- 15 Aralık 2017
- 777
- 376
- 23
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
Test buEve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test buEve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutu
Yok benim bu degil canim beyaz ustu mor yaziliTest bu
Anladım cnmYok benim bu degil canim beyaz ustu mor yazili
Anladım cnm
Erkeğe benzettiyse erkektir sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah cnmHayır tam belli değil erkege benzetti ama diğer kontrolümde netleşecek
Amin canım Sağol inşallahErkeğe benzettiyse erkektir sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah cnm
Miratect i bende kullandim yanlis yzailarini bende okudumEve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutu
Ben olumlu da okudum olumsuz da okudum peki sen kullandığında miratech sonuç ne çıktı çıkan sonuç doğru muyduMiratect i bende kullandim yanlis yzailarini bende okudum
Negatif ciktigi icin birsey yapmadim iki tane yaptm ikiside negatf ciktiBen olumlu da okudum olumsuz da okudum peki sen kullandığında miratech sonuç ne çıktı çıkan sonuç doğru muydu
Anladım cnm peki sence negatif mi sonuc günün gectimiNegatif ciktigi icin birsey yapmadim iki tane yaptm ikiside negatf cikti
ben ilk defa alti gun erken hasta oldum ve uzun surdu hemde normalden az geldi yani ondan yaptim bilmiyorum merak yada bebek ozlemi benim eger bi an once coxugum olmaz sa yumurtam alina bilir bilmiyorum en hassas konum oldu buAnladım cnm peki sence negatif mi sonuc günün gectimi
Yaa neden alınabilir?Ya
ben ilk defa alti gun erken hasta oldum ve uzun surdu hemde normalden az geldi yani ondan yaptim bilmiyorum merak yada bebek ozlemi benim eger bi an once coxugum olmaz sa yumurtam alina bilir bilmiyorum en hassas konum oldu bu
Iki kere yumurtalik kisti ameliyati oldum doktor evlen dedi sekiz aylik evliyim 21 yasindayim ama yine kisst var ve gecen ay hgs cekildi bir sikinti yokmus ama kistim 5 i gecmis surekli sancilaniyorum ameliyat olmam lazim ama doktor gittigi yere kadar dayan diyor bi an once olsun diye ugrasiyorum ama her ay husranYaa neden alınabilir?
Cook geçmiş olsun Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah cnm hakkında hayırlısı olsunIki kere yumurtalik kisti ameliyati oldum doktor evlen dedi sekiz aylik evliyim 21 yasindayim ama yine kisst var ve gecen ay hgs cekildi bir sikinti yokmus ama kistim 5 i gecmis surekli sancilaniyorum ameliyat olmam lazim ama doktor gittigi yere kadar dayan diyor bi an once olsun diye ugrasiyorum ama her ay husran
Amin canm insallah ya inanki bir bebek gordum mu eriyorum onyedi yasimdan beri bu sıkıntiyi cekiyorumCook geçmiş olsun Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun
Cok stres yapma yine inşallah olur üzülme eşin ne diyor bu duruma yani senin yanında mı?Amin canm insallah ya inanki bir bebek gordum mu eriyorum onyedi yasimdan beri bu sıkıntiyi cekiyorum
Ya esim birsey demiyor sitres yapma diyor kaynanaminda on sene olmamis sonra bir oglan bir kizi olmus onun icin pek bisi demiyolar lakin iste arada sinirlenince laf sokuyolar ama yanimdalar yani ben kaynanamla oturuyorum zatenCok stres yapma yine inşallah olur üzülme eşin ne diyor bu duruma yani senin yanında mı?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versinYa esim birsey demiyor sitres yapma diyor kaynanaminda on sene olmamis sonra bir oglan bir kizi olmus onun icin pek bisi demiyolar lakin iste arada sinirlenince laf sokuyolar ama yanimdalar yani ben kaynanamla oturuyorum zaten
Amin canm hepimizinAnladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin
Soğan kurunu muhakkak deneyin kistler için çok iyiAmin canm hepimizin