• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Sağlıklı kadınların bile yolda iki kez yapması gerekiyormus bu kürü çok şifalı diyor saracoğlu
kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim

kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim
Canım olabilirsinde olmayabilirsin de inşallah hamilesindir testten sonra bize de bildir lütfen

Stresten de bu durumu yaşıyor olabilirsin en temizi kan testi yaptır derim.

Kasik ağrısı ne zaman başladı sende canım benim ilişkiden sonra başladı 10 12 gündür arada bir ağrıyo bide göğüs uclarim her zamankinden daha büyüdü ve koyulaşti adetime 9 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı şuan da 5 gün var bekliyorum bakalım
Canım benmde aynı şekilde oldu hamile kalmışmıydın

Back