• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta olacak :(

asyangirl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
22
2
16
Kütahya
Merhaba kızlar, yaklaşık iki haftadır adetim gecikti fakat idrar testleri negatif. geçen ay 1 hafta geçtiğinde kan testi yaptırmıştım( o zaman da idrar testi negatif çıkıyordu. ) doktorum şüpheli gebelik dedi. 2 gün sonra tekrar gittim ve değerim sıfırlanmıştı. bu ay da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. ama hamilelik belirtilerimin çoğu var. sık idrara çıkıyorum (geceleri uykumdan bir kaç kez uyandığım oluyor) sabahları uzun süren öğürtülerim oluyor, karnımda bir şişlik var ve son zamanlarda göğüs uçlarım koyulaşıp üzerinde sivilcemsi benekler çıkmaya başladı. fakat idrar testi hep negatif :( çok üzülüyorum, aynı belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı?

Bir de son 2 aydır yaklaşık 10 gün arayla olmak üzere, değişik bir akıntı gelmeye başladı. ben diyeyim koyu sarı renkte, siz diyin açık yeşil renkte.. tek parça halinde düşüyor ve tuhaf bir kokusu var. ayrıca idrarım da değişik kokmaya başladı. acaba iltihabik bir durum olabilir mi? geçen ay doktora gittiğimde kist için baktı fakat bir şey yoktu. örnek de aldı mantar tarzında da bir şey yok dedi. ne yapmalıyım kızlar? başından aynı şeyler geçen var mı? inanın doktorlar da anlamıyorlar, psikolojik diyip geçiyorlar. bu kadar da psikolojik belirti olur mu? adeti 2 hafta geçip de idrar da çıkmayan var mI? :'(

o zaman ben de biraz daha bekleyeyim :( işin en stresli yanı da bu. adetim hep düzenliydi halbuki.. saol canım.. peki aynı akıntılar sende de oluyor mu

benim de 9. gün bugün adetim gecikti. Test yaptım dün negatif geçen aylarda da böyle oldu bir kez doktora gittim fakat bişey çıkmadı o yüzden bekliyorum biraz daha beklicem sora gidicem doktora bakalım . Benim göğüslerim filan sızlıyor akıtım sarı idrarım koyu ama sanmıyorum hamile olduğumu nedense..

o zaman ben de biraz daha bekleyeyim :( işin en stresli yanı da bu. adetim hep düzenliydi halbuki.. saol canım.. peki aynı akıntılar sende de oluyor mu

bende dediğin gibi akıntı olmuyordu ve ben klomen kullandım ondan olabilir dedi dr..

benim de 9. gün bugün adetim gecikti. Test yaptım dün negatif geçen aylarda da böyle oldu bir kez doktora gittim fakat bişey çıkmadı o yüzden bekliyorum biraz daha beklicem sora gidicem doktora bakalım . Benim göğüslerim filan sızlıyor akıtım sarı idrarım koyu ama sanmıyorum hamile olduğumu nedense..
evet canım hayal kırıklıklarından sonra artık ümidini kesmeye başlıyorsun :( neyi beklediğimizi de bilmiyoruz... ya kırmızılar gelecek yada 2 çizgiyi göreceğiz..ben geçen ayki kan testinden sonra artık iki çizgiyi görmeden gitmeyeceğim dedim ama kaç gün oldu :( 2 haftada belli olması lazım değil mi en uyduruk idrar testinde?

benim bir kızım var onda adetimden 2 gün geçti yapmıştım ve çıkmıştı :) geçen sene düşüğüm oldu ondan sonra bozuldu düzenim adetlerim hep düzensiz ama ilk kez bu kadar gecikti olsa çıkardı idrarda heralde bende az daha bekliyim diyorum doktor için ama bakalım..

selam kızlar, bugün doktora gittim ultrasonla baktı duvar kalınlaşmış ama kese oluşmamış dedi :( kan testine bile göndermedi.. ultrason kağıdında bir yuvarlak var işte böyle küçücük.neyse bir dahaki aya kaldık artık :( gözüm kırmızılarda..

benimde çarşamba günü iki hafta olucak adetim geçeli
3 kere test yaptım ama hep negatif çıktı
yarın kana gidicem bende
birde benden 3 gündür kahverengi arada pembe akıntı geliyor bu neden olabilir sizce?
Allah yardımcımız olsun.

Back
X