Ben soğan kürünü gördüğüm herkese tavsiye ediyorum canım ben çok faydasını gördüm.. Bende folidays iod kullandım içinde 90 tablet var fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. İnşaAllah bu ay sende hamile kalırsın canımFolik asit ben 2 aydır kullandım da bu ay ilk defa inofolic kullandım ve soğan kürü yaptım bakalım :) ama bu ay hep kasıklarım belim ağrıyor ara ara sanki erken adet olcam gibi
Bende yaradı canım herkeste yarar diye bi kayde yok bi arkadaşımda adet görmüyordu oda yaptı gördü iyi geldi yani sende dene hamile olmadığından emin ol öyle yapCnim soğan kürü işe arıyor mu bende yapayım
İnş canım gebelerin duası kabul olurmuş :) 4 yıl sağlık okudum ama yine de burada önerilen her şeyi yanlış doğru uygulamak geliyor içimden :)Ben soğan kürünü gördüğüm herkese tavsiye ediyorum canım ben çok faydasını gördüm.. Bende folidays iod kullandım içinde 90 tablet var fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı. İnşaAllah bu ay sende hamile kalırsın canım
Canım ben 6 yıl çocuk gelişimi okudum yani kitaptaki gibi olmuyor hiçbirşey ondan tecrübeli insanlardan fikir alış verişi daha iyi gibime geliyor soğan kürünü bende buradaki tavsiyelerle yaptım şükür iyi oldu darısı sana inşaAllahİnş canım gebelerin duası kabul olurmuş :) 4 yıl sağlık okudum ama yine de burada önerilen her şeyi yanlış doğru uygulamak geliyor içimden :)
Aynı şekilde ben de burdan okudum keçiboynuzu verdim eşime soğan kürü yaptım bakalım bu ay inş olurCanım ben 6 yıl çocuk gelişimi okudum yani kitaptaki gibi olmuyor hiçbirşey ondan tecrübeli insanlardan fikir alış verişi daha iyi gibime geliyor soğan kürünü bende buradaki tavsiyelerle yaptım şükür iyi oldu darısı sana inşaAllah
İnşaAllah fazla düşünme oluruna bırak inşaAllah olacakAynı şekilde ben de burdan okudum keçiboynuzu verdim eşime soğan kürü yaptım bakalım bu ay inş olur
Haklısın canım deniyorum öyle yapmayıİnşaAllah fazla düşünme oluruna bırak inşaAllah olacak
Hayırlı haberlerini alırız inşaAllahHaklısın canım deniyorum öyle yapmayı
Hayırlı haberlerini alırız inşaAllah
Gün ay yıl mıEda cinsiyet icin bi yöntem buldum bizim elifle kız cikiyo :) eşinle senin doğum tariihini versene sanada bakiyim
Benim 20.05.1995 eşimin 27.11.1991Eda cinsiyet icin bi yöntem buldum bizim elifle kız cikiyo :) eşinle senin doğum tariihini versene sanada bakiyim
Evet canimGün ay yıl mı
Benim 20.05.1995 eşimin 27.11.1991
Nasıl yaptınız bana Çin takvimine bak dedilerKiz olcak :) tabi ne kadat doğru bilemeyiz ama bu sene kiz senesi diyolardi doğru heralde
Cin takvimine güvenmiyo ben farklı cikanlar var. Şimdi hücre yenilenmesine göre. Kadinlar 3 yilda bir adamlar 4 yilda bir hücre yeniliyomus hangi yil ayda hamile kaldiysan hangi kisinin en son hucresi yenilendiyse onun cinsiyeti oluyomus yani 95 den. 3 3 ileri sayiyosun senin en son 2016 da yenilenmis esininde 2019 da yenilencrk 2019da hamile kalsaydin erkek öyle diyolar bende agustosdam sonra hamile kalsaydin erkek olcakmis ben kardeşlerime deneidm doğru çıktıNasıl yaptınız bana Çin takvimine bak dediler
Eee ona bakarsan benim ablam 3 çocuk getirdi 2 kız 1 oğlu oldu o nasıl oluyorCin takvimine güvenmiyo ben farklı cikanlar var. Şimdi hücre yenilenmesine göre. Kadinlar 3 yilda bir adamlar 4 yilda bir hücre yeniliyomus hangi yil ayda hamile kaldiysan hangi kisinin en son hucresi yenilendiyse onun cinsiyeti oluyomus yani 95 den. 3 3 ileri sayiyosun senin en son 2016 da yenilenmis esininde 2019 da yenilencrk 2019da hamile kalsaydin erkek öyle diyolar bende agustosdam sonra hamile kalsaydin erkek olcakmis ben kardeşlerime deneidm doğru çıktı
Eee ona bakarsan benim ablam 3 çocuk getirdi 2 kız 1 oğlu oldu o nasıl oluyor
Kız erkek çocuk ortanca oldu 3 yılda üst üste oldu onu diyorumOglan olan babanin hücre yenilenmesine denk gelmiş
Kız erkek çocuk ortanca oldu 3 yılda üst üste oldu onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?