• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Slm hanımlar bugün adetine 5 gün kala gebelik testi yaptım saat 15de 2 -3 dk içinde gölge şeklinde 2 .çizgi cıktı belirtiler yumurtlama bitince sarı akinti kirpik karışması sık idrara çıkma zaman zaman kaşık bel ağrısı göğüslerim herzamanki büyümeden daha büyük gece uykudan uyanma küçük tuvalette farklılık bitiyoren tekrar sızma oluyo uyku hali başladı iştahım açıldı gebelik testini yorumlarısınız sabah yine yapicam
Bende de sende olan belirtiler var adetime 1 hafta kala sarı akıntı geldi bugün ve göğüslerinde şişme var iştahım da açıldı ama adetim geçtikten sonra anca o zaman emin olurum

Tebrık ederm cnm kac cıktındegerın ılk test yaptında nezaman pozıtıf cıkmıstı ılıskının ustund n kac gungectı
Saol canim darisi basiniza insallah 228.9 cikti beta kan testi adetime 4 gun kala ince bi cizgi vardi 20 gun dalan sonra zaten suan 2 bucuk haftalik bile degliz ☺☺

Saol canim darisi basiniza insallah 228.9 cikti beta kan testi adetime 4 gun kala ince bi cizgi vardi 20 gun dalan sonra zaten suan 2 bucuk haftalik bile degliz ☺☺
Ilıskıden 20 gun sonramı ay masallah cnm cok gzl cıkmıs benım de bugun 9.gunum sence nezaman test yapmalıyım

Bence sabret tatlim 20 gun olsun iliskiden bide adetin bi kac gun gecsin hastanede hamile cikiyosun ama dis gebelikmi deglmi belli olmuyo benim ultrasnda gozukmedi daha ufak ya o yuzden 25 gun sonra eczaneden test al erken gebelik testi bide normal al ben oyle yaptim erken gebeligi sabah ilk idrarinla yap tatlim iyi haberlerini bekliyorum

Bı 10 gun daha
Bence sabret tatlim 20 gun olsun iliskiden bide adetin bi kac gun gecsin hastanede hamile cikiyosun ama dis gebelikmi deglmi belli olmuyo benim ultrasnda gozukmedi daha ufak ya o yuzden 25 gun sonra eczaneden test al erken gebelik testi bide normal al ben oyle yaptim erken gebeligi sabah ilk idrarinla yap tatlim iyi haberlerini bekliyorum
beklersem ben catlarm koz hahahha

Back