep negatif
çok üzülüyorum, aynı belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı?
Bir de son 2 aydır yaklaşık 10 gün arayla olmak üzere, değişik bir akıntı gelmeye başladı. ben diyeyim koyu sarı renkte, siz diyin açık yeşil renkte.. tek parça halinde düşüyor ve tuhaf bir kokusu var. ayrıca idrarım da değişik kokmaya başladı. acaba iltihabik bir durum olabilir mi? geçen ay doktora gittiğimde kist için baktı fakat bir şey yoktu. örnek de aldı mantar tarzında da bir şey yok dedi. ne yapmalıyım kızlar? başından aynı şeyler geçen var mı? inanın doktorlar da anlamıyorlar, psikolojik diyip geçiyorlar. bu kadar da psikolojik belirti olur mu? adeti 2 hafta geçip de idrar da çıkmayan var mI? :'(

Bir de son 2 aydır yaklaşık 10 gün arayla olmak üzere, değişik bir akıntı gelmeye başladı. ben diyeyim koyu sarı renkte, siz diyin açık yeşil renkte.. tek parça halinde düşüyor ve tuhaf bir kokusu var. ayrıca idrarım da değişik kokmaya başladı. acaba iltihabik bir durum olabilir mi? geçen ay doktora gittiğimde kist için baktı fakat bir şey yoktu. örnek de aldı mantar tarzında da bir şey yok dedi. ne yapmalıyım kızlar? başından aynı şeyler geçen var mı? inanın doktorlar da anlamıyorlar, psikolojik diyip geçiyorlar. bu kadar da psikolojik belirti olur mu? adeti 2 hafta geçip de idrar da çıkmayan var mI? :'(