Doktora gittim normalmiş
Iyi o zaman bende carsamba gidicemDoktora gittim normalmiş
Bana herşey normal dediIyi o zaman bende carsamba gidicem
Insallah canim net gorundumu bebek ayni sayilirz ya resmi varmi cekseneBana herşey normal dediakıntı normal dedi tüylerini ağdayla al dedi oruç için yok dedi böyle yani inşaAllah sende güzel haberler alırsın
Yüklemesini yapamadım canım ama tam 9 haftalık dedi doktorInsallah canim net gorundumu bebek ayni sayilirz ya resmi varmi ceksene
Canım doktora gitsene düşük yapabilirsin acil doktora gitKozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
Insallah canim net gorundumu bebek ayni sayilirz ya resmi varmi ceksene
Aksama gidicem isyeri daha hamile olduğumu bilmiyor işten çıkar çıkmaz gidicemCanım doktora gitsene düşük yapabilirsin acil doktora git
tamam canım git çok mu azmı kanamanAksama gidicem isyeri daha hamile olduğumu bilmiyor işten çıkar çıkmaz gidicem
Ben ilk tahlilde açık pembe kanamam var dedim yerleşme kanaması deresi bugün büyük tuvaletimi yaparken çok sıktım kendimi ondan dolayı oldu sanırım sonrada geçti iste şimdi yine açık pembe geliyotamam canım git çok mu azmı kanaman
Bendede gaz ve mıde bulantısı var normalde her ay 1 hafta onceden adet olurum bu sefer olmadım . Yarın test yapıcam sabah ya da gece yarısı onemi var mı acaba bu testı yapmanın
Masallah. Bende 9 haftaligim suan bakalim nasil gorcez cok heycanliyimYüklemesini yapamadım canım ama tam 9 haftalık dedi doktor
Hayırlısı olsun canımMasallah. Bende 9 haftaligim suan bakalim nasil gorcez cok heycanliyim
Yerleşme kanaması olabilir diye miktarını sordum şimdi doktora git.Ben ilk tahlilde açık pembe kanamam var dedim yerleşme kanaması deresi bugün büyük tuvaletimi yaparken çok sıktım kendimi ondan dolayı oldu sanırım sonrada geçti iste şimdi yine açık pembe geliyo
Üşütmüşte olabilirsin canım hemen kusamazsın kiKIZLar bende de afadersınız ne yemek yesem az az kusuyorum bugün 4 defa her yemekten sonra azını ge çıkardım hamılelık belırtısı böyle mı olur kı
KIZLar bende de afadersınız ne yemek yesem az az kusuyorum bugün 4 defa her yemekten sonra azını ge çıkardım hamılelık belırtısı böyle mı olur kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?