- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
17 nisan son adet tarihim kuzum.24 günde adet oluyorum .yumurtam da 28inde çatladı.valla ben 5 defa hamile kaldım.hep önce öğrendim o yüzden eğer varsa geç öğrenirsem en çok kendim sasircam. Bakalım hayırlısı ama çatlicam meraktan yemiñle.daha önce hiç başıma gelmedi.Adetine 2 gün mu var canim anlamadim sat demissin eğer öyleyse geç dollenmeyse çıkmayabilir herkesde önceden belli olucak diye birsey yok
İşte ben tam 3-4 haftadır o haldeyim napsam hiç bilmiyorum su içebiliyon mu senAnladim canim bende yazmayinca soğukluk girdi sandim. Bende kötüyüm midem bulaniyo ama kusamiyorum halsizlik çok fazla istahim yok hiç yemek yiyemiyorum nolcak bilmiyorum hiç
Soğan kürünü yeni mi bitirdin canımiyi akşamlar bayanlar ben 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum. bu ay soğan suyu içtim. sag kasığımda yanma hissi var. yani elimi kasigimin üstün e koyduğum zaman bik e o sıcaklığı hissedebiliyorum. acaba böyle bir sey yaşayan var mı ? internetten bakindim biraz ama bazı yerler gebelik belirtisi diyor bazıları hastalık habercisi diyor. bir fikri yada duyumu olan var mı?
Yumurtan büyümüş yada çatlamışta olabilir düzenli bi ilşkin olsun ben yaptım öyleydim şimdi hamileyimevet canim dun sonuncusunu ictim
Teşekkür ederim canım darısı başına ben soğan kürü yaptım 2 ay gebe kaldım bende şeffaf akıntı oldu o sıra anlıyordum yumurtam çatlamış senin düzenli ilişkin olsun. Benim adetlerim çok düzensizdi.yaa gercekten mii çok sevindim senin adına. umarım benimde öyle olur. ama benim akintim olmadı. bende pko var. daha doğrusu görünümü dedi doktor. yumurtam büyümüyor
sende de bu yanma hissi var mıydı? Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada :)Yumurtan büyümüş yada çatlamışta olabilir düzenli bi ilşkin olsun ben yaptım öyleydim şimdi hamileyim
soğan kurunu 2 ay üst üste mi yaptın peki? aminnnn amin inşalla hTeşekkür ederim canım darısı başına ben soğan kürü yaptım 2 ay gebe kaldım bende şeffaf akıntı oldu o sıra anlıyordum yumurtam çatlamış senin düzenli ilişkin olsun. Benim adetlerim çok düzensizdi.
Nerende yanma oluyor canım Allah razı olsun canım inşaAllah kazasız belasız güzel güzel alırım kucağımasende de bu yanma hissi var mıydı? Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada :)
amin canım inşallah. kasığımda. özellikle uyurken çok net bir şekilde hissediyorum sıcaklığı.Nerende yanma oluyor canım Allah razı olsun canım inşaAllah kazasız belasız güzel güzel alırım kucağıma
Yok ben bi kere tek yaptım canım adet oldum sonra ki adetim tam 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı tekrar yapsam mı soğan kürünü dedim yapmadım aradan 5 gün geçti yaptım kan testi yaptım hamileydimsoğan kurunu 2 ay üst üste mi yaptın peki? aminnnn amin inşalla h
Yumurtan Büyüyor canım rahmin çocuk istiyoramin canım inşallah. kasığımda. özellikle uyurken çok net bir şekilde hissediyorum sıcaklığı.
bende adetim den sonra klomene baslicaktim. acaba bir ay daha mi beklesem? soğan suyundan sonraki ay gebe kalanı bayadır duyuyorum. canım peki sen ertesi ay başka bir kür yaptın mıYok ben bi kere tek yaptım canım adet oldum sonra ki adetim tam 12 gün geçti test yaptım negatif çıktı tekrar yapsam mı soğan kürünü dedim yapmadım aradan 5 gün geçti yaptım kan testi yaptım hamileydim
bende istiyorumYumurtan Büyüyor canım rahmin çocuk istiyor
Canım ben klomende kullandım doğan kürüde yaptım nasip olursa birinden biri tutar zaten adet düzensizliğin var mı senin pco zor çünkübende adetim den sonra klomene baslicaktim. acaba bir ay daha mi beklesem? soğan suyundan sonraki ay gebe kalanı bayadır duyuyorum. canım peki sen ertesi ay başka bir kür yaptın mı
Yanma bi kaç ay bende yaşadım canım.ama hamile kalamadım.her ay olmuyor bu yanma.neden oluyor onuda bilmiyorum.bu ay yine oldu.beklşyorum bakalım.5 gün var regl olmama.iyi akşamlar bayanlar ben 1 yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum. bu ay soğan suyu içtim. sag kasığımda yanma hissi var. yani elimi kasigimin üstün e koyduğum zaman bik e o sıcaklığı hissedebiliyorum. acaba böyle bir sey yaşayan var mı ? internetten bakindim biraz ama bazı yerler gebelik belirtisi diyor bazıları hastalık habercisi diyor. bir fikri yada duyumu olan var mı?
ben de aslında var ama mesela 35-40 günde bir adet oluyorum. bir kere söktürücü kullandım ondan sonra düzenim bozulduCanım ben klomende kullandım doğan kürüde yaptım nasip olursa birinden biri tutar zaten adet düzensizliğin var mı senin pco zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?