• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri mi ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bugün daha fazlaydı eşim kan ilacındandır dedi dün kan ilacı verdiler bana sen n’aptın doktora gittin mi

Gittim çok kötüyum Su An dış gebelik olabilirmiş keseyi gördü ama yunurtaliklarda kanama varmis kist olabilir dedi ama 30 binde bir görüyormuş. Keseyi gördü ama geneden kesin diyemedi kan verdim bekluyorum:KK43:

Gittim çok kötüyum Su An dış gebelik olabilirmiş keseyi gördü ama yunurtaliklarda kanama varmis kist olabilir dedi ama 30 binde bir görüyormuş. Keseyi gördü ama geneden kesin diyemedi kan verdim bekluyorum:KK43:
Ayy kıyamam canım ya Allah yardımcın olsun ablamada öyle dediler sonradan birşey çıkmadı

Çok üzüldüm yA neredeyse ağlayacağım ya

Oyle mi dediler yaa bilmiyoruk keseyi gördük iyi birsey bu dedi ama nolcak bilmiyorum abla. Saglikli mi simdi brbegi
Evet canım şuan iyi hatta benim ablama rahmin kan dolmuş keseyi bile zor gördüler 2 hafta ablam dinlendi gitti iyi dediler.. kist falan var demediler ama sana doktor ne dedi

Evet canım şuan iyi hatta benim ablama rahmin kan dolmuş keseyi bile zor gördüler 2 hafta ablam dinlendi gitti iyi dediler.. kist falan var demediler ama sana doktor ne dedi

Yunurtalikta kanama var dedi rahimde kesen var dedi an yinede dis gebelik olabilir çok küçük bir ihtinal dedi bilmiyorum yas daha çok yeni zatrn desi

Yunurtalikta kanama var dedi rahimde kesen var dedi an yinede dis gebelik olabilir çok küçük bir ihtinal dedi bilmiyorum yas daha çok yeni zatrn desi
Kaç günlük onu öğrendin mi dış gebelikte kese olmaz ki diye biliyorum özel bi doktora git bence böyle yaparak vakit kaybı yapıyorsun

Kaç günlük onu öğrendin mi dış gebelikte kese olmaz ki diye biliyorum özel bi doktora git bence böyle yaparak vakit kaybı yapıyorsun

Evet keseyi gördü bende gördüm dış gebelik değildir ama yinede ihtimal vsr 30 binde bir görülüyor dedi yaa bilmiyom aglamamk için zor tutuyom kendini

Evet keseyi gördü bende gördüm dış gebelik değildir ama yinede ihtimal vsr 30 binde bir görülüyor dedi yaa bilmiyom aglamamk için zor tutuyom kendini
Niye özel doktora gitmiyorsun git orda daha ayrıntılı bakarlar yada yarın başka doktora git

Kızlar yarın bat günüm dua edin bana inşallah bebek vardır kendimi çok yorgun hissediyorum gözlerimi açamıyorum birde bel bacak ağrım var inşallah bebektendir

Back