- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Kusma hakkında biraz sert oldu konuşmam sankiÇok canim neden kirilayim birsey yapmadinki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusma hakkında biraz sert oldu konuşmam sankiÇok canim neden kirilayim birsey yapmadinki![]()
Bilmiyorum bende adet mi olcam diye korkuyorum
Tamam canım pazartesi tekrar gidicez zaten sürekli uzanıyorumYok canim eğer değerin çıktıysa korkma ama 2 gün sonra tekrar baktir 2 katina çıkması lazim kimyasal gebelik olmamasi için ben 3 kere yaptirdim. Sancin çok yormal bana bazen nornal adetimden daha fazla sanci geliyodi korkuyodum düşük olcak diye su an 6. Haftadayim artik yok denilecek kadar az sadece fazla yoruldugumda oluyo bu haftalar hep dinlenmelisin yoksa sancilarin artar
Yok edacim herkesde farklı olabiliyor. Benim annem 3 muzdede .6 7 aya kadar kusmuş hepimizde 4 kiloya yakın doğduk. Dr beslenir o siz merak etmeyin demiş. Hem kusmak hamileliğin iyiye gittiğini gösteriyo hemde fazla aldigin iştah artisindan dolayı kilon dengeleniyo o yüzden ben de dedim öyleKusma hakkında biraz sert oldu konuşmam sanki
Tamam canım pazartesi tekrar gidicez zaten sürekli uzanıyorum
Ama orda ben daha çok kilo alırım gibi konuşmuşsun ben ondan öyle dedim ben kusmamak için birsürü ilaç içiyorum sırf birşeyler yemek içinYok edacim herkesde farklı olabiliyor. Benim annem 3 muzdede .6 7 aya kadar kusmuş hepimizde 4 kiloya yakın doğduk. Dr beslenir o siz merak etmeyin demiş. Hem kusmak hamileliğin iyiye gittiğini gösteriyo hemde fazla aldigin iştah artisindan dolayı kilon dengeleniyo o yüzden ben de dedim öyle
Aynen öyle hiç iştahım yok su içince de hemen wc yoruldum gidip gelmekten sanırım birde idrar yolu enfeksiyonu oluştu yeniİştah kapanması olabiliyor bu haftada özellikle suyuna dikkat et
Ama orda ben daha çok kilo alırım gibi konuşmuşsun ben ondan öyle dedim ben kusmamak için birsürü ilaç içiyorum sırf birşeyler yemek için
Idrara ciksanda su icnekten vazgecme ben 5 dk bir gittigmi biliyorum. Yemekde yiyememistim sonradan düzeliyo ama ilk haftalar önemliAynen öyle hiç iştahım yok su içince de hemen wc yoruldum gidip gelmekten sanırım birde idrar yolu enfeksiyonu oluştu yeni
Tamam canım birde kola içiyorum zararı vardır kesin dimiIdrara ciksanda su icnekten vazgecme ben 5 dk bir gittigmi biliyorum. Yemekde yiyememistim sonradan düzeliyo ama ilk haftalar önemli
Tamam canım birde kola içiyorum zararı vardır kesin dimi
Tamam bundan sonra içmeyim artıkAsla içmemen gerek asitli hic birsey kafein falan bitki çayları çok zararli bebeğe ilk 3 ay dahada dikkatli olacaksın
Bi sorunun olursa yaz burda paylaşTamam bundan sonra içmeyim artık
Tamam canım senin ilk hamileliğin miBi sorunun olursa yaz burda paylaş
Aynen öyle canım neyse nasıl gidiyor miden nasılFarkli anlaşılmış demekki canim sorun değil olabilir böyle
Tamam canım senin ilk hamileliğin mi
Midemde birsey yok bugün sancinda yok iyiyiz. Bugün evlilik yıldönümümuz :)Aynen öyle canım neyse nasıl gidiyor miden nasıl
Benimde ilk 1,5 yıllık evliyiz ilk günden beri istiyoruzEvet senin ilkmi ne kadardir istiyorsun
Sol tarafımda bir süre sancı oluyor sonra geçiyor sende de böyle mi olmuştuEvet senin ilkmi ne kadardir istiyorsun
Sol tarafımda bir süre sancı oluyor sonra geçiyor sende de böyle mi olmuştu