- 30 Eylül 2017
- 11
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
Merhaba arkadaşlar buraya bebiş için üye oldum resmen :) 6-7 aydır eşimleebebek deniyoruz rabbim vermedi olmadı. Her ay hep hamileyim sandım psikolojik olarak ama bu ay farklı. Son adet tarihim 12 şubattı. Yumurtlama zamanımda beraber olduk. Mart 13de adet günüm fakat 4 gündür bel ağrılarım var. Dün akıntımla beraber küçücük kahverengilik geldi akıntım şeffaf. Sürekli tuvalete gidiyorum. Önceden de tuvaletim geliyordu ama bu şekilde değil o tamamen psikolojikmiş :) su içsem de içmesem de idrarım geliyor denedim. Göğüslerimde şişlik ağrı yok ama uçları kaşınıyor. Çok üşüyen biriyimdir normalde sürekli ateş basıyor. Dün o kahve akıntı olmadan önce kasık ağrım oldu sonra bir daha olmadı. Ama bel ağrım geçmiyor. İki dk ayakta durunca kolumu kaldıramıyorum çok yorgunum. Adetle çok benzer durumlar ama belim hiç bu kadar ağrımamıştı. Ve adetime 10 gün kala çok erken yani daha.. Ümitlenmek istemiyorum test için de erken. Size sormak istedim. İnşallah cevap alabilirim. Allah hepimize isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah