- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
Benimde böyle çıktı adetime 4 gün hala kan aldırdım dün hamileyim )Bak buda sabahki canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle çıktı adetime 4 gün hala kan aldırdım dün hamileyim )Bak buda sabahki canim
Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seninde benim gibiydi demiBenimde böyle çıktı adetime 4 gün hala kan aldırdım dün hamileyim )
Evet canım yaptım cıktı yine silik bir cizgiBak buda sabahki canim
Amin inşallah seninde pozitif çıkar Silikti benimde sende kan aldır canım ama testler yanlış çıkabiliyor benim daha öncede pozitif çıktı kanda negatifti hiç belli olmuyor hemen sevinmemek lazımHayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seninde benim gibiydi demi
Aynen ben de öyle günüm geçmedi için gitmek istemiyorum emin olmak istiyorum yinede benim bugünki teslimde çünkü iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik ben de bekleyeceğim pazartesi gününe kadarValla gitmek istiyom ama hastaligima daha var kesin olsun die pazartesi gideyim dedim ama iki cizgi var sabahki cok net allahim sanada nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım benim de adetime 4 gün kala yaptım böyle silik cıktı bugun yine yaptım yine silik cıktı varmıdır diyorsun günüme 3 var emin olamıyorumBenimde böyle çıktı adetime 4 gün hala kan aldırdım dün hamileyim )
Benimde 3 gün var şimdi 2 kere test yapmışsın eğer test yanlışsa 2sinden biri çıkmazdı bence var bir şey kan aldır hemen ben aldırdım hamileyimHayırlı olsun canım benim de adetime 4 gün kala yaptım böyle silik cıktı bugun yine yaptım yine silik cıktı varmıdır diyorsun günüme 3 var emin olamıyorum
Aynen canim kesin olsun allahtan hayirlisiAynen ben de öyle günüm geçmedi için gitmek istemiyorum emin olmak istiyorum yinede benim bugünki teslimde çünkü iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik ben de bekleyeceğim pazartesi gününe kadar
Amin canm hadi kos kos yap testiValla gitmek istiyom ama hastaligima daha var kesin olsun die pazartesi gideyim dedim ama iki cizgi var sabahki cok net allahim sanada nasip etsin insallah
Âmin ben tam emin olup öyle kan aldırmak istiyorum kızlar o yüzden pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ben en azından günün bir gün geçsinBenimde 3 gün var şimdi 2 kere test yapmışsın eğer test yanlışsa 2sinden biri çıkmazdı bence var bir şey kan aldır hemen ben aldırdım hamileyim
Peki canım sen de nasıl belirtiler var Hamilesin ya o yüzden soruyorum mesela ben de aşırı kasık ağrısı var hemde çok fazla göğüslerim de şişme var ama aşırı hassas değil ara arada bel ağrım varÂmin ben tam emin olup öyle kan aldırmak istiyorum kızlar o yüzden pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ben en azından günün bir gün geçsin
Amin cnmAynen canim kesin olsun allahtan hayirlisi
Pazartesiye kaldi bende meraktan ölcem vlla insallah hamileyizdir iyi haberlerinizi bekliyorum dualarim sizlerleAmin canm hadi kos kos yap testi
Canm senin bebisjn cinsiyeti bellioldumuBu kadar fazla belirti adete 5 gün kala çıkmaz bence. Benim tek belirtim adet olacak gibi kasık agrisiydi adetle hamilelik belirtisi ayni oluyo zaten. İnşallah hamilesindir resmi yuklersen bakarız
Senin yaptıgın test markası neydi cnm benim ki miratech netten yorumlara baktım ama hep hüsran yaşamışlar sonunda ben bugun baska marka testler alıp denicemPazartesiye kaldi bende meraktan ölcem vlla insallah hamileyizdir iyi haberlerinizi bekliyorum dualarim sizlerle
Pazartesiye kaldi bende meraktan ölcem vlla insallah hamileyizdir iyi haberlerinizi bekliyorum dualarim sizlerle
Hayır tam belli değil erkege benzetti ama diğer kontrolümde netleşecekCanm senin bebisjn cinsiyeti bellioldumu
Eve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutuSenin yaptıgın test markası neydi cnm benim ki miratech netten yorumlara baktım ama hep hüsran yaşamışlar sonunda ben bugun baska marka testler alıp denicem
Benimki de miratech iki gün üst üste yaptım pozitif cıktı adetime 3 gün var ama bazı yorumlar da okudum kötüydü yorumları yanlış pozitif cıkartıyor yazmışlarEve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutu