• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Ameliyat olmaktan iyidir. Hamile kalmak için iyi. Kendini biraz zorla canım
Denedim kiz hayt susyu denedim for vomen le for men i deniyoruz hatta suan ya iciyorum kendimi zorlayip ama hemen cikiyor yani bilmiyorum inan ki dogum kontral hapida kullandim faydasi yok

Kizlar supheleniyorsaniz hemen gidin ozel hastanede test verin belki vardir ama kimyasal gebelik olmasin yada bi sikinti cikmasin bence hemen kan verin bi an once ogrenin

Ilıskıden kac gun sonra kanda cıkar kı cnm
Canm alti ila on iki gun arasinda kanda cikiyor fakat kendinize bir belirti aramayin cunku adet zamani hormanlariniz size belirti suna bilir bu neden le unutun adet tarihinizi sikinti yapmayon eger cok icinizden geciyorsa kafanizi rahatlatmak icin test yapabiliriz fakat kendinize eziyet etmeyin dusundukce olmaz yani beyninizi yormayin rabbim herseyin zamanini ayarlamis bunun icin siz ibadetinizi edin ve allahtan hayrli ve saglikli evlatlar dileyin ben on yedi yasimdan beri cocugum olmayacak diye doktor doktor hoca hoca gezdim hemen evlendim bi aileye karistim fakat yapamiyorum herseyi cocuk icin yaptim inanin kizlar hersey vaktine esirdir onun icin inancli olun kizlar rabbim insallah kucagimizi bos birakmaz hepiniz icin dua edecegim kizlar namazlarimda

Ilıskıden kac gun sonra kanda cıkar kı cnm
12 gün sonra cıkıyormuş valla ben ne yapacagımı şaşırdıım İki kere test yaptım pozitif çıktı ondan sonra gittim başka bir markanın testini aldım iki kere de onu yaptım o markanın ki de negatif çıktı kısacası ben günümü bekleyeceğim iki günüm kaldı zaten çünkü kafam karıştı kızlar pozitif çıkaran miratech diye bir marka,negatif çıkartan laboquick diye bir marka bakalım hangisi doğru çıkacak iki gün var adet mi

Back