• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki kusmak iyidir. Hamileliğin iyige gittigini gösterirmis
Ben öyle düşünmüyorum canım kusmazsan miden ağrımazsa yemek yersin herşeyi yersin çocuk gereken tüm vitaminleri alır kustuğun sıra susuz kalıyorsun birşey yiyemiyorsun su dahi içemiyorsun.

Evet canim benim o varken başladı beliritilerim. Ben dayanamadim adetinden önce test yaptım evet biraz daha geç yapınca hem daha kesin oluyo hemde değerin yüksek Çıkıyor ama sabirsizlar eğer planliysa insan bekleyemiyo
Biliyorum kız benim ki planlıydı sabırsızlanıyordm acaba mı hamilelikten mi bu da kötü o yüzden olsam da artık umursamıcm:) evdeki hesap çarşıya uymadı bu ay olsaydı güzel olurdu işlerimden dolayı seneye bıraktm

Ben öyle düşünmüyorum canım kusmazsan miden ağrımazsa yemek yersin herşeyi yersin çocuk gereken tüm vitaminleri alır kustuğun sıra susuz kalıyorsun birşey yiyemiyorsun su dahi içemiyorsun.
Aşırı kusmak zaten kötü normal de sabahları mide bulantısıyla uyanırsın eğer hafifse. Yoksa kusarsın ama atıyorum 1 gün oldu ara ara sürekli değil sonra kesiliyor zaten ilerde

Aşırı kusmak zaten kötü normal de sabahları mide bulantısıyla uyanırsın eğer hafifse. Yoksa kusarsın ama atıyorum 1 gün oldu ara ara sürekli değil sonra kesiliyor zaten ilerde
Ben birgün kusuyorum birgün kusmuyorum ama midem sürekli yanıyor ne yesem yanıyor o zorluyor beni doktora sordum normal dedi.

Onun bile herkese farklilik gösteriyo

Evet takvimde de böyle yazıyor şimdi ben 4 haftanın belirtilerine bakcam 5. Haftanın mı onu anlayamadım

4 haftayı doldurdun 5. Haftaya yeni girdin 4. Haftanin belirtileri veya gelişim oldun 5. Haftaninkiler başlıcak aramiza hoşgeldin :anneadayı::emir_bebek::KK72:

Back